Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtzuivering » Inzicht in H14 True HEPA-luchtzuiveraars en waarom zij ideaal zijn voor huisluchtreiniging

Inzicht in H14 True HEPA-luchtzuiveraars en waarom zij ideaal zijn voor huisluchtreiniging

Aantal Bladeren:0     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2022-01-24      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Inzicht in H14 True HEPA-luchtzuiveraars en waarom zij ideaal zijn voor huisluchtreiniging

Inzicht in H14 True HEPA-luchtzuiveraars en waarom zij ideaal zijn voor huisluchtreiniging

H14 True HEPA-filters zijn de beste voor luchtfiltering en het is de meest geavanceerde technologie die vandaag beschikbaar is. Echte HEPA-filters kunnen een groot verschil maken in het huis, en ze kunnen de lucht op een geweldige manier schoonmaken.


HEPA-filters zijn erg populair in apparaten zoalsluchtzuiverers. Ze worden gebruikt om ervoor te zorgen dat het hoogste zuiveringsniveau wordt bereikt. Ze kunnen ook worden gebruikt in verschillende hulpmiddelen die lucht nodig hebben die moet worden gefilterd of die filtert.

Olansi Air Purifier Leverancier (3)

Betekenis van HEPA

HEPA is een afkorting voor zwevende deeltjesvormige lucht. Dit soort luchtfilter handhaaft de beste efficiëntienormen voor zover de filtratie betreft. Het helpt ons ervan bewust te zijn dat er zoveel luchtreinigersfabrikanten zijn die producten als HEPA labelen. Er is echter een groot verschil met producten die zijn geëtiketteerd als HEPA-stijl, HEPA-type, HEPA-achtige of gewoon hepa. Een ander gebruikelijk ding is het 99Percent Hepa-label. Sommige fabrikanten bepalen hun filters als hepa, maar ze zijn niet getest.


Het kiezen van een goed China Air Purifier Company is de enige manier waarop men aan het einde van de dag kan eindigen met het beste apparaat. Merken zoals Olansi gebruiken echte HEPA-filters en dat maakt ze zo superieur. Niet alle luchtreinigingsfabrieken maken de beste kwaliteitsapparaten.


Oorsprong

HEPA-filters werden voor het eerst gebruikt tijdens de WOII door Duitsers. De filters werden gebruikt in Duitse gasmaskers en massaproductie van hetzelfde begon later. Echte HEPA-filters zijn gebruikt om radioactieve materialen te verwerken vóór de registratie en commercialisering van hetzelfde.


Hoe ze werken

HEPA-filters werken door het vastleggen van allerlei deeltjes die in filtratie-apparaten komen. Veel van de apparaten gebruiken fans om in de lucht te zuigen en vervolgens filteren voordat deze wordt vrijgegeven. Wanneer de deeltjes in het systeem komen, vangt het filter ze en voorkomt dat ze weer in de lucht komen. De beste filters kunnen het grootste deel van de deeltjes in de lucht tot een grootte van 0,3 micron vastleggen.


Deeltjes worden op verschillende manieren vastgelegd als ze eenmaal in eenHepa luchtreiniger. Deze omvatten directe impact. Dit is waar de deeltjes gewoon het filter raken en ze blijven daar.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (76)

De andere kant op. Dit gebeurt wanneer een deeltje toevallig een beetje groter is dan de gaten op het filter, en ze raken vast. Interception is de andere manier waarop kleine deeltjes door een filter kunnen passeren, maar dan aan de zijkant zitten.


Diffusie is de andere manier waarop kleine deeltjes vast komen te zitten. Sommige deeltjes zijn ultrafijn en licht. Deze beweegt heel snel, maar zodra ze bij de zuiverder komen, raken ze vast.


China luchtzuiverers zijn in alle vormen en maten. Olansi creëert al meer dan een decennium enkele van de beste zuiveraars. Olansi Air Purifiers zijn getest en geprobeerd in verschillende instellingen, en ze werken vrij goed. De Air Purifier Factory gebruikt de nieuwste technologie om enkele van de meest functionele en betrouwbare efficiënte zuiveraars op de markt te maken. Voor meer overH14 True HEPA Luchtzuiveraarsen waarom ze geweldig zijn voor huisluchtreiniging, kunt u een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansichina.com/voor meer informatie.


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid