Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtzuivering » Beste luchtreiniger voor het beheersen van gevaarlijke huishoudelijke chemicaliën VOC's en voor het verwijderen van formaldehyde

Beste luchtreiniger voor het beheersen van gevaarlijke huishoudelijke chemicaliën VOC's en voor het verwijderen van formaldehyde

Aantal Bladeren:3     Auteur:China Luchtreiniger Fabrikant:     Publicatie tijd: 2021-10-07      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Beste luchtreiniger voor het beheersen van gevaarlijke huishoudelijke chemicaliën VOC's en voor het verwijderen van formaldehyde

Beste luchtreiniger voor het beheersen van gevaarlijke huishoudelijke chemicaliën VOC's en voor het verwijderen van formaldehyde

Veel dingen kunnen de binnenlucht die we inademen vervuilen.We zijn ons er misschien niet eens van bewust dat de verontreinigende stof in sommige gevallen bestaat, omdat deze geurloos kan zijn en mogelijk geen allergische reactie heeft.Er zijn echter gevallen waarin u de verontreinigende stof goed kunt ruiken.De effecten kunnen groot zijn als de lucht niet wordt gezuiverd.Dit is een van de redenen waaromOlansi luchtreinigerszijn gemaakt.Dit is om de lucht te zuiveren en de menselijke gezondheid op het beste niveau te houden.

Olansi luchtreiniger leveranciers (16)

Chemische producten

Er zijn tijden dat mensen chemische producten in huis hebben.Dit kan ook worden opgeslagen in de kelder, de zolder of de garage.Omdat de temperaturen op dergelijke plaatsen erg hoog kunnen zijn, kan er vergassing optreden en kunnen er schadelijke dampen vrijkomen.De gassen kunnen dan door muren en vloeren diffunderen en hun weg vinden naar de woonruimtes.


De meeste luchtreinigers voor het hele huis worden niet geleverd met technologieën zoals actieve kool en zeoliet.In zo'n geval worden de verontreinigende stoffen gewoon naar alle delen van het huis gecirculeerd, wat een serieuze zaak kan zijn.Dit is een van de redenen waarom broncontrole moet worden uitgevoerd en goed wordt uitgevoerd.


Bij het laten reinigen van kanalen kunnen een aantal dingen worden gedaan zodat het goed wordt gedaan.Als men echter op zijn hoede is over hoe het kan worden gedaan, is het altijd goed om de hulp in te roepen van professionals in kanaalreiniging om hetzelfde aan te pakken.Sommige professionals kunnen de reiniging uitvoeren zonder giftige chemicaliën te gebruiken, wat een bijkomend voordeel kan zijn.


Huizen kunnen vervuild zijn door pesticiden, zwembadchemicaliën, benzineblikken en zelfs chloortabletten.Verf en verfverdunners kunnen ook vervuiling veroorzaken.De geur van deze chemicaliën kan geweldig zijn, vooral rond de gebieden waar ze worden opgeslagen.Sommige van de uitgestoten gassen kunnen leiden tot verstikking en verbranding.


Gasfiltratie

Zelfs in de beste huizen kan gasfiltratie in staat zijn om zeer lage niveaus van gasvervuiling en geur aan te pakken.Zelfs met adsorberende materialen zoals zeoliet en actieve kool, raken ze na verloop van tijd verzadigd, wat leidt tot minder filtratiecapaciteit.Dit betekent dat de vervuilde lucht door de filters gaat en terug de ruimte in gaat.


Dit wil zeggen dat huisreinigers niet als magische kogels moeten worden beschouwd om allerlei soorten vervuiling aan te pakken.Het belangrijkste is om de bron van de verontreinigende stof in de eerste plaats te beheersen.Installerenchina luchtreinigersdit soort vervuiling aanpakken terwijl de bron nog aanwezig is, helpt niet veel.De bronnen moeten worden verwijderd om het systeem naar behoren te laten werken.


Blootstelling aan chemische dampen en geuren kan leiden tot grote gezondheidseffecten zoals hoofdpijn, chronische allergische reacties en dermatitis.Deze symptomen kunnen verdwijnen wanneer men niet thuis is, maar komen terug zodra ze terug zijn.Het is belangrijk om de binnenlucht te testen om te weten welk soort verontreinigende stoffen aanwezig zijn om veilig te worden verwijderd.

Olansi luchtreiniger leveranciers (10)

Om dit soort vervuiling te voorkomen, helpt het om huishoudelijke producten te vinden die milieuvriendelijk, veilig en effectief zijn.Hoewel ze ook enige vervuiling kunnen veroorzaken, kunnen goed gemaakte HEPA-luchtreinigers en UVC-luchtreinigers voor hen zorgen.De beste fabrikant van luchtreinigers, zoals Olansi, kan een verscheidenheid aan luchtreinigers aanbieden om de binnenlucht te reinigen en verontreinigende stoffen effectief te verwijderen. Voor meer informatie overbeste luchtreinigervoor het beheersen van VOC's van gevaarlijke huishoudelijke chemicaliën en voor het verwijderen van formaldehyde kunt u een bezoek brengen aan:Olansi ChinaBijhttps://www.olansichina.com/voor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid