Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Producten » Luchtzuiveringsinstallatie » Auto luchtreiniger

WINKELEN PER CATEGORIE

Auto luchtreiniger

Soort  

Nadat je zoveel tijd in de auto hebt doorgebracht, wil je de best mogelijke luchtkwaliteit voor jezelf en je passagiers bieden, vooral op die dagen van extreme allergieën als je gewoon niet kunt rusten tussen niezen en je neus blazen. Air Purifier is een geweldige oplossing voor een betere luchtkwaliteit.


Typen auto-luchtreiniger


Ionische luchtreiniger voor auto


De manier waarop de ionizerwerken een beetje anders is. Ze hoeven de lucht niet te filteren als hoogrenderende luchtzuiveringssystemen. De opgeladen ionen die zijn vrijgegeven door de op ionen gebaseerde luchtreiniger houden zich aan de deeltjes in uw auto, waardoor ze te zwaar blijven zweven. Voor ionsystemen zult u merken dat u mogelijk vaker vacuüm moet worden. Zodra de deeltjes van het gewicht van de ionen vallen, moeten ze ergens heen gaan, meestal in een binnenvloer, muur of in boordreiniger.


HEPA-luchtreiniger voor voertuig


Het HEPA Air Purifier-systeem verzamelt stof, allergenen, huisdierstander en de meeste andere luchtverontreinigende stoffen door kleine fysieke filters. Na het circuleren door het systeem, legt het schone lucht uit. Met het HEPA Air Purifier-systeem moet u af en toe de filters wijzigen, afhankelijk van de tijd en de grootte van de machine.


Olansi Car Air Purifier Fabrikant biedt OEM auto draagbare luchtreiniger voor Covid 19 Service voor Amazon-verkopers, autimedieren en ionisanten, auto luchtreiniger met UVC, Xiaomi auto luchtreiniger.

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid