Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Producten » Waterstofinhalatie machine

Olansi waterstofinhalatie machine, waterstof ademhalingsmachine

Machine Model: H300
Beoordeeldd vermogen: 140w
Voltage: AC220V / 50Hz
Uitgangsdruk: 0.2MPAH
Beschikbaar water: puur water / gedestilleerd water
Waterstofstroom: 300 ml / min ± 5%
Kleur: goud, blauw, wit
Netto gewicht: 3,5 kg
Productformaat: 282x221x375mm

Waarom olansi waterstof inhalatie machine

Olansi Healthcare Co., Ltd. is een premier high-tech gezonde en milieuvriendelijke fabriek voor de zuiveringsmiddelen.

Olansi heeft in 2009 ED gevonden, meer dan 10 jaar ervaring OEM ODM, met een geïntegreerd onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma. Onze activiteiten omvatten onderzoek, ontwikkeling, injectie, assemblage, verkoop en na verkoop. Wij zijn een pure bron van kwaliteitsoplossing van luchtreiniger, waterzuiveraars, waterstofwatermaker en andere Heath Care-producten. We hebben 25 designoctrooi. Nu is Olansi een van de beste 5 grootste OEM-zuiveringsmiddelenfabrieken van China. Wij verkopen aan meer dan 20 landen en belangrijke markten en de jaaromzet zijn meer dan $ 100 miljoen.

De voordelen van waterstof

1. Leven verlengen
Studies hebben gevonden dat het drinken van waterstofwater voor een lange tijd zal leiden tot een langere levensduur.

2. Withen en verwijderen sproet
Langdurige ademhaling van waterstof en het drinken van hydrogenwater van hydrogen kan de elasticiteit van de huid effectief verbeteren, de vlekken verminderen en de huid helderder en zacht worden.

3. Verbeter de immuniteit
Ademende waterstof kan de synthese van menselijk fibroblast-collageen effectief bevorderen, schadelijke vrije radicalen verwijderen, de dood van keratinocyten remmen en de menselijke immuniteit verbeteren.

4. Anti-oxidatie
Langdurige ademing van waterstof kan de antioxidanten van het lichaam verhogen, waardoor de kwaadaardige actieve zuurstof in het lichaam wordt geneutraliseerd en het helpen bij het repareren van menselijke cellen.

5. Verlicht vermoeidheid
Langdurige ademhaling van waterstof kan het metabolisme bevorderen en vermoeidheid verlichten.

6. Help slapen
Langdurige ademing van waterstof kan vermoeidheid verlichten en helpen slapen.

Olansi waterstof inhalatie machine veiligheid

U bent mogelijk bekend met waterstofwater of heeft gehoord van waterstofwatergenerator. Hoewel waterstofwater absoluut een gemeenschappelijke manier is om waterstof te consumeren, met behulp van waterstofinhalator om waterstof in te wisselen, is een ander gemeenschappelijk transportmechanisme. Waterstof is een krachtig molecuul met cellen signalering met sterke antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen. Het inademen van waterstof met waterstoftherapie-machine kan dit krachtige molecuul snel worden verspreid naar uw hele lichaam, en het wordt veel gebruikt om verschillende gezondheidsomstandigheden te behandelen.

Waterstofinhalatie is aangetoond dat ze veel gezondheidsvoordelen hebben en is aangetoond dat het in het algemeen veilig is in een groot aantal menselijke en dierstudies. In feite heeft het Amerikaanse voedsel- en drugsadministratie (FDA) de Gras (algemeen beschouwd als veilige) toestand van waterstof goedgekeurd. In de jaren 1940 was er geen verslag over de toxische effecten van waterstofverbruik.

Waterstof is helemaal natuurlijk - in feite maken we maximaal 10 liter waterstof per dag in de dikke darm (eigenlijk bacteriën in de darm). Dat is een van de redenen waarom waterstoftherapie zo effectief is - we erken het op het mobiele niveau.

Niet alle waterstofabsorptieapparaten zijn echter gelijk. Is uw waterstofgenerator veilig?

Een van de dingen die echt de cruciale reacties waterstofabsorbeerder oplevert, is onze toewijding aan veiligheid.
Olansi is eigenlijk een van de grootste fabrikanten van waterstofabsorptie-apparatuur in de wereld, en vitale reactie is hun enige distributeur in Noord-Amerika.
De waterstofinhalator van Olansy is zorgvuldig gekalibreerd om een ​​relatief lage waterstofuitvoer te handhaven. Onze eenheid produceert 2-6% waterstof, afhankelijk van het model. Deze machines hebben een interne sensor die de waterstofconcentratie onder de 10% houdt.

10% is een zeer belangrijke drempel.

Een recente studie in het Journal of Medical Gas Research laat zien dat een waterstofinhalator die meer dan 10% waterstof produceert, een ernstig explosiegericht heeft. Onderzoek toont aan dat waterstof met concentratie meer dan 15% zal ontploffen, \"ernstig letsel \" aan gebruikers veroorzaken.

Onderzoek toont aan dat meer waterstof beter is dan een bepaald punt. Bijvoorbeeld, het consumeren van 99% waterstof en 5% waterstof is niet goed. Integendeel, wat belangrijk is, is de dosisfrequentie. Het is beter om vaker lage percentage apparaten te gebruiken dan high-output-apparaten.

Ons klinische model piekte op weefselverzadiging in 30 minuten - zodra het weefsel verzadigd was, zou het toevoegen van meer waterstof niet goed.

De echte reden dat deze bedrijven hoogwaardige waterstofplanten verkopen, is dat ze veel goedkoper zijn om te maken. Velen van hen zijn eigenlijk gerenoveerde lasapparatuur. geen grapje. Ze gebruiken alleen ademhalingstoestellen in plaats van ontstekers.

Als u een van deze High-output waterstofapparaten voor uw huis of kliniek koopt, raadpleegt u uw verzekeringsaanbieder. Deze machines zijn gevaarlijk en hebben een hoog risico op aansprakelijkheid.

Bovendien kunnen deze high-output waterstofinhalatoren stikken als gevolg van het gebrek aan zuurstof. Als u 99% waterstof ademt, ademt u minder zuurstof in de lucht. Daarentegen mengt de vitale reacties-waterstofinhalator de waterstof die wordt gebruikt voor inhalatie met de omringende lucht, dus wanneer u de vitale reactiesystemen inhalator gebruikt, kunt u 98% krijgen - 94% van de normale lucht, terwijl in sommige andere opties slechts 1% is van de normale lucht.
Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid