Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit

Olansi

We zijn toegewijd om 's werelds toonaangevende gefabriceerde te worden
van milieuvriendelijke huishoudelijke apparaten.

Ideeën voor gezondheid

Olansi Healthcare Co., Ltd (Guangzhou Olansi Water Treatment Equipment Co. Ltd) is een high-tech innovatie-gebaseerde onderneming, opgericht in 2009, gericht op het onderzoek en de ontwikkeling, productie, verkoop en service van gezonde huishoudelijke apparaten, inclusief lucht Zuiveraars, waterzuiveraars, waterstofwatermachines enzovoort. Olansi zet zich in voor het gebruik van wetenschap en technologie om een ​​gezond, mooi en hoogwaardig leven voor consumenten te creëren. Ons bedrijf won de titel van High-Tech Enterprise of Guangdong Province en vele prijzen, zoals de top 10 professionele merken van China Milieu-elektrische apparaten (luchtreiniger) in 2017. In 2020 bouwde het Industrial Park van 40000 vierkante meter Lanhe-stad, Nansha District Guangzhou, werd in gebruik genomen.

Olansi vasthouden aan het concept van groene technologie, is toegewijd om de iteratie en toepassing van milieu- en gezondheidstechnologie te bevorderen. Op dit moment heeft het meer dan 100 technische patenten, drie grote wetenschappelijke onderzoeksplatforms en meer dan 60.000 vierkante meter van de moderne productie-basis van Enterprise Office.

Zijn onafhankelijke onderzoeks- en ontwikkelingsproducten omvatten luchtreinigerreeks, waterzuiveringsserie, waterstofrijke waterserie, fruit- en plantaardige steriliserende machine-serie en schoonheidsfysiotherapie-instrumentreeks. Met Excelsior Manufacturing Process creëren we uitstekende kwaliteitsproducten.

Met een stronp R & D-team ontwikkelt Olansi elk jaar meer dan 10 nieuwe productlijnen. De producten blijven uitbreiden, die milieubescherming, medische behandeling, schoonheid, gezondheid, slimme huis en andere gezondheidsapparatuursvelden bedekken.

Onze bedrijfsoveringen over de hele wereld, en onze producten worden verkocht aan de steden in Europa, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië en meer dan 30 provincies van China. We hebben coöperatieve betrekkingen met veel ondernemingen gevestigd.

Kwalificatie-rapporten

Evaluatiecentrum

Het evaluatiecentrum is een productonderzoek en prestatie-evaluatieplatform gebouwd door Olansi, met een oppervlakte van 450 m2, met 11 laboratoria en meer dan 100 instrumenten en apparatuur. De producttestcapaciteit voldoet aan de normen van gezaghebbende testinstellingen. Zorg voor productkwaliteit en -prestaties.

Evaluatiecentrum

Er zijn 12 spuitgietmachines in de injectieworkshop, met de grootste 780t. Alle spuitgietdelen worden door onszelf geproduceerd, zodat de structurele delen van de producten kunnen worden gecontroleerd en gecontroleerd en de productkwaliteit kan worden gegarandeerd van de bron. We hebben onafhankelijke vormprocesvoordelen en rijke ervaring om de kwaliteit, precisie en het leven van de mal te waarborgen. Vanaf het malontwerp, productie, testen, om systematische werking te debuggen, bieden wij de volledige industriële ketendiensten voor klanten van OEM / IDM.

Montageworkshop

Olansi introduceert internationale geavanceerde productie-apparatuur, waardoor stofvrije productieworkshop, food-grade Clean Environment en Fijne kwaliteitsproducten van Olansi.

Kwaliteitsbewaking

We implementeren de certificering van Olansi ISO9001: 2015 kwaliteitsmanagementsysteem. Met zelfontwikkeld ERP-productiebeheersysteem en gestandaardiseerd productieproces kunnen we het volledige procesbewaking implementeren op grondstofkwaliteit, productiebeheer en productkwaliteit. We implementeren meetbaar en regelbaar beheer in elk proces en laten wetenschappelijke gegevens het proces standaardiseren, om te zorgen voor de uitstekende kwaliteit van elk product.

Exihibition

Samenwerkingsfabrikanten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid