Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » China luchtreiniger » Bekend Voors en tegens van China HEPA Luchtreinigers

Bekend Voors en tegens van China HEPA Luchtreinigers

Aantal Bladeren:1     Auteur:China Air Purifier Fabrikant     Publicatie tijd: 2022-01-11      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Bekend Voors en tegens van China HEPA Luchtreinigers

Bekend Voors en tegens van China HEPA Luchtreinigers

Luchtzuivering wordt steeds vrij vaak voor vandaag, in het bijzonder met de stijgende niveaus van luchtverontreiniging. Luchtvervuiling binnenshuis welig tiert op alle gebieden, met inbegrip van landelijke nederzettingen. Verontreiniging treedt uit verschillende bronnen. Terwijl sommige gebieden en woningen meer kunnen worden vervuild dan anderen, het helpt om te begrijpen hoe om dingen te verbeteren. Buitenlucht kan niet veel worden gecontroleerd, maar de binnenlucht is gemakkelijker te zuiveren.

Olansi Air Purifier Leverancier (7)

Vanwege de noodzaak voorluchtzuivering, Verschillende soorten luchtreinigers zijn geïntroduceerd in de markt. Deze omvatten UVC luchtreinigers en HEPA luchtreinigers. Van de twee, HEPA luchtreinigers zijn de meest populaire, en ze maken gebruik van HEPA-filters.


Hoewel veel china luchtreiniger fabrikanten beweren dat hun apparaten hebben ware HEPA-filters, niet alle van hen zijn eerlijk. Men kan gemakkelijk krijgen opgelicht bij de aankoop van een luchtzuiveringsinstallatie die beweert een ding, terwijl doen, in waarheid, het kan niet.


Sommige HEPA gelabelde filters kunnen zijn niet getest, of een die nodig zijn voor een filter testen vervalst te worden bestempeld als een echte HEPA-filter. Echter, bedrijven zoals Olansi maken een aantal van de beste luchtreinigers in de markt, en ze kunnen het grootste deel van de deeltjes die in de lucht te verwijderen.


De voordelen van HEPA-filters

Hun populariteit is gebaseerd op een aantal belangrijke professionals die hen een voorkeur voor velen. Van debeste luchtreiniger fabrikanten, HEPA-filters zijn enkele van de meest betrouwbare opties voor luchtfiltratie. Hun populariteit maakt ze gebruik in ziekenhuizen te vinden ook.


De andere is dat ze ons kunnen worden in zo vele industrieën, waaronder luchtreinigers, stofzuigers, op openbare plaatsen, auto's, huizen en ziekenhuizen. Veel consumenten producten kunnen profiteren van HEPA-filters.


Cons

Er zijn ook nadelen verbonden aan de filters, met het eerste zijn dat ze vrij duur. Deze types van filters moeten worden vervangen. Dit is wat hen een zeer dure optie in vergelijking met enkele andere filters op de markt maakt. Ze zijn veel hoger geprijsd in vergelijking met de normale filters. Echter, de investering is de moeite waard, en het heeft grote waarde.


Ze kunnen niet geuren te elimineren. Dit is een ander nadeel van HEPA-filters. Verontreiniging van het binnenmilieu kan soms inhouden geuren. Om de luchtkwaliteit te verbeteren, het helpt om geuren te elimineren en de lucht te zuiveren. Ongeacht hoe goed de filters zijn, kunnen ze niet omgaan met geuren. HEPA reinigers zijn goed in het verwijderen van schimmelsporen, pollen, stof en allerlei zwevende deeltjes in de lucht.


Het wassen van de filters

Er zijn enkele filters die kunnen worden gewassen zodra ze vies worden. HEPA-filters kunnen echter niet worden gewassen. Het ontwerp van de filters gebeurt op een heel bijzondere manier. Dit betekent dat interferentie met hen grote schade kan veroorzaken aan de structuur van het filter. Dit kan het filter beginnen met filteren, net als een normale optie.

Olansi Air Purifier Leverancier (5)

Daarom wordt niet aanbevolen dat de HEPA-luchtfilters worden gewassen. In plaats daarvan moeten ze worden vervangen. Stel dat de fabrikant van de luchtreiniger beweert dat het apparaat HEPA-filters heeft, maar beweert nog steeds te worden gewassen. In dat geval is het belangrijk om te valideren of het filter echt HEPA is en welke procedure is aangelegd voor het schoonmaken. Voor meer informatie over voors en tegens van ChinaHepa luchtzuiveraars, je kunt een bezoek brengen aan Olansi China bijhttps://www.olansichina.com/hepa-air-purifier.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid