Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit

Draagbare luchtreiniger fabriek

Deze zijn gerelateerd aan het Draagbare luchtreiniger fabriek-nieuws, waarin u meer te weten kunt komen over de nieuwste trends in Draagbare luchtreiniger fabriek en de gerelateerde informatie-industrie, om u te helpen de Draagbare luchtreiniger fabriek-markt beter te begrijpen en uit te breiden.
  • Het meeste uit een luchtreiniger voor je huis halen
    Het meeste uit een luchtreiniger voor je huis halen
    2021-05-27

    Haalt het meeste uit een luchtreiniger voor uw homepeople moet de beste manier vinden om een ​​gezond en productief leven te leiden door technologie te omarmen die het vergemakkelijkt. Een van de dingen die men moet doen, is de kwaliteit van de lucht verbeteren die ze ademen. Een van de plaatsen die verzadigd zijn met PA

    Lees Meer
Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid