Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Producten » Waterzuiveraar

WINKELEN PER CATEGORIE

Waterzuiveraar

Soort  

Geavanceerd niveau 9 zuivering


RO + UV + UF + ATDS


Drink zuiver water. Olansi Water Purifier heeft verschillende zuiveringsfasen, waaronder calciumbooster en microblokbescherming, om onzuiverheden te elimineren.


Adaptieve intelligente technologie


AI-microprocessors zelen de hardheid van water en bepalen het beste zuiveringsproces op basis daarvan, dat niet alleen het zuivere water zorgt, maar ook de levensduur van het filter verbetert en de verspilling van water vermindert.


Intelligente inductie omgekeerde osmose filtratietechnologie


Ervaar innovatieve intensess-filteringstechnologie, ondersteund door intuïtieve AI-microprocessor. Het geavanceerde 9-fase zuiveringssysteem * - Calcium Booster, geactiveerd koolstofblokontwerp, micro-bloktechnologie en China's eerste zelfbedieningsfiltervervangingstechnologie zorgen ervoor dat u puur en gezond water krijgt.


Calciumbooster


De enige waterzuiveringsinstallatie in zijn categorie verhoogt het calciumniveau en verhoogt het pH-niveau van het water.


Omdat het calciumgehalte tijdens het normale RO-proces zal afnemen, voegt onze speciale calciumbooster * * calcium toe aan het gezuiverde water om ervoor te zorgen dat uw gezin van binnenuit sterk blijft.

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid