Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Producten » Luchtzuiveringsinstallatie » Televoc Air Purifier

WINKELEN PER CATEGORIE

Televoc Air Purifier

Soort  

Olansi TVOC Air Purifier

Als u wilt weten hoe u geuren wilt verwijderen, overweegt vluchtige organische verbindingen of gassen van huishoudelijke chemicaliën en andere bronnen vanuit uw huis, met behulp van een luchtreiniger met een geactiveerd koolstoffilter. Met minder blootstelling zal je huis zo fris ruiken als het lijkt, en de lucht zal schoner en gezonder zijn.


Niet alle geuren zijn hetzelfde. Net zoals ze aangenaam of onaangenaam kunnen zijn, kunnen ze ook onschadelijk of schadelijk zijn voor uw gezondheid. De meeste chemische verontreinigende stoffen komen van binnenbronnen, maar ze kunnen ook worden ingeademd uit de omliggende buitenlucht.


Luchtreiniger voor het verwijderen van geur, VOC en gas


Luchtreinigers en speciale filters elimineren effectief schadelijke gassen en onnodige geuren van uw binnenomgeving. Standaard fijne filters zijn niet ontworpen om gassen en geuren te verwijderen. Voor het verwijderen van gas en geur moet de luchtreiniger zijn uitgerust met een filter inclusief actieve kool. Filters zoals Olansi Efficient Capture of Smoke, Geur en andere schadelijke gaschemicaliën.


Alle TVOC Air Purifiers Wij aanbieden:

Beste luchtreiniger om toxines te verwijderen, VOC Air Purifier Amazon, Beste luchtreiniger voor VOC, Beste luchtreiniger voor vluchtige organische verbindingen, luchtzuiveraars voor geurverwijdering, luchtreinigers voor VOS-verwijdering, luchtzuiveraars voor verwijdering van luchtvruchten voor gasverwijdering


Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid