Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit

Koolstofluchtreiniger voor geur

Een lijst van deze Koolstofluchtreiniger voor geur-artikelen maakt het voor u gemakkelijk om snel toegang te krijgen tot relevante informatie. We hebben de volgende professionele Koolstofluchtreiniger voor geur voorbereid, in de hoop dat we u helpen uw vragen te beantwoorden en de productinformatie die u belangrijk vindt beter te begrijpen.
  • Olansi Activated Carbon Air Purifiers en waarom kanalen worden schoongemaakt
    Olansi Activated Carbon Air Purifiers en waarom kanalen worden schoongemaakt
    2021-10-27
    Olansi Activated Carbon Air Purifiers en waarom kanalen worden schoongemaakt voor het installeren van een luchtreiniger met de hoofdluchtsystemen, is het belangrijk om alle luchtkanalen schoongemaakt te hebben. Dit moet professioneel worden gedaan. Als iemand het niet zelf kan doen, is het verstandig om een ​​gerenommeerd bedrijf te vragen om de taak af te handelen
    Lees Meer
Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid