Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Producten » Waterstofwatermachine » Waterstof watermaker

WINKELEN PER CATEGORIE

Waterstof watermaker

Soort  

Olansi Draagbare waterstofrijke watergenerator - Levende energiewater is rijk aan waterstof, die reactieve zuurstofsoort kan verwijderen en een verscheidenheid aan ziekten kan voorkomen.


De waterstofrijke watergenerator kan binnen 5 minuten een drinkwater in waterstofrijk water omzetten. De draagbare waterstofrijke watermachine heeft een capaciteit van 500 ml. Het is gemakkelijk te gebruiken en te dragen, zodat u op elk moment en overal magisch en gezond water kunt drinken.


Oorzaken van actieve zuurstofgeneratie


Volgens het onderzoek kan 2-5% zuurstof superoxidevrije radicalen produceren met een sterke destructieve macht nadat ze worden geïnhaleerd door het menselijk lichaam. Normale cellen worden beschadigd door reactieve zuurstofsoort, waardoor het verouderingsproces wordt versneld.


Kenmerken van waterstof


  • Antioxidanten kunnen alleen reactieve zuurstofsoorten optreden die in cellen worden geproduceerd via celmembraan.

  • Het is het kleinste element en de enige die de reactieve zuurstofsoort kan wissen die in de hersenen wordt geproduceerd door de bloed-hersenbarrière.

  • Als u waterstofwater inneemt, wordt het in één minuut door de darm opgenomen en duurt het ongeveer 10 minuten om waterstof aan cellen in alle delen van het lichaam te leveren.


Olansi Draagbare waterstofrijke watergenerator


Waterstof is een van de beste natuurlijke antioxidanten. Het neutraliseert reactieve zuurstofsoort (vrije radicalen) in bloed en cellen.


De resultaten tonen aan dat het potentiële antioxidantcapaciteit van waterstofrijk water uit SUGAWA - 300 tot - 500 MV, d.w.z. 0 is het medium. Hoe groter de negatieve waarde is, hoe sterker de antioxidantcapaciteit is.


Olansi Draagbare waterstofrijke watermaker functies


  • De pH-waarden van rauw water (neutraal water), gezuiverd water (zuur water), gebotteld water (gedeeltelijk zuur water) en ander water werden veranderd in zwak alkalisch.

  • Draai rauw water in een actieve, kleine molecuul, sterke antioxidant.

  • Het conventionele redox-potentieel van onbewerkt water is + 400 MV (door chemische oxidatiemethode). Nadat de mobiele eenheid is geactiveerd, wordt de spanning gereduceerd tot ongeveer - 300 MV. Het heeft een sterke antioxidantcapaciteit en helpt om overtollige vrije radicalen in het lichaam te verwijderen.


Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid