Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Wat is de beste luchtreiniger in Duitsland en de Europese markt in 2021 en 2022?

Wat is de beste luchtreiniger in Duitsland en de Europese markt in 2021 en 2022?

Aantal Bladeren:24     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-06-25      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Wat is de beste luchtreiniger in Duitsland en de Europese markt in 2021 en 2022?

Wat is de beste luchtreiniger in Duitsland en de Europese markt in 2021 en 2022?

Er zijn de afgelopen tijd veel argumenten onder Duitsers geweest over debeste luchtreiniger. Terwijl sommige mensen hebben betoogd ten gunste van een bepaald merk, lijken anderen een ander merk te ondersteunen. Wanneer het bij de beste luchtreinigers komt, is er geen enkel apparaat dat de beste onder meer is. Wil je weten waarom? Het is omdat mensen de neiging hebben om te variëren in termen van hun behoeften en voorkeuren. Wat bijvoorbeeld eruit ziet als de beste luchtzuiveringsfabrikant voor u in Duitsland is mogelijk niet hetzelfde voor een andere persoon op basis van behoeften.

Olansi Air Purifier Leverancier (9)

Hier zijn enkele van de beste opties

Na het bovenstaande te zeggen, is er geen twijfel over dat u in de war moet zijn over welke luchtreiniger kan kiezen. Het is niet nodig om lastig te vallen omdat dit bericht erop gericht zal zijn om u te helpen. Het belangrijkste doel is om enkele van de beste luchtreinigers te vermelden die u in Duitsland zult vinden. Of u nu van plan bent om een ​​China Air Purifier in Duitsland te kopen, het wordt aanbevolen om de details van begin tot het einde te lezen. Het zal helpen om ervoor te zorgen dat u de juiste luchtzuiveringsfabrikant kiest. Dit is de enige manier om een ​​goede prijs-kwaliteitverhouding te krijgen.


Philips AC0830 / 10

Dit is ook bekend als 800-serie. Het enige nadeel over deze luchtreiniger is het feit dat het alleen een kamer kan reinigen die maximaal 49m2 meet. Met andere woorden, het zal worstelen, eenmaal geïnstalleerd in een commerciële ruimte zoals scholen, kantoren en anderen. Afgezien daarvan is Philips AC0830 / 10 een van de beste luchtzuiverers in Duitsland in 2021 en 2022. Dit is een betrouwbaarLuchtreiniger leveranciervoor jaren. Daarom heb je alle reden om het apparaat te vertrouwen omdat ze altijd bewezen zijn om te overwinnen en aan de verwachtingen te voldoen.


Het is perfect als het gaat om het schoonmaken en verwijderen van schadelijke deeltjes uit de lucht. Het is bijvoorbeeld in staat om fijne deeltjes tot ongeveer 99,5% te verwijderen. Dit omvat allergenen, bacteriën, rook en anderen. Een van de meest indrukwekkende kenmerken is de 3D-luchtcirculatie. Dit zorgt ervoor dat het reinigingsproces snel en efficiënt is. Met Philips AC0830 / 10 hoef je je geen zorgen meer te maken over slechte luchtkwaliteit.


Andere kenmerken van Philips AC0830 / 10 zijn:

• Automatische reinigingsmodus

• Filtertechnologie van de volgende generatie

• Minimale geluidsopwekking tijdens het werken

• Automatische slaapmodus

• Kleurendisplay met betrekking tot luchtkwaliteit (blauw-goed, rood-slecht)

• Compact ontwerp

• En meer


Dit is een indrukwekkende luchtreiniger die zonder een compromis aan uw behoeften kan voldoen. Ontdek meer over de kenmerken van een vertrouwdLuchtreiniger fabriek.


Levoit Air Purifier (Core 300)

Levoit was in de loop van de jaren een betrouwbare luchtzuiveringsfabrikant. De producten zijn niets minder dan schittering / intelligentie op zijn best. Net zoals hierboven gezegd, heeft elke luchtreiniger die u in de markt tegenkomt, zijn eigen unieke functie of rol die in uw ruimte kan spelen. Er zijn bijvoorbeeld sommigen die goed zijn in het verwijderen van stof. Aan de andere kant kunnen sommige luchtzuiveringen van bacteriën ontdoen. Levoit Air Purifier is een specialist als het gaat om het verwijderen van rookverwijdering. Dit maakt het perfect voor keukenruimten. Eenmaal geïnstalleerd, zorgt het ervoor dat de lucht rondom een ​​gebied schoon is.


Levoit Air Purifier heeft in de loop der jaren veel positieve beoordelingen kunnen aantrekken. Dit lijdt geen twijfel dat het is ingesteld om nog meer krantenkoppen te maken in 2021 en 2022 onder Duitsers. Het kan een kamer schoonmaken die ongeveer 42m2 meet. Als u lijdt aan nasale congestie en allergieën, tikt deze luchtreiniger alle vakken in dergelijke groeten. Dit komt omdat het de lucht opruimt en de plaats gezond maakt.


Sommige van de functies zijn

• De zuiveringssnelheid is ongeveer 187 m⊃3; / h

• Het heeft slaapmodus met een minimale ruisgeneratie van 24dB

• het wordt geleverd met een timer- en ventilatorniveaus

• Effectief zuiveringsproces (99,9% fijn stof)

• 3 filters - koolstoffilter, pre-filter en HEPA-filter

• En nog veel meer

Proscense luchtreiniger

Proscencenic is eenLuchtreiniger fabrikantdie in de loop van de jaren een onuitwisbare indruk op mensen kan creëren. Dit komt door de uitstaande kenmerken, zijn luchtreinigers meestal met elkaar. Deze proscense luchtreiniger is een game-wisselaar omdat het in staat is om verschillende functies in een bod uit te voeren om ervoor te zorgen dat de lucht in uw ruimte gezond is. Met een filtratieprestaties van 99,7%, is er alle reden om te geloven dat schadelijke deeltjes zullen worden geraakt. Deze kunnen huisdierstander, rook, stof, allergenen en anderen zijn.


Wilt u het beste deel weten? Het is het feit dat dit apparaat een ruimte van 90m2 kan reinigen. Dit maakt het perfect voor commerciële ruimtes. Met een CADR van ongeveer 460m⊃3; / h verwachten het altijd om te overdeliver. Sommige andere functies van dit apparaat worden hieronder gemarkeerd:


• Het kan worden bediend met behulp van een afstandsbediening voor meer comfort

• Het detecteert automatisch de luchtkwaliteit

• Het filtratieproces omvat 4Stages - heap filter, koolstoffilter (geactiveerd), sterilisatiefilter (zilverion) en pre-filter

• Het wordt geleverd met 4 instelbare modi voor gebruik

• Geschikt voor grotere kamers

• En meer


Olansi Air Purifier (K08A)

Olansi Air Purifier (K08A) kan een China luchtreiniger zijn, maar het verdient het absoluut om te worden vermeld bij een van de beste in Duitsland. Misschien wilt u vragen doen over de beschikbaarheid van een luchtreinigerfabriek voordat u andere opties kiest. Dit komt omdat heel weinig luchtzuiverende apparaten in de markt komen als het gaat om het schoonmaken van de lucht en het verwijderen van schadelijke deeltjes.


Het is een van de beste die je met een aantal moderne functies tegenkomt om je echt comfort te laten ervaren. Hieronder staan ​​enkele van de topvoordelen vanOlansi Air Purifier(K08A).


• Efficiënt filtratieproces

• langdurige filters

• Minimale ruisgeneratie

• Compacte aard

• Perfect voor het verwijderen van allergenen, bacteriën en virussen

• En meer

China Olansi Air Purifier Fabrikant (57)

Conclusie

Op basis van het bovenstaande kunt u zien dat er veel opties zijn om te verkennen bij het vinden van de beste luchtreiniger in Duitsland voor 2021 en 2022. Voordat u de fabrikant voor luchtreiniger kiest, wordt aanbevolen om te identificeren wat u zou willen doen Uw ruimte na zijn geïnstalleerd. Voor meer informatie over luchtreiniger in de Duitse taal, kunt u een bezoek brengen aanhttps://www.olanside.comvoor meer informatie.


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid