Nederlands

English
العربية
Français
Pусский
Español
Português
Deutsch
Italiano
日本語
한국어
Tiếng Việt
ไทย
Polski
Türk dili
Melayu
Bahasa indonesia
svenska
Ελληνικά
Dansk
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Alkaline omgekeerde osmose waterzuiveraar » Commerciële koolzuurhoudende watermachine: waarom u misschien een sprankelende watermaker nodig heeft zonder CO2

Commerciële koolzuurhoudende watermachine: waarom u misschien een sprankelende watermaker nodig heeft zonder CO2

Publicatie tijd: 2024-04-11     Oorsprong: https://www.olansgz.com/commercial-carbonated-water-machinewhy-you-may-need-a-sparkling-water-maker-without-co2/

Commerciële koolzuurhoudende watermachine: waarom u misschien een sprankelende watermaker nodig heeft zonder CO2

Gebruik maken van een maker van sprankelende water zonder CO2 Tanks is een zeer goedkope en eenvoudige manier om u te helpen uw bubbelwater te maken. Waarom dit een zeer goede manier is om je sprankelende water te maken, wil je geen compromissen sluiten over het niveau van carbonatatie.

Carbonatatie is waarom je al het bruisen in je drankje hebt. Dit is wat je frisdrank op het water op waterbasis al die schil en oomph geeft die het zijn heerlijke smaak geven. Het is echter veel meer om sprankelend water te maken met koolstofdioxidegas.

In huis of kantoor is de typische manier van carboneren water door CO2 -tanks. Is er een alternatieve manier om CO2 voor frisdrankwater te gebruiken? Gelukkig voor liefhebbers van koolzuurhoudende dranken, zijn er andere opties om frisdrankwater zonder CO2 te maken.

Fabrikanten van frisdrankmaker

Wat is koolzuurhoudend water?

Carbonerd water omvat het mengen van normaal water met koolstofdioxidegas. Omdat het CO2 -gas onder hoge druk staat, creëert het bubbels in het water zodra het is gemengd. Het resultaat van dit chemische mengsel wordt meestal toegevoegd met smaken en additieven die moeten worden genoten als drankjes, dranken, enzovoort. De smaak en het tintelende gevoel van deze drank (zonder de smaken en additieven) worden geproduceerd door de chemische reactie tussen koolstofdioxide en water. Carbonerd water is zeer zuur en heeft een pH -niveau tussen 3 en 4.


Hoe kun je sprankelend water maken zonder CO2

In de wereld van Fabrikanten van frisdrankmaker, het maken van sprankelend water zonder CO2 is een veel voorkomende uitdrukking. Deze uitdrukking betekent in het algemeen dat sprankelend water wordt geproduceerd zonder gewone CO2 -tanks te gebruiken. De methode wordt voltooid met behulp van een andere agent die de CO2 bevat. Dit betekent dat de sprankelende watermaker zonder de CO2 -tank de totale grootte van de machine vermindert. In principe wordt het koolzuurhoudende water geproduceerd door het middel te mengen met water. De chemische reactie werkt om sprankelend water te produceren. Een van de belangrijkste redenen om sprankelend water te overwegen zonder een CO2 -tank is dat de tanks duur kunnen zijn. Bovendien nemen ze veel ruimte in beslag.


Alternatieve frisdrankwatermakers: 4 manieren om sprankelend water te produceren zonder CO2 -tanks

Als je nieuw bent in de wereld van sprankelende watermakers, weet je dat veel mensen CO2 -tanks omslachtig vinden. Afgezien van het feit dat ze zoveel ruimte in beslag nemen in de keuken, kunnen ze ook duur zijn. Daarom zoeken ze meestal naar andere middelen om frisdrankwater te produceren zonder CO2 -tanks. Deze methoden omvatten:


  1. Soda sifons

Als je een zeer draagbare en eenvoudige manier nodig hebt om je favoriete koolzuurhoudende water te maken, dan moet je frisdrank sifons gebruiken. Het gebruik van deze methode betekent dat u geen conventionele CO2 -tanks hoeft te gebruiken. Het gebruik van soda -sifons om sprankelend water te produceren, heeft tal van voordelen, omdat het een van de meest draagbare methoden is die beschikbaar zijn. Soda -sifons zijn de beste producten die het dichtst in de buurt zijn van het gebruik van werkelijke CO2 -tanks. Als u ooit een sprankelende watermaker zonder CO2 -tanks moet gebruiken, dan is dit de beste optie. Ze zijn meestal draagbaar en komen in slanke vormen. Dit betekent dat ze op feestjes kunnen worden gebruikt. Bovendien kunt u ze eenvoudig installeren. Aan de andere kant zijn ze zeer betaalbaar en zijn ze geweldige alternatieven voor het gebruik van CO2 -tanks. U krijgt echter mogelijk niet de benodigde carbonatatieniveaus in vergelijking met CO2 -tanks.


  1. Azijn en bakpoeder

Azijn en bakpoeder zijn belangrijke dagelijkse reagentia die we gebruiken voor de meeste doe -het -zelfoplossingen. Ze creëren natuurlijke chemische reacties die natuurlijke bubbels produceren. Met behulp van deze ingrediënten kunt u uw eigen doe -het -zelf -koolzuurhoudende water produceren. En het grote voordeel van deze methode is dat u geen sprankelende watermaker nodig hebt. Maar je hebt alleen enkele basisitems nodig, zoals de ingrediënten en twee flessen. De flessen worden geleverd met water en de ingrediënten (azijn en bakpoeder). Als je klaar bent, schud je het mengsel op. Leg het vervolgens neer en kijk hoe je bubbels vormt. Dit is een zeer eenvoudige manier om je sprankelende water te maken als je geen gewone CO2 -bussen wilt gebruiken.


  1. Droog ijs

Dit is een andere interessante methode om uw water te carboneren zonder CO2 -tanks. Deze directe methode beschikt over droogijs, dat koolstofdioxide is in een bevroren toestand. Dit proces mag geen sprankelende watermakers omvatten. Dit is een zeer eenvoudige methode waarbij één pond droog ijs wordt toegevoegd aan een wateralon. U creëert een reactie die verdamping en mist veroorzaakt. Dit proces genereerde ook de carbonatatie die koolzuurhoudend water produceert.


  1. Schittering

U kunt sprankelend water produceren zonder CO2 met het gebruik van sprankelende zakjes. Dit is zeer voordelig omdat het proces een eenvoudige methode omvat. De sprankelende watermaker die u in dit geval gebruikt, is zo klein als een keukenapparaat. De koolzuurhoudende watermaker ziet eruit als een normaal koffiezetapparaat. Dit betekent dat het wordt geleverd met een kleinere voetafdruk en niet veel ruimte op uw aanrecht inneemt. Met heel weinig knoppen om mee te spelen, is dit een van de gemakkelijkste manieren op deze lijst voor u om sprankelend water te genereren. Dit is een heel eenvoudige methode terwijl u een afgesloten kamer met water vult. De CO2 wordt in dit geval geproduceerd door natriumbicarbonaat en citroenzuur te mengen. Een voordeel van deze optie is dat de carbonator de smaak en zuiverheid van het drankje niet zal verstoren. U vult alleen de pittige en koolzuurhoudende textuur van de drank. Deze maker wordt ook geleverd met ongeveer 5 verschillende carbonatieniveaus, wat hoger is dan gewone frisdrankmakers met CO2 -tanks.

Countertop Carboned Water Dispenser

Voordelen van het maken van sprankelend water zonder CO2 -tanks

Een van de nadelen van het maken sprankelend water is het feit dat de CO2 -tanks problematisch kunnen zijn. Vanwege de uitdagingen die dit onderdeel biedt, zijn er talloze alternatieven geweest voor het produceren van je favoriete koolzuurhoudende drankjes. Het aanbieden van uw sprankelende water zonder COS -tanks de volgende voordelen:

  • Het is minder duur.

  • Het is een eenvoudig proces.

  • Neemt niet veel ruimte in beslag als de oorspronkelijke methode.

Voor meer informatie over de Commercieel koolzuurhoudende watermachine: Waarom u misschien een sprankelende watermaker nodig heeft zonder CO2, kunt u een bezoek brengen aan Olansi bij https://www.olansgz.com/top-questions-aboutop-sparkling-water-dispenser/ voor meer informatie.


Artikel origineel uit: https://www.olansgz.com/commercial-carbonated-water-machinewhy-you-may-need-a-sparkling-watermaker-witout-co2/


Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Olansi-produts
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Privacybeleid