Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Producten » Waterzuiveraar » Uf waterzuiveraar

WINKELEN PER CATEGORIE

Uf waterzuiveraar

Soort  

Wat is uf waterzuiveraar?


Het verschil tussen UV en UF is dat UF-technologie werkt zonder enige elektriciteit. Het verwijdert gesuspendeerde vaste stoffen, grotere deeltjes en moleculen uit water door een holle membraan. De waterzuivering kan bacteriën en micro-organismen doden, maar verwijdert niet opgeloste vaste stoffen. In tegenstelling tot RO-zuiverder, kan het geen hard water omzetten in zacht water. De beste drinkervaring is om een ​​omgekeerde osmose ultraviolette waterzuiveraar met ultrafiltratie te gebruiken, vooral wanneer u niet zeker bent van het TDS-niveau in het water.


Is UF Water Purifier Safe?


Het ultrafiltratie-membraan is klein van groot en heeft het vermogen om stof en andere deeltjes te filteren, om te zorgen voor de veiligheid van drinkwater. Het enige probleem van UF-waterzuiveraar is dat als er schadelijk opgelost zout in het water is, het niet kan worden uitgefilterd.


Olansi uf waterzuiveraar


Ultrafiltratie of ultrafiltratie is een geavanceerd filter, dat de kleinste bacteriën, stofdeeltjes of onzuiverheden in water kan elimineren. Een van de belangrijkste voordelen van het hebben van een UF-waterreiniger is dat het zelfs zonder elektriciteit werkt en alle micro-organismen uit drinkwater verwijdert. Olansy UF Water Purifier heeft veel functies, wat helpt om het water puur en vrij van virussen te houden. Ze zijn licht, zodat ze overal kunnen worden gedragen. Hun opslagcapaciteit varieert van 9 tot 22 liter, dus water kan gemakkelijk twee tot vijf dagen duren. Sommige andere specificaties die zijn opgenomen in deze waterfilters zijn niet breekbaar plastic lichaam, neerslagfilter, koolstoffilter, enz.

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid