Nederlands

English
العربية
Français
Pусский
Español
Português
Deutsch
Italiano
日本語
한국어
Tiếng Việt
ไทย
Polski
Türk dili
Melayu
Bahasa indonesia
svenska
Ελληνικά
Dansk
  • Rijke ervaring
    Olansi is opgericht in 2009, de beste luchtzuiveringsfabrikant met meer dan 10 jaar ervaring.
  • Bevredigende service
    Snelle levering, concurrerende prijs, hoge kwaliteit en langdurige dienst aan onze klanten.
  • OEM / ODM
    Al onze Home Appliances-logo en -verpakkingen kunnen privé-label, OEM en ODM zijn, voldoen aan uw speciale behoefte.

Olansi, best-in-class Healthcare Products Factory uit China

Olansi Healthcare Co., Ltd is gevestigd in Guangzhou, China.
OEM-bedrijf is een professionele luchtreiniger OEM-fabrikant, producten bevatten China luchtreiniger, huisluchtreiniger, hepa luchtreiniger, negatieve ionenluchtreiniger, ionisator luchtreiniger, PM2.5 luchtreiniger, auto luchtreiniger, kamer luchtreiniger, slimme luchtreiniger enzovoorts.
Over de geplakte 10 jaar richt Olansi zich op onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie en verkoop van gezondheids- en milieubeschermingsapparatuur van huishoudelijke luchtzuivering, waterzuiveraars, waterstofrijke watermachine, luchtbevochtiger en schoonheid gezonde zorgproducten.

Laten we samenwerken!

Uw bron voor Wholesale Aangepaste waterzuiveraar, luchtreiniger, waterstofwatermachine tegen een concurrerende prijs.
Luchtreiniger voor thuis, zuiverende lucht en blijf weg van traag, stille werking, comfortabele slaap, hoog rendement HEPA-filter, verwijderen PM2.5
Met bewezen vermogen om virussen en bacteriën te doden en contaminanten te filteren, biedt Olansi Water Purifier de beste bron van water bij u thuis.
RO Waterstof Strontium Water 3S Snelle warmtewater dispenser, waterstof en zuurstofscheidingstechnologie voor waterstofproductie hoger.

12 jaar OEM ODM Fabrikant

Luchtreiniger, waterstofwatergenerator en waterzuiveraar
CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat
Het bezitten van 65 patenten en 49 awards
12 maanden garantie

Wat is Olansi Air Purifier / Air Cleaner?

Olansi Air Purifier, ook bekend als luchtreiniger en luchtreiniger, is een product dat de luchtverontreinigende stoffen kan filteren of doden en de luchtinzamigheid effectief verbeteren. Sommige airconditioners, kachels en andere airconditioningapparatuur hebben ook een beperkte mate van luchtzuiveringsfunctie.

Olansi Air Purifier beschermt u tegen virus en bacterieel

Indien goed gebruikt, kunnen oranje luchtfilters helpen om luchtverontreinigende stoffen te verminderen, waaronder virussen in gebouwen of kleine ruimtes. Alleen luchtreiniger of filtratie is niet genoeg om mensen te beschermen tegen de invasie van Cowid-19.

Olansi Air Purifier is ontworpen om verontreinigende stoffen of verontreinigende stoffen in de lucht door hen heen te filteren. Luchtzuivering en filtratie helpen om verontreinigende stoffen in de lucht te verminderen, inclusief deeltjes die virussen bevatten. Draagbare luchtzuiveraars (ook bekend als luchtreinigers) kunnen in het bijzonder nuttig zijn in situaties waarbij binnencomfort (temperatuur of vochtigheid) niet wordt beïnvloed, of wanneer buitenluchtvervuiling ernstig is.

Werkingsprincipe en soorten Olansi Air Purifier

Olansi Air Purifier is meestal samengesteld uit een ventilator- en luchtfiltersysteem. Het werkprincipe is: de ventilator in de machine (ook bekend als ventilator) circuleert de binnenlucht en de vervuilde lucht verwijdert of absorbeert verschillende verontreinigende stoffen door het filter in de machine, om het doel van het reinigen en zuiveren van de lucht te bereiken of te beseffen .

Luchtreinigers zijn in het algemeen aan de muur gemonteerd, geschorst, plafond gemonteerd en op de vloer gemonteerd; Volgens de luchtzuiveringstechnologie is het verdeeld in: HEPA luchtreiniger, geactiveerde koolstofluchtreiniger, elektronische luchtreiniger, ultraviolet luchtreiniger, schone kamer luchtreiniger, negatieve ionenluchtreiniger, ionenluchtreiniger, ozon luchtreiniger, etc.

Belangrijkste technologie van Olansi Air Purifier

Er zijn veel verschillende technologieën en media in de luchtreiniger, waarmee het gebruikers schone en veilige lucht kan bieden. Gemeenschappelijke luchtzuiveringstechnologieën omvatten HEPA hoge efficiëntie filtratietechnologie, fotoplasma-technologie, adsorptie-technologie, negatieve iontechnologie, negatieve zuurstof ionentechnologie, moleculaire complexatietechnologie, titanium dioxide fotokatalysator technologie, elektrostatische stof verzameling technologie, actieve zuurstoftechnologie, enz.; Materiële technologie omvat voornamelijk: fotokatalysator, geactiveerde koolstof, synthetische vezels, HEPA-efficiënte materiaal, negatieve ionengenerator, enz. De meeste bestaande luchtreinigers zijn van composiettype, dat wil zeggen, een verscheidenheid aan zuiveringsetechnologieën en materialen worden tegelijkertijd gebruikt .

HEPA-filterscherm

Hoog rendement Deelframe (HEPA) is de meest populaire technologie die wordt gebruikt in luchtreiniger en het is ook de meest stabiele en geen neveneffectieve fysieke filtratiemethode. HEPA-filterscherm kan 99,7% 0,3 μm hangende deeltjes opnemen (0,3 μm is de moeilijkste maat om te filteren), waardoor de inademing lucht vers en schoon maakt. Over het algemeen kan HEPA-filter chemische smog, bacteriën, stofdeeltjes en pollen absorberen. Het voordeel van HEPA-filter is effectief en veilig. De filtratiecapaciteit is hoger dan die van elektrostatische stofinzamelingstechnologie, maar het kan geen schadelijke gassen verwijderen.

Met de verbetering van HEPA-niveau (meestal H11 ~ H13 op de markt), hoe groter de windweerstand, des te meer het geluid. Selecteer het relevante filterscherm volgens de specifieke omgeving (probeer H12 en boven het filterscherm in de zwaar vervuilde omgeving te gebruiken). Bovendien is het filterscherm dat niet op tijd kan worden vervangen, ook gemakkelijk om een ​​broedbed te worden voor bacteriën fokken, waardoor secundaire vervuiling wordt veroorzaakt. Gebruikers moeten regelmatig controleren of gebruiken de luchtreiniger met intelligente filterbeheertechnologie; De luchtreiniger met behulp van HEPA moet een goed luchtdicht design hebben, anders gaat de lucht rond het filterscherm en verliest het filtereffect.

Fotoplasma

O2- en H2O-moleculen in de lucht worden bestraald door speciale golflengte nanobuise en ontbonden tot plasma-streams met hoge oxidatie-fotoplasma. Deze fotoplasma-streams met een groot aantal elektronische obligaties hebben het vermogen om organische moleculen te vernietigen. Ze kunnen snel vluchtige formaldehyde, tolueen, VOC en andere gasmoleculen in de lucht neutraliseren en ontbinden in water en koolstofdioxide, de technologie zelf zal geen andere schadelijke stoffen produceren. De watermoleculen gevormd door neutraliserende formaldehyde-moleculen kunnen opnieuw doorgaan door de nanobuise, en de verontreinigende stoffen kunnen volledig worden afgebroken door een dergelijke kettingreactie.

Fotokatalysator

Onder ultraviolet licht kan fotokatalysator veel schadelijke gassen en desinfectie ontbinden.

Geactiveerd koolstoffilter

Het geactiveerde koolstoffilterscherm heeft een aanzienlijk effect op deodorisatie en absorptie van schadelijke gassen; Om de hangende deeltjes echter te filteren, is het noodzakelijk om HEPA en andere soorten filters te gebruiken. Het voordeel is veilig en effectief, het nadeel is hoge vervangingskosten.
Antivirale / antibacteriële ademhalingsfilters

De meest effectieve, veilige en betaalbare oplossing om kruisbesmetting van virussen en bacteriën te voorkomen

Antivirale en antibacteriële ademhalingsfilters bieden een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat cross-contaminatie wordt voorkomen, waardoor de veiligheid van de patiënt en de exploitant wordt gewaarborgd zonder de systeemprestaties te beïnvloeden.

Het gebruik van filters in de longfunctie- en metabolismestests kan ook de diffusie van aërosoldruppeltjes in de lucht verminderen en de milieuvervuiling verminderen die wordt veroorzaakt door gedwongen expiratoire en hyperventilatie tijdens de test. Het voorkomen van aërosolverspreiding is de sleutel om de verspreiding van infectieziekten te verminderen.

UVC AIR PUNIFIER / UV-C-lichtluchtreiniger

Dit is geen toeval, omdat het HEPA-luchtfilter de basis is van kwaliteitsluchtzuivering. Ultraviolet licht is een van de drie soorten ultraviolet licht, die vaak wordt gebruikt in luchtzuivering. Indien gebruikt, kan dit onzichtbare licht veilig bacteriën, mallen en zelfs bacteriën en virussen doven in sommige gevallen.

Olansi heeft een toonaangevende luchtreiniger die kan worden gebruikt om schimmelsporen, stuifmeel, stof en geur te verminderen. Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste luchtreiniger, neem dan onmiddellijk contact met ons op; We helpen u graag bij het kiezen van de juiste producten volgens uw specifieke behoeften.

Vanuit de slaapkamer naar het bedrijfskantoor hebben we allemaal de juiste luchtreiniger om een ​​gezonde ruimte voor iedereen te creëren!

Effectiviteit van olansi luchtreiniger

Olansi Air Purifier kan het probleem van toenemende kooldioxideconcentratie niet oplossen, tenzij de lucht van buitenaf wordt geïntroduceerd. Sommige modellen zijn op het venster bevestigd om de buitenlucht direct in de kamer te filteren. De luchtreiniger heeft een slecht effect op tweedehandse rook en de ventilatiecapaciteit om de schade van tweedehands rook te vertragen, is extreem hoog en de consumptiesnelheid van het filterscherm is extreem snel, dus het is beter om een ​​sterke uitlaat te gebruiken Ventilator om de tweedehandse rook uit de kamer te extraheren (daarom heeft de redelijke anti-rokende handeling een totaalverbod nodig op roken binnenshuis en op een bepaalde afstand van deuren en ramen); Net als de keuken is het gebruik van bereikkap om rookschade te verminderen. Op dezelfde manier is het ook geschikt voor de vervuiling veroorzaakt door goudpapier.
WAT HEBBEN WE GEDAAN
Olansi News & Events
Fabrikanten van frisdrankmachines vertellen u hoe u de beste sprankelende waterdispenser voor thuis en kantoor kunt kiezen

Fabrikanten van frisdrankmachines vertellen u hoe u de beste sprankelende waterdispenser voor thuis- en OfficeWelcome kunt kiezen in de wereld van de verfrissing van het huis, waar het essentiële plezier van sprankelende water transformeert in een gedoe-vrije en blijvende manier van levende optie. In de hectische wereld van vandaag, ik heb ik

Fabrikanten van aanrecht watermachines: de voordelen van commerciële mousserende waterdispensers voor thuis en kantoor

Fabrikanten van aanrecht watermachines: de voordelen van commerciële mousserende waterdispensers voor thuis- en officiële mousserende waterdispensers bieden talloze voordelen voor sfeer op de werkplek. Ze bieden superieure hydratatie met het enthousiasme van koolzuur

Heb je problemen met je frisdrankwatermachine? Expert tips van uw plaatselijke fabriek in mousserende water maker

Heb je problemen met je frisdrankwatermachine? Deskundige tips van uw plaatselijke fabriek in mousserende watermaker Als u zo gepassioneerd bent over uw frisdrankwatermachine, kunt u vergeten dat deze eenheden beperkingen hebben totdat ze enkele problemen ontwikkelen. Voor die-hard koolzuurhoudende waterdrinkers kan dit zijn als het einde van

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Olansi-produts
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Privacybeleid