Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtzuivering » Beste draagbare mini-desktop UVC Nano-luchtreiniger voor Covid met H13 Hepa-filter voor kantoor

Beste draagbare mini-desktop UVC Nano-luchtreiniger voor Covid met H13 Hepa-filter voor kantoor

Aantal Bladeren:6     Auteur:China Luchtreiniger Fabrikant:     Publicatie tijd: 2021-09-23      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Beste draagbare mini-desktop UVC Nano-luchtreiniger voor Covid met H13 Hepa-filter voor kantoor

Beste draagbare mini-desktop UVC Nano-luchtreiniger voor Covid met H13 Hepa-filter voor kantoor

Om het beste uit elkeChinese luchtreinigerof een soort luchtzuiverend apparaat, je moet zo creatief mogelijk zijn.Dit is vooral duidelijk wanneer u een bedrijf probeert te betuttelen dat apparaten produceert die op kantoorbureaus kunnen worden gemonteerd.Dit is niet zo eenvoudig als je misschien denkt.Voordat u een fabrikant van luchtreinigers voor een dergelijk doel betuttelt, zijn er enkele factoren waarmee u serieus rekening moet houden.


Je kunt uiteindelijk een vreselijk uitziende Chinese luchtreiniger op je bureau zetten.Dit zal er uiteindelijk alleen maar voor zorgen dat je ruimte er minder aantrekkelijk uitziet.Wil je het probleem weten?U zult tussen honderden moeten zoeken naar het perfecte luchtzuiveringsapparaat.Dit is een taak die in veel opzichten altijd erg ontmoedigend zal blijken te zijn.

Olansi china luchtreiniger fabriek (4)

Hier is de enige uitweg

Het belangrijkste doel van dit artikel is om de beste luchtreinigers voor uw bureau te onthullen.Geloof het of niet, deze apparaten hebben een enorm verschil gemaakt als ze eenmaal in kantoren zijn geïnstalleerd.Het draait allemaal om het kiezen van de juiste luchtreiniger leverancier uit de verschillende mogelijkheden die je in dit bericht tegenkomt.


GermGuardian AC4100

Als je deze luchtreiniger in eerste instantie ziet, zal er iets in je opkomen.Dit is het feit dat het eruit ziet als een subwoofer.Je bent niet ver van de waarheid, want dat is zo.Het is een 3-in-1 luchtreiniger voor bureaus die zijn gebouwd door een fabrikant van luchtreinigers met stamboom.Zijnluchtreiniger fabriekis gevestigd in Euclid, Ohio.Een van de voordelen of voordelen van het gebruik van dit apparaat door de jaren heen is dat het gebruikers een goede prijs-kwaliteitverhouding bood.Uw zaak zal niet anders zijn.


Het heeft 3 sets filters om ervoor te zorgen dat uw kantoor grondig en perfect wordt schoongemaakt.Dit zijn HEPA-filter, voorfilter en actief koolfilter.Om ervoor te zorgen dat het HEPA-filter meegaat zoals verwacht, zal het voorfilter grote deeltjes filteren.Het wordt ook geleverd met een UV-C-lamp voor de eliminatie van bacteriën en schimmelsporen.In een notendop, als u een kantoor heeft dat maximaal 78 vierkante meter groot is, is dit het juiste luchtzuiveringsapparaat om gebruik van te maken.


Enkele voordelen zijn:

• Het heeft UV-C-licht om ervoor te zorgen dat micro-organismen worden geëlimineerd

• Het HEPA-filter is zeer effectief voor het opvangen van huidschilfers, stof en allergenen van huisdieren

• Het ontwerp is compact en stijlvol

• Het kan tot 99,97% schadelijke deeltjes in een kantoor opvangen

• En vele anderen


Medify MA-14

Er is iets dat de meeste zakenmensen niet weten.Dit is het feit dat het krijgen van meer klanten kan afhangen van het feit of hun kantoren schoon zijn of niet.Natuurlijk wil geen enkele potentiële klant op een plek blijven waar de lucht vervuild is.Met een krachtig apparaat als de Medify MA-14 hoef je je geen zorgen te maken.Dit is een premium filter dat veel kantoren heeft geholpen om schoon te blijven.DitChinese luchtreinigerkan uw kantoor grondig reinigen zonder compromissen.Binnen een paar minuten zal de lucht in uw kantoor gezond zijn voor klanten om comfortabel te blijven.


Aangezien de luchtzuiveringsfabriek vanuit China opereert, kun je er altijd op rekenen dat het een zeer betaalbaar apparaat is.U hoeft zich geen zorgen te maken, aangezien er niets in het gedrang komt in termen van efficiëntie.Voor een ruimte van 117 vierkante meter kan Medify MA-14 deze binnen 15 minuten laten reinigen.Als uw ruimte 200 m⊃2; of 400 m⊃2; groot is, wordt deze binnen respectievelijk 30 minuten of 1 uur schoongemaakt.


Enkele voordelen zijn hieronder opgesomd:

• Het kan uw vervuilde en verontreinigde lucht efficiënt filteren

• Het is perfect voor bureaus vanwege de manier waarop het is ontworpen

• De filters kunnen eenvoudig worden verwisseld

• Het is eenvoudig te bedienen

• Het heeft H13 HEPA-filter (medische kwaliteit)

• En anderen


Onderdeel HEPA BS-03

Partu HEPA luchtzuiveringsapparaat is een andere krachtige manier om de lucht in uw kantoor te reinigen zonder ruimte in beslag te nemen, omdat het een apparaat is dat op een bureau kan worden gebruikt.Behalve dat het compact is, kan het ontwerp ook erg in het oog springen.Deze leverancier van luchtreinigers heeft door de jaren heen altijd al aan de behoeften voldaan.Het overtreft zijn claims en kan daarom altijd worden vertrouwd.De filters kunnen helpen bij het opvangen van geuren, huidschilfers, pollen, rook en stof.Partu HEPA BS-03 is absoluut een Chinese luchtreiniger die het waard is om in kantoren te gebruiken.


Dit bedrijf exploiteert zijnluchtzuiveringsfabriek in China;.Een van de redenen waarom HEPA BS-03 ten zeerste wordt aanbevolen, is het geluidsniveau.Natuurlijk is het kantoor een plek waar lawaai niet is toegestaan ​​en deze Chinese luchtreiniger is erin geslaagd om aan die voorwaarde te voldoen.Je merkt nauwelijks dat het werkt.


De voordelen zijn hieronder opgesomd:

• Om het volume en de snelheid te regelen, wordt het geleverd met 3 ventilatorinstellingen

• Het heeft een geurspons

• Het is op een compacte manier ontworpen

• Het is 100% veilig in gebruik

• En anderen


OLS-K08 Olansi luchtreiniger

DitOlansi luchtreinigeris indrukwekkend.Net als anderen hierboven, kan deze Chinese luchtreiniger een enorm verschil maken.Het is misschien geen apparaat dat op kantoorbureaus kan worden geplaatst.Dit betekent echter niet dat het geen effectief werk zal doen.Sterker nog, gezien de nieuwste functies en functionaliteiten, zullen schadelijke deeltjes in de lucht zeker worden geëlimineerd.


Dit komt eigenlijk met 6 fasen voor een effectieve luchtzuivering.Het heeft ook een sensor om stof in uw kantoor te detecteren.Het beste is dat ondanks zijn grootte en capaciteit, de geluidsproductie zeer minimaal is.Als u op zoek bent naar iets dat meer kan bieden dan wat gewone luchtreinigers op kantoor doen, hoeft u zich geen zorgen te maken, want de luchtreiniger van Olansi zal u helpen.

Olansi china luchtreiniger fabriek (2)

Conclusie

Van de bovenstaande luchtreinigers is ontdekt dat ze perfect zijn voor kantoren en andere commerciële ruimtes.Ze hebben alles in huis om aan uw behoeften en verwachtingen te voldoen.Kies er gewoon een uit en neem contact op met de luchtzuiveringsfabriek die verantwoordelijk is voor de productie ervan.U zult onder de indruk zijn van hun functies. Voor meer informatie over de beste draagbare mini-desktop UVC nanoluchtreiniger voor Covid met H13 hepa-filtervoor bureau, kunt u een bezoek brengen aan:Olansi ChinaBijhttps://www.olansichina.com/voor meer informatie.


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid