Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » H14 Echte HEPA-filterluchtreinigingsvergelijking die bepalen hoe goed of slecht een eenheid is

H14 Echte HEPA-filterluchtreinigingsvergelijking die bepalen hoe goed of slecht een eenheid is

Aantal Bladeren:1     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-08-13      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

H14 Echte HEPA-filterluchtreinigingsvergelijking die bepalen hoe goed of slecht een eenheid is

H14 Echte HEPA-filterluchtreinigingsvergelijking die bepalen hoe goed of slecht een eenheid is

Tijd nemen om vergelijkingen te maken tussen verschillende soortenHome luchtzuiveraarskan uiteindelijk een groot verschil maken in de functionaliteit en kenmerken. Het begrijpen van de echte elementen van hoe een zuiveringsmachine werkt een geweldige manier om aan de reis te gaan om de perfecte match te vinden. De beste olansi-luchtreinigers werken geweldig en worden gemaakt met de modernste en efficiënte technologie voor efficiëntie.

Olansi Air Purifier Leverancier (20)

HEPA-filter versus het HEPA-type filter of 99% HEPA:Hepa luchtzuivererszijn enkele van de beste op de markt, en ze zijn erg populair. Het reinigingsvermogen tussen de twee ondertussenfilters is heel anders. De eerste kan deeltjes aan die 0,3 micron of minder zijn. De andere kan maximaal 2 micron in grootte aan. Iedereen die begrijpt dat één micron gelijk is aan 1 / 25.000 inch, kan het grote verschil tussen deze twee waarderen.


Dun of klein koolstoffilter versus de 6LB luchtdichte koolstofgascel soort filter: er is ook een groot verschil voor zover het schoonmaakvermogen betreft. Het is mogelijk om van verschillende geurdeeltjes af te komen en laat alle anderen doorgeven. De tweede optie trapt op een groot percentage van geur- en gasdeeltjes die er doorheen gaan. Dit betekent dat de tweede optie veel beter werkt in vergelijking.


UV-lampen versus geavanceerde combinatie van UV-celtechnologie: er is hier een heel groot verschil hier wat betreft functionaliteit en reiniging. De eerste beïnvloedt drijvende micro-organismen die in de buurt van de lamp komen. De tweede produceert oxidateurs die actief rond het hele huis schoonmaken. Dit betekent bescherming waar het ook is. Dit is de categorie waarUVC Luchtzuiveraarsdalen. Het kiezen van het beste van Olansi kan geweldige resultaten geven.


Door dit soort vergelijkingen te maken, begrijpt men duidelijk dat het maken van de juiste keuze niet zo eenvoudig is, omdat veel mensen veronderstellen. Daarom is het zo belangrijk om alle beschikbare producten te pauzeren en te bekijken en te bekijken na het duidelijk evalueren van de behoeften binnen een huis.


Wetende dat er veel keuzes beschikbaar zijn op de markt kunnen veel vragen stellen, terwijl anderen de zoektocht van huisluchtzuiveringsinstallatie volledig kunnen verlaten. In een dergelijk geval en gebaseerd op de grote behoefte om vervuiling om te gaan, is het altijd verstandig om zoveel vragen te stellen als een mogelijk kan. Dit komt omdat er veel geweldige keuzes beschikbaar zijn. Het is belangrijk om na te denken over luchtreinigers als levenslange investeringen. Overweeg alle dingen die geassocieerd zijn met het apparaat dat u wilt kiezen.


Een andere vergelijking om te maken is de prijs. Er zijn vandaag zoveel modellen op de markt in verschillende reeksen. Hoewel er enkele uitzonderingen zijn, mogen de meeste van deze eenheden die voor minder dan 200 dollar gaan niet de investering waard zijn. De meeste goedkope opties op de markt kunnen dure rekeningen, dure filters of slechte prestaties betekenen. Echter, Desktop Air Purifiers en speciale zuiveraars in deze prijsbereik kunnen echter een goed idee zijn.

Olansi Air Purifier Leverancier (13)

Hoewel een hoge prijs niet noodzakelijk gelijke kwaliteit is, zijn de meeste opties binnen de prijsklasse van 500 tot 1000 dollar goed. De hoge prijs betekent echter niet noodzakelijk hoge kwaliteit. Er is behoefte aan evalueren van de functionaliteit van de Chinese luchtreiniger Forts vóór iets anders. Het soort technologie dat de voorkeur heeft, kan een groot ding zijn bij het maken van de juiste keuze. Voor meer overH14 True HEPA FILTER Luchtreiniger, je kunt een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansichina.com/hepa-air-purifier.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid