Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Producten » Waterstofwatermachine

WINKELEN PER CATEGORIE

Wat is waterstofwater?

Waterstofwater is gewoon zuiver water, plus extra waterstofmoleculen.


Waterstof is een kleurloos, smaakloos, niet-giftig gas, dat combineert met zuurstof, stikstof, koolstof en andere elementen om verschillende verbindingen te vormen, waaronder suiker en water (betrouwbare bron).


Watermoleculen bestaan ​​uit twee waterstofatomen en één zuurstofatoom, maar sommige mensen beweren dat het injecteren van extra waterstof in water kunnen produceren voordelen die gewoon water niet kan bieden.


Potentiële gezondheidsvoordelen van waterstofwater


Deskundigen zijn van mening dat drinkwater dat waterstof bevat, wat voordelen kan hebben. Maar veel mensen zijn niet zeker of ze groter zijn dan gewoon water. Over het algemeen is het houden van water een goede manier om gezond te blijven.


Veel medische experts zijn het erover eens dat er meer onderzoek nodig is om eventuele voordelen van waterstofwater te ontdekken of te verifiëren. Volgens voorlopige studies zijn het volgende potentiële voordelen voor de gezondheid:


  • Verminder bijwerkingen van bestralingstherapie

  • Atletische prestaties verbeteren

  • Ziektepreventie


Waterstofwater verwijst naar het conventionele water waarin waterstof wordt toegevoegd. Volgens sommige middelen kan het toevoegen van waterstof in water de anti-inflammatoire en antioxidantseigenschappen verbeteren. Het is aangetast vanwege het vermogen om energie te vergroten, het verouderingsproces te vertragen en de spierherstel na inspanning te verbeteren.


Olansi waterstof watermachine


De waterstofwatermachine van Olansi is een nieuwe manier om zeer hoge niveaus van moleculaire waterstof in ons drinkwater te verkrijgen. Als uw lichaam de alkaliseringsvoordelen van een water-ionomeer niet lijkt te hebben, wordt eenvoudig het injecteren van moleculaire waterstof in uw water en / of inademen, het is mogelijk uw beste keuze. De waterstofwatermachine biedt de therapeutische voordelen van moleculaire waterstof zonder de pH van het water te veranderen.


Olansi Waterstof Watergenerator Kenmerken:


High-concentratie waterstof watergenerator.

Moleculaire waterstof bestrijdt vrije radicalen in uw lichaam en beschermt uw cellen tegen de gevolgen van oxidatieve stress.

Onmiddellijk waterstofwater genereren.

Automatische reinigingsfunctie, handhaven de hygiëne van waterstofwatergenerator.

Motorzachte starter die de levensduur van het systeem uitbreidt.

Water Electrolysecel Automatische reinigingsfunctie.

Tweeweg magnetische sluiting, eenvoudig te openen voor onderhoud.

Water elektrolyse cel automatische detectie van abnormale functie.

Glanzend paneelontwerp, meer deluxe.

Smart LED-artistieke indicator.

Intelligente besturing, 4 functies in 1 optioneel: Filter Wijzigingen wijzigen, Waterkwaliteitsdetector, Leksensor, Auto-Flushing.


Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid