Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Onzichtbare redenen voor het uitvoeren van luchtkwaliteitstests en het gebruik van olansi-luchtzuiveraars om verontreinigende stoffen te elimineren

Onzichtbare redenen voor het uitvoeren van luchtkwaliteitstests en het gebruik van olansi-luchtzuiveraars om verontreinigende stoffen te elimineren

Aantal Bladeren:0     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-12-07      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Onzichtbare redenen voor het uitvoeren van luchtkwaliteitstests en het gebruik van olansi-luchtzuiveraars om verontreinigende stoffen te elimineren

Onzichtbare redenen voor het uitvoeren van luchtkwaliteitstests en het gebruik van olansi-luchtzuiveraars om verontreinigende stoffen te elimineren

Luchtkwaliteitstests zijn de enige manier om de ware kwaliteit van de lucht in huis te kennen. SommigeluchtzuiverersKom met kwaliteitsmonitoren. Deze zijn veilig, en ze helpen huiseigenaren de lucht te begrijpen die ze inademen in plaats van aannames te maken op basis van het soort geur dat een huis heeft.

Olansi China Air Purifier Factory (5)

Er zijn zoveel goede redenen waarom monitoring van de luchtkwaliteit moet worden gedaan. Lucht kan niet worden gezien en daarom kan de kwaliteit ervan niet gemakkelijk worden bepaald. Er zijn gevaarlijke verontreinigende stoffen die niet ruiken, maar hun effecten op de gezondheid zijn zeer ernstig.


Redenen voor het testen

1. VOC's of vluchtige organische verbindingen

Dit zijn gevaarlijke verbindingen die in huizen te vinden zijn. De verbindingen komen vaak voor nadat een muur is geverfd, nieuwe tapijten geïnstalleerd, of nieuwe dingen toegevoegd aan het huis, en er zijn rare geuren.

Nieuwe meubels kunnen onvolkomen effect hebben op de longen. VOC's gaan meestal weg met de tijd, maar er is geen bepalende hoe lang dat kan nemen en wanneer het veilig is. Een luchtkwaliteitstest kan helpen. Carcinogene formaldehyde is er gebeurt het meest gevaarlijk, en het is aanwezig in veel componenten zoals verbrand voedsel, stof, gassen, tabaksrook en hout. Blootstelling aan hetzelfde voor een lange tijd leidt tot gezondheidsproblemen.

2. Koolmonoxide

Dit gas is onzichtbaar en geurloos, en het doodt zo veel mensen wereldwijd elk jaar. Dit is een ware feit, zelfs in ontwikkelde landen. Koolmonoxide komt als gevolg van een open vuur dat in een afgesloten ruimte zou kunnen zijn. Koolmonoxide resulteert uit het verbranden van zuurstof, en het wordt vrijgelaten in de lucht wanneer open vuren aanwezig zijn. Wanneer het niveau van dit gas stijgt, kan het heel dodelijk zijn. Dit gas is een stille moordenaar omdat het slaap induceert, wat resulteert in de dood als het slachtoffer niet snel zuurstof wordt. Een monitor van koolmonoxide kan een uitstel aanbieden in een dergelijke situatie.

3. Asbest

Dit materiaal is niet veilig. Er zijn echter enkele oude huizen die nog steeds de materialen hebben, en ze kunnen gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Asbestvezels kunnen gezondheidsproblemen veroorzaken, zoals kanker. Dit is de reden waarom asbest niet in moderne huizen wordt gebruikt. Airborne Asbest is een serieuze gezondheidsprobleem en een luchtdetector kan zijn aanwezigheid identificeren.


Andere onzichtbare redenen waarom luchttests moeten worden uitgevoerd, zijn onder meer:

• radon gas

• Schimmel sporen

• Pesticiden

Het besteOlansi Air Purifierkan helpen de meeste problemen aan te pakken. Het is belangrijk om het probleem bij de hand te identificeren voordat u de juiste China luchtreiniger krijgt. Olansi maakt zuiveraars zoals UVC-luchtreinigers en HEPA-luchtreinigers, onder andere opties. Dit is een fabrikant van luchtreiniger die al meer dan een decennium op de markt is geweest.

Olansi Air Purifier Leveranciers (17)

Een luchtreinigerfabriek zou apparaten moeten maken die het soort vervuiling in de lucht kunnen aankunnen. Door de lucht te testen, wordt deze identificatie veel eenvoudiger, dit zorgt ervoor dat een persoon een apparaat kan kiezen dat overeenkomt met hun behoefte en de kwaliteit van de lucht te allen tijde handhaven. Voor meer informatie over onzichtbare redenen voor het uitvoeren van luchtkwaliteitszuiveringen en het gebruik van Olansi-luchtzuiveraars om te elimineren Verontreinigende stoffen, u kunt een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansichina.com/air-purifier-factory.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid