Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit

ODM Air Purifier Fabrikant

Deze zijn gerelateerd aan het ODM Air Purifier Fabrikant-nieuws, waarin u meer te weten kunt komen over de nieuwste trends in ODM Air Purifier Fabrikant en de gerelateerde informatie-industrie, om u te helpen de ODM Air Purifier Fabrikant-markt beter te begrijpen en uit te breiden.
  • Werken luchtzuiveraars echt?
    Werken luchtzuiveraars echt?
    2021-06-30

    Werken luchtzuiveraars echt? Een van de vragen die mensen altijd over luchtreinigers hebben gevraagd, is of ze daadwerkelijk werken zoals geadverteerd. Ondanks deze apparaten die meer dan ooit in residentiële en commerciële gebouwen worden gebruikt, zijn er nog steeds veel mensen die er niet in geloven

    Lees Meer
Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid