Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Producten » Luchtzuiveringsinstallatie » UVC Air Purifier

WINKELEN PER CATEGORIE

UVC Air Purifier

Soort  

Olansi uvc luchtreiniger

UV-C Light - Air Purifiers Air Cleaners Ionizers


De luchtreiniger vertegenwoordigt de perfecte manier om de allergenen in uw huis te verwijderen en de lucht door het filter te leiden en vervolgens in een zeer schone vorm aan u te circuleren.


Een geavanceerde ultraviolette luchtreiniger bestuurt dit proces, het doden van virussen en bacteriën door middel van ultraviolette en bacteriedodende straling.


Omdat er veel verschillende manieren zijn om te gaan met onzuiverheden in de lucht, zijn moderne zuiveraars vaak klaar om te vechten met meerdere systemen, waarvan er maar één is UV-C-licht.


De reinigingsmethoden zijn complex en de ontwerpen variëren enorm, dus het is een moeilijke taak om tussen hen te kiezen en te bepalen hoeveel u het belang hecht aan de lucht die zo schoon mogelijk is.


Alle UVC-luchtzuiverers die wij aanbieden:

UVC AIR PUNIFIER COVID, Luchtreiniger met UV-licht, Beste UV-luchtreiniger voor virussen, Commerciële UV-luchtreiniger, UVC-luchtreiniger Amazon, Draagbare UVC Luchtreiniger, UVC-lichtluchtzuiveringsinstallatie COVID, Ultraviolet luchtzuiveraars


Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid