Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Wat is de beste luchtreiniger voor stuifmeelallergieën en hayfever in het VK in 2021 en 2022?

Wat is de beste luchtreiniger voor stuifmeelallergieën en hayfever in het VK in 2021 en 2022?

Aantal Bladeren:0     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-07-27      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Wat is de beste luchtreiniger voor stuifmeelallergieën en hayfever in het VK in 2021 en 2022?

Wat is de beste luchtreiniger voor stuifmeelallergieën en hayfever in het VK in 2021 en 2022?

De opkomst van Covid-19 heeft geholpen bij het creëren van veel bewustzijn over de hele wereld in 2021 en 2022. Bijvoorbeeld, de meeste mensen zijn op zoek naar hoe u ervoor te zorgen dat de lucht in hun huizen wordt gereinigd voor gezond leven. De waarheid is dat wanneer je lucht vervuild is, er veel abnormale omstandigheden zijn waar je op korte of lange termijn kunt lijden. Dit kunnen astma, de ziekte van de longen, kortademigheid en meer zijn. Er is maar één manier om al deze problemen te overwinnen. Dit is een betutteling van eenLuchtreiniger fabrikant.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (75)

Wat je hoort te weten

Je moet begrijpen dat niet elke luchtzuiveringsfabrikant echt is. In feite kan een luchtreinigerleverancier bestaan ​​om u onnodig geld uit te geven door producten van lage kwaliteit aan te bieden. De enige manier om de uitkering uit de eerste hand van een dergelijk apparaat te ervaren, koopt bij een topbedrijf dat is getest en bewezen in het verleden te overleveren voor klanten in het verleden.


Het probleem is dat het kopen van een betrouwbare luchtreiniger geen gemakkelijke taak is. In feite zou je uiteindelijk verbrand kunnen worden door de meest wanhopige luchtreiniger verkopers in de markt. Zelfs als u een China Air Purifier koopt, is er de behoefte aan een grondig onderzoek naar het product dat u van plan bent te kopen.


Bekijk enkele van de beste luchtzuiverende apparaten in de markt. Je zult zeker versteld staan ​​van wat ze hebben te bieden hebben ooit geïnstalleerd.


Dyson TP04

Dyson TP04 is een van de meest vertrouwde luchtreinigers die aan uw behoeften kunnen voldoen zonder een compromis. DezeLuchtreiniger fabrikantheeft het allemaal als het gaat om volledige luchtzuivering. Het eerste dat u zult merken, is het opvallende uiterlijk. Dit zal de lucht niet alleen schoonmaken, maar verbetert ook het algehele uiterlijk van uw ruimte. De meeste luchtzuiveringen die u tegenkomt, maakt gebruik van CADR. Deze lijkt echter vrij uniek te zijn in veel groeten. Dit komt omdat het wordt geleverd met een andere technologie voor een beter en effectiever reinigingsproces.


Je kunt er zeker van zijn dat Dyson TP04 beter zal presteren dan de meeste luchtreinigers in de markt. Dit komt omdat het wordt geleverd met moderne technologische kenmerken. Sommige ervan zijn:

• Automatische sensor voor het vastleggen van luchtverontreinigende stoffen

• Hoogwaardige metgezel-app

• Smart Assistant-integratie

• Kan opruimen tot 800SQFT-ruimte

• Geavanceerde HEPA-filtertechnologie

• En meer


Het enige nadeel over Dyson TP04 is het feit dat het vrij duur is. Gegeven, gezien al zijn kenmerken lijdt er geen twijfel dat het zijn hefty-prijskaartje waard is.


Luchtreiniger B400B1

Dit is een product van Austin Air en is erin geslaagd om te voldoen aan de verwachtingen van eindgebruikers in het verleden met een aantal geweldige functies. Een van de redenen voor zijn populariteit is geweest hoe effectieve spaties binnen enkele minuten kunnen worden gereinigd. Dit wordt mogelijk gemaakt vanwege het 4-fase filtratieproces. In feite kan het tot 99,97% schadelijke deeltjes om uw huis of kantoor verwijderen. Je hoeft absoluut navraag te doen over het bestaan ​​van zijn bestaan, de volgende keer dat je een vliegzuiveringsfabriek bezoekt. Dit komt omdat het een van de meest flexibele apparaten is.


Als het gaat om het helpen vechten tegen snurken, niezen, hoesten, loopneus en droge mond, kan luchtreiniger B400B1 helpen. Het is zeer effectief tegen rook, geuren en gassen. Dit is misschien geen China luchtreiniger, maar het kan u vandaag nog eenmaal geïnstalleerd helpen. Sommige van de functies worden hieronder vermeld:


• 4 fasen van filtratie - grote deeltjesfilter, medium deeltje voorfilter, geactiveerd koolstof en HEPA-filter

• Gassen, geuren en chemicaliën kunnen eenvoudig worden verwijderd

• Het HEPA-filter is van medische kwaliteit

• Minimale ruisgeneratie

• Het is perfect voor grote ruimtes

• En meer


Levoit Air Purifier

U kunt deze optie ook vinden als China Air Purifier. Levoit is een fabrikant van luchtreiniger die de verwachtingen van eindgebruikers in de loop der jaren heeft vergaderd. Het lijdt geen twijfel dat het uw ruimte op de meest perfecte manier kan reinigen. Als u lijdt aan allergieën, is dit een geweldige optie om te verkennen. Met zijn cadr van ongeveer 221m3 zal het een geweldige baan doen die vandaag in uw ruimte is gepositioneerd.


Ook wordt het geleverd met een zeer compact ontwerp. Dit maakt het gemakkelijker voor u om vanuit één plek naar een andere binnen een kamer te dragen. Verder wordt het geleverd met moderne technologie om ervoor te zorgen dat uw ruimte op de veiligste manier wordt gereinigd. Dit is bijvoorbeeld 100% ozonvrij. Het maakt geen gebruik van anionszuiveringsmethode die is ontdekt om schade toe te brengen. Meer functies van deze luchtreiniger zijn:


• Laag stroomverbruik van ongeveer 55W

• Snelle zuiveringsproces

• Het heeft een wasbaar pre-filter

• Het kan een ruimte dekken die ongeveer 500sqft binnen 30 minuten meet

• En meer


Olansi Air Purifier

Er is iets speciaals aanOlansi Air Purifiers. Dit is het feit dat het niet uitmaakt van het model dat u hebt besloten om gebruik te maken van omdat ze altijd aan uw behoeften voldoen. Een olansi-luchtreiniger is vervaardigd met moderne technologie. Dit is de reden waarom ze zeer geavanceerde functies hebben. Ze zijn niet zomaar elke gewone China luchtreiniger die je in de Turkse markt zult vinden. In plaats daarvan zijn ze geproduceerd om te zorgen voor schadelijke deeltjes zoals VOC's, rook, geuren, pollens, bacteriën en anderen worden in uw ruimte kwijtgeraakt.


De KO6 is bijvoorbeeld erg perfect voor een kleine ruimte. Het beste deel is dat zijn geluidsopwekking minimaal is. Dit zorgt ervoor dat u troost op zijn best ervaart. Sommige van de functies kunnen zijn:


• Stijlvol ontwerp om uw ruimte er mooier uit te laten zien

• Kan 99,9% schadelijke deeltjes kwijtraken

• het wordt geleverd met stofsensor

• 4 fasen van filtratie - voorfilter, geactiveerd koolstoffilter, niet-geweven filter (antibacterieel) en HEPA-filter

• Minimale energieopwekking van 50W

• En meer

Olansi Air Purifier Leverancier (1)

Gevolgtrekking

Op basis van het bovenstaande kunt u zien dat contact met de rechterluchtzuiveringsfabriek of luchtzuiveringsleverancier niet moeilijk is. Voordat u een van deze opties kiest, moet u ervoor zorgen dat uw behoeften goed zijn geïdentificeerd. Voor meer over de beste luchtreiniger voor stuifmeelallergieën en Hayfever in het VK in 2021 en 2022, kunt u een bezoek brengen aan Olansi Chinahttps://www.olansichina.com/air-purifier-factory.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid