Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Producten » Schoonheidsproducten

WINKELEN PER CATEGORIE

Plasma schoonheid apparatuur


Fibroblast, plasma huidverstrakking, plasma pen en fibroblast plasma zijn verschillende namen van deze procedure. In het verleden werd het beschouwd als een niet-invasieve procedure met weinig risico en betaalbaarder dan chirurgie.


Het is bekend dat fibroblast huidverstrakking succesvol is geweest in niet-chirurgisch oogheffing, buikverstrakking en de behandeling van overtollige huid in de nek en een ander deel van het lichaam. Sommige patiënten zijn wegwerpbaar en sommige patiënten moeten mogelijk 8 weken na de eerste operatie worden opgevolgd.


De resultaten kunnen twee jaar duren, maar zoals andere behandelingen voor veroudering, kan het proces eenmaal per jaar worden herhaald. De resultaten verschijnen meestal onmiddellijk na de eerste behandeling en de genezingstijd is 7-10 dagen, maar de volledige resultaten zijn meer voor de hand liggend binnen 8 weken na de genezing van de SUBEPIDERMALE HUID.


De plasma-pen dwingt huidweefsel om te contracteren en beschadigt zich bijna onmiddellijk de huid en fibroblasten. Deze minimaal invasieve verwonding stimuleert nieuwe collageen (nieuwe collageenproductie), helpt om essentiële eiwitten en groeifactoren, zoals cytokinen en fibroblasten vrij te geven en te activeren, zodat meer collageen wordt vernietigd dan voorheen. Uiteindelijk droogt de overtollige huid uit, waardoor kleine korsten die in slechts een paar dagen als roos vallen. Nieuwe collageen vormt tot zes maanden.


Gezicht opheffende schoonheidsverzorgingsinstrument


Draai en verbeter de huid: Draai de schoonheidsinrichting aan, kan het celmetabolisme bevorderen, de bloedcirculatie verbeteren, de huiddruk verlichten en de huid compacter en elastisch maken.


Huidreactie Uvening: de EMS-gezichtscosmetische massager gebruikt naaldvrije plastic techniek om direct de huidlaag in te voeren, de huid hydrateert de huid en maakt u jonger.


Multi-functie: 6 soorten kleuren lichte modus Beauty-apparatuur, whitening anti-aging, afvlakking rimpels, donkere cirkels, fijne lijnen. Geschikt voor ogen, gezicht, nek en lichaam.


Radiofrequentie en elektromagnetische golftechnologie: uitgebreide huidverzorging met radiofrequentie en elektronische perforatietechnologie. Geen pijn en hoge permeabiliteit maken de essentie beter en sneller.


Gezichtsreinigingsmassager, gezichtsreinigingsinstrument


Heb je een doffe huid, verstopte poriën, mee-eters, droge huid, olievlekken, zichtbare vlekken, rimpels, fijne lijnen of verouderende huid? Olans Cleanser kan uw probleem oplossen! Om u te voorzien van de beste huidverzorgingsproducten is uw beste keuze. Je zult genieten van dit elektrische gezichtsborstel!


In vergelijking met de traditionele manier van wassen, is de efficiënte reinigingsborstel van het gezicht effectiever in diepe reiniging en het verwijderen van onzuiverheden, die helpt het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels te verminderen, de inhoud van collageen in de huid te vergroten, en is geschikt voor iedereen huidtypes en zelfs gevoelige huid.


Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid