Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Producten » Luchtzuiveringsinstallatie » Luchtbevochtiger luchtreiniger

WINKELEN PER CATEGORIE

Luchtbevochtiger luchtreiniger

Soort  

Olansi luchtbevochtiger luchtzuiveraar


Droge lucht kan ademhalingsproblemen verergeren, dehydrateren van uw huid en uw vermogen om verkoudheid en griep te bestrijden. Luchtbevochtiger verhoogt het vocht in de lucht, zodat u veiliger en comfortabeler kunt leven.


Luchtbevochtigers komen in verschillende vormen, hoewel ultrasone luchtbevochtigers in het algemeen als het meest effectief worden beschouwd. Ze produceren ook fijnere druppeltjes, die gemakkelijker te absorberen zijn.


Veel bevochtigers gebruiken koude misttechnologie om de binnentemperatuur te verminderen terwijl de luchtvochtigheid wordt verhoogd. Omdat ze geen stoom vrijgeven als sommige verdampermodellen doen, zijn ze ook ideaal voor gezinnen met kinderen.


Luchtbevochtigers zijn er in verschillende stijlen en maten. Sommige zijn ontworpen voor grote appartementen, sommige voor kleine kamers en sommige voor reizen. Zorg ervoor dat de tankcapaciteit en vochtigheidsuitgang overeenkomen met uw behoeften.


Alle luchtbevochtiger luchtreiniger Wij bieden:


Whole House Air Purifier en luchtbevochtiger, luchtbevochtiger, luchtbevochtiger luchtreiniger in één.

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid