Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
Banner12-min
Banner8-min
shoujibanner
shoujibanner3
baths phone banner
shoujibanner4

Waarom olansi luchtreinigers

Wil je schonere lucht in je huis? Kies een kwaliteit luchtreiniger die werkt om schadelijke luchtdeeltjes zoals stof, stuifmeel en bacteriën te verwijderen, zodat u gezonde, schone lucht kunt ademen.
1.Air Purifier + Ionizer Design (2 in 1)
2.Quality: top nomineer HEPA-filter produceren schone lucht
3. Efficiënt: Japans aangepaste motor, stil, bespaar energie
4. Smiet: 18dB ~ 55dB, zal je slaap niet lastig vallen
5.Air kwaliteitssensor: van Shinyei Kaisha (Japan)
6.Small lichaamseffect, hoge cadr lage ruis, meerdere krachtige zuivering, infraroodsensor nauwkeurige, wifi-controle, operatie Humane
7.CE, CB, CQC, 3C, ROHS, ERP, SGS-goedkeuring

OEM luchtreiniger

30+ jaar productie-ervaring komt uit de hoogwaardige ODM- en OEM-luchtreinigers van China.
Slimme luchtreiniger
Slimme luchtreinigers
Slimme luchtreinigers zijn gemakkelijk te gebruiken, bieden de meest verse en de meeste natuurlijke lucht en verwijderen de sterkste allergenen. Smart Wifi Air Purifier voor thuis.
PM1.0 luchtreiniger
PM1.0 luchtzuiverers
Een PM1.0 Air Purifier geeft u de beste bescherming tegen Finedust. Vergeet niet dat de kleinere de deeltjes zijn, hoe gevaarlijker ze ook zijn.
PM 2.5 Luchtreiniger
PM2.5 luchtzuiverers
PM2.5 Luchtfilter voor thuiskantoorreizen, USB Personal Air Ionizer Kleine en luchtreiniger voor rokers, PM2.5 verwijderen, geeft u de beste bescherming tegen Finedust.
auto luchtreiniger
Auto luchtzuiveraars
Olansi Car Air Purifers hebben een krachtig, efficiënt en snel werkend luchtfiltratiesysteem. USB auto luchtreiniger, 3-in-1 hoge efficiëntie HEPA-filter.
Destop Air Purifier
Desktop Air Purifiers
Bureaubladluchtzuiveraars voor uw kantoor en andere kleine ruimtes gebruiken HEPA-filters, hebben meerdere snelheidsinstellingen en zijn klein genoeg om op uw werkruimte te passen.
Luchtbevochtiger luchtzuivering
Luchtbevochtiger luchtzuiveraars
Luchtbevochtigers voegen vocht toe aan de lucht en helpen om droogheid te voorkomen die irritatie aan het lichaam kan veroorzaken. Whole Air Forifier en luchtbevochtiger.
Negatieve ionenluchtzuiveraars
Negatieve ionenluchtzuiveraars
Negatieve zuurstof ion luchtreiniger: het is een soort milieuoptimalisatie elektrisch apparaat dat de negatieve ionen gebruikt die op zichzelf worden gegenereerd om de lucht te zuiveren, stof, deodoriseren en steriliseren en steriliseren van de lucht.
kleine luchtreiniger
Kleine luchtreinigers
Mini-luchtreinigers verwijderen gemeenschappelijke huishoudelijke allergenen zoals stofmijt, huisdierstander, schimmel sporen en sigarettenrook. Kleine draagbare luchtreiniger voor slaapkamer, kantoor
Televoc Air Purifier
TVOC luchtzuiveraars
De beste manier om het VOC's-niveau uit het huis te verminderen, is via ventilatie en broncontrole. Wanneer deze opties beperkt zijn, kunt u een luchtreiniger gebruiken met een actieve gas- en geurcontrole-technologie.
hepa luchtreiniger
Hepa luchtzuiverers
De beste luchtreiniger op de markt is de luchtreiniger met hoogrenderende deeltjeslucht (HEPA) -filter. De efficiëntie van het verwijderen van deeltjes met een diameter van minder dan 0,3 micron is 99,97%.
Home Air Purifier
Home luchtzuiveraars
Als u u kunt helpen bij het ademen van veiliger en gezonder thuis, selecteert Olansi Air Purifiers die uw overdekte lucht schoon houden. Hele woningluchtreiniger, kan stof, geur, huisdierstander, stuifmeel in de lucht verwijderen.
UVC Air Purifier
UVC Luchtzuiveraars
Ultraviolette luchtreiniger is het gebruik van korte golf ultraviolet (UV-C-licht) om pathogenen en micro-organismen in de lucht te inactiveren, zoals schimmel, bacteriën en virussen.

Luchtreiniger fabrikant

Olansi biedt allerlei indoor luchtkwaliteitsverbeteringsproducten,
Ongeacht kantoor, thuis of voertuig, we hebben de beste oplossing.
Nieuwe generatie milieubescherming luchtzuiveringstechnologie,
Professionele luchtreiniger, geselecteerd door grote instellingen en organisaties

Over luchtreiniger

Tegenwoordig besteden we 90% van onze tijd binnenshuis. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is het vervuilingsniveau van binnenlucht 2-5 keer dat van buitenlucht. Dit betekent dat zelfs in een gesloten ruimte, luchtvervuiling een enorme last op het menselijk lichaam zal veroorzaken. Symptomen van hooikoorts, stofallergie of stofmijtallergie kunnen worden verlicht door middel van medicatie of door alternatieve oplossingen zoals luchtreinigers.

Hoogwaardige lucht voor allergische patiënten

Mensen met allergieën, vooral slechte luchtkwaliteit. Maar zo doen kinderen, zwangere vrouwen, ouderen, mensen met hartaandoeningen en mensen met ademhalingsziekten. Typische symptomen zijn onder meer: ​​vermoeidheid, jeukende neus, niezen, tranen in de ogen, jeukende keel en zwelling, hoest en piepende, borstharmoede, urticaria, uitslag en astma-aanvallen.

Fysieke reacties worden meestal veroorzaakt door inademing van stuifmeel, stof, dierlijk haar, stofmijt of andere verontreinigende stoffen in de lucht. Deze symptomen kunnen worden behandeld door drugs, en er zijn veel manieren van behandeling: van nasale spray en oogdruppels tot antihistamine of astmaspray.

Drugs hebben echter vaak bijwerkingen, daarom wordt aanbevolen - afhankelijk van de ernst van de allergie - om thuisbehandelingen en binnenalternatieven te gebruiken, zoals luchtreinigers, om het probleem te verlichten.

De kwaliteit van leven verbeteren

Naast medicamenteuze therapie zijn er familietherapieën, zoals Pungent Ginger Water, Vitamine C, Saline Nasal Spray en homeopathische remedies. Voor binnen is er nog een aanbevolen efficiënte oplossing: luchtreiniger. De luchtreiniger is een soort inrichting voor het inademen van vervuilde lucht, met een filtersysteem om deeltjes, stuifmeel, allergenen, geur- en vluchtige organische verbindingen in de lucht te filteren. Gezuiverde lucht wordt teruggevoerd in de kamer. Met de Stadler-vorm van luchtreiniger, kunt u een blijvende verbetering in uw kwaliteit van leven zien en eindelijk gemakkelijk beginnen te ademen.

Voordelen van de beste gezuiverde lucht

 • Een beter gevoel van geluk- Verwijderen van verontreinigende stoffen uit de lucht, waardoor de last op het menselijk lichaam wordt verminderd - leidt tot een groter gevoel van geluk in het dagelijks leven.
 • Minder allergieën- verminderd of volledig vermeden - patiënten met astma of allergieën kunnen gemakkelijk ademen.
 • Verse binnenlucht- Binnenlucht ziet er frisser, schoner en aangenamer om te ademen - frisse lucht voor een gezond leven.
 • Actief en efficiënt zijn- Verminder tekenen van vermoeidheid en onoplettendheid - Verbeter de efficiëntie op het werk en in het nastreven van hobby's.
 • Geurverwijdering- kookgeuren en geuren uit andere bronnen kunnen snel en effectief worden verwijderd.
 • Gratis ademhaling- Verlichting van symptomen van ademhalingsziekten.

Extra virusbescherming

De Coronavirus-pandemie is weer bewezen dat de luchtkwaliteit erg belangrijk is voor onze gezondheid. Virussen als SARS-COV-2 hechten aan deeltjes en blijven lange tijd in de lucht. De luchtreiniger kan het pakket van het virusdeeltje in de lucht filteren, waardoor de virusbelasting wordt verminderd. Het is erg belangrijk om de luchtzuiveringsfilter regelmatig te wijzigen om de beste filtratieprestaties te verkrijgen. Luchtreinigers bieden echter geen 100% virusbescherming. Gemeenschappelijke regels zoals frequente handwas of sociale afstand zijn nog steeds verplicht en maskers kloppen.

Wat wordt uit de lucht gefilterd?

 • Bacteriën en virussen
 • Rook en tabak
 • Formaldehyde
 • Ozon
 • Huisstofmijt
 • Slechte geuren
 • Dierenhaar
 • Stof
 • Volatiele organische verbindingen (VOC's)
 • Mal
 • Stuifmeel

4 tips voor het kopen van een luchtreiniger

Ik ken de grootte van je kamer

Niet elk apparaat is geschikt voor elke kamergrootte, daarom is het belangrijk om de kamergrootte te kennen die uw luchtreiniger gaat gebruiken. Hoe groter de kamer, hoe krachtiger uw apparatuur moet zijn. Eén manier om te bepalen hoe krachtig een apparaat is door de CADR-waarde te observeren: dit vertegenwoordigt de hoeveelheid geproduceerde zuivere lucht. Dus hoe groter de kamer is, hoe hoger de CADR-waarde is nodig. Veel fabrikanten geven ook het juiste M2-nummer aan.

2 Kies uw favoriete technologie

Er zijn twee verschillende soorten technologie om uit te kiezen: hoge efficiëntieluchtfilters en elektrostatische filters. Hoewel deze twee filters de deeltjes, virussen, stuifmeel, enz. In de lucht kunnen filteren, ligt het verschil tussen hen in de manier waarop ze worden gehandhaafd. HEPA-filters moeten regelmatig worden vervangen, wat snel en gemakkelijk kan worden gedaan met weinig moeite. Het elektrostatische filter zelf kan worden gereinigd, die regelmatig moet worden uitgevoerd. Als gevolg hiervan produceert het minder afval, maar het vereist wat moeite.

Drie. Heb ik een geactiveerd koolstoffilter nodig?

Alleen geactiveerd koolstoffilter kan onaangename geur en gas in de lucht verwijderen. De luchtreiniger zonder geactiveerd koolstoffilter kan de onaangename geur en gas in de lucht betrouwbaar en effectief verwijderen. Hoe meer geactiveerde koolstof in het filter, hoe effectiever het geur en gas in de lucht kan verwijderen. Hoe zwaarder het geactiveerde koolstoffilter is, hoe meer geactiveerde koolstof het bevat, hoe meer gassen en geuren het absorbeert.

Kijk naar het geluidsniveau

Een andere belangrijke indicator is geluidsniveau. Niemand houdt van lawaaierige apparatuur, vooral als uw luchtreiniger in de woonkamer of slaapkamer wordt gebruikt, is het de moeite waard om de decibels die zullen worden gegenereerd waard. Het is belangrijk dat het apparaat rustig werkt bij lage instellingen. De luchtreiniger moet de hele tijd zijn, omdat dit de enige manier is om de lucht effectief te zuiveren. Dus het belangrijkste is dat ze rustig in een lage omgeving opereren, zodat ze je niet storen of voorkomen dat je een goede nachtrust krijgt.
WAT HEBBEN WE GEDAAN
Luchtreiniger Nieuws en evenementen
Olansi china air purifier factory (1).jpg
How To Choose The Best Portable Air Purifier Supplier Philippines

How To Choose The Best Portable Air Purifier Supplier PhilippinesThe benefits that an air purifying device can enable you experience are too difficult to ignore. These could be getting rid of dust, smoke, pet smell, dander, viruses, VOCs, and many other harmful pollutants in your air. Generally spea

READ MORE
2022-04-13
Luchtreiniger fabriek
Olansi Air Purifier Supplier (15).jpg
Beste draagbare luchtreiniger met wielen en bevochtiger beoordelingen voor appartement

Beste draagbare luchtreiniger met wielen en luchtbevochtiger Reviews voor Appartementit is ontdekt dat veel mensen het niet weten dat het mogelijk is om luchtreinigers met luchtbevochtigers samen te gebruiken. Sommigen geloven zelfs dat beide vergelijkbare functies uitvoeren. Dit is op geen enkele manier waar. Als je echt seriou bent

READ MORE
2022-03-14
Luchtreiniger fabriek
China Olansi Air Purifier Manufacturer (40).jpg
Welke kleine Smart HEPA Automotive Air Purifier is het beste voor de auto met negatief ion?

Welke kleine Smart HEPA Automotive Air Purifier is het beste voor de auto met negatieve ionen? Er zijn veel redenen waarom experts de afgelopen tijden negatieve ionenluchtzuiveringen hebben aanbevolen. Sterker nog, proberen om deze voordelen te negeren, kan je later terugkomen om je later te achtervolgen. Als je echt serieus bent om te overwinnen

READ MORE
2022-03-09
Luchtzuivering
Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid