Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit

Luchtreiniger voor thuisfabrikanten

Deze zijn gerelateerd aan het Luchtreiniger voor thuisfabrikanten-nieuws, waarin u meer te weten kunt komen over de nieuwste trends in Luchtreiniger voor thuisfabrikanten en de gerelateerde informatie-industrie, om u te helpen de Luchtreiniger voor thuisfabrikanten-markt beter te begrijpen en uit te breiden.
  • Beste manieren om China HEPA-luchtzuiveraars effectief te behouden
    Beste manieren om China HEPA-luchtzuiveraars effectief te behouden
    2021-06-16
    Beste manieren om China HEPA-luchtzuiveraars te houden die effectief werken wanneer een luchtzuiveringsinstallatie van China aan een huis wordt toegevoegd, het helpt ervoor te zorgen dat de inzittenden van huishoudens in de gezondste en schoonste omgeving mogelijk zijn. Het soort zuiveringsinstallatie bepaalt het soort allergenen dat wordt geëlimineerd
    Lees Meer
Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid