Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Basis Dingen om te weten over negatieve ionenluchtzuiveringsfunctie en negatieve bijwerkingen van luchtreinigers

Basis Dingen om te weten over negatieve ionenluchtzuiveringsfunctie en negatieve bijwerkingen van luchtreinigers

Aantal Bladeren:3     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-08-11      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Basis Dingen om te weten over negatieve ionenluchtzuiveringsfunctie en negatieve bijwerkingen van luchtreinigers

Basis Dingen om te weten over negatieve ionenluchtzuiveringsfunctie en negatieve bijwerkingen van luchtreinigers

China luchtzuiveraarszijn vandaag populair vanwege de grote behoefte om de lucht te reinigen vanwege luchtvervuiling. Binnenluchtvervuiling kan nadelige gevolgen hebben voor de gezondheid, vooral wanneer het een langdurige tijd doorgaat.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (34)

Er zijn veel e-mailorders, internetbedrijven, kettingwinkels en warenhuizen die goedkope luchtreinigers bieden omdat ze afwasbare vezels zijn zoals polyester. In veel gevallen zijn dit desktop luchtzuiveraars die een lage wisselkoers dragen. Deze wisselkoers is niet genoeg om lucht schoon te maken, zelfs in kleine kamers.

In de meeste gevallen raken de wasbare vezels verstopt met vuil en zijn ze moeilijk schoon te maken, zelfs in korte perioden. De meeste mensen vinden problemen met dit soort luchtreinigers vanwege hun lage kwaliteit.


Negatieve ionenluchtzuiveraars

De woningluchtzuiveraarsIn deze categorie zijn perfect voor het verwijderen van geuren, sigaretten en sigarenrook. De ozon-ionisatoren reinigen allergenen niet en stof zoals de HEPA-luchtzuiveraars doen. De zuiveringsmiddelen onder deze categorie maken gebruik van twee stappen in het reinigingsproces,


Ozonreinigers gebruiken oxidatie om de klus te klaren. Ozon is een gas dat van nature voorkomt en het gevolg is van de natuur wanneer zuurstofmoleculen worden gesneden door bliksem. De ionisatorreinigers werken door lucht te passeren op een ozonplaat die elektrisch wordt opgeladen. Deze stroom passeert dan door zuurstof en breekt het in ozon. De ozon-ionisator produceert een schone onweersgeur die ozon is.


Deze ozon dringt vervolgens door met de geurcellulaire structuur. Het penetreert ook schimmel en bacteriën, het scheuren van de muren. Dit leidt tot de oxidatie van de verontreinigingen en ze worden teruggebracht tot een grote niveaus.


NeedlePoint-ionisatie is de meest voorkomende vorm van ionisatie, en het gaat om deeltjes in rekening worden gebracht met negatieve ionen. De negatieve ionen bevestigen vervolgens aan deeltjes in de lucht, zoals dierenstander, stofmitsallergenen, stuifmeel, stof en rook. Wanneer dit gebeurt, worden de deeltjes gedwongen om uit de lucht naar de grond te vallen, en ze kunnen later worden blootgelegd.


De naaldwijzers dekken een oppervlakte van 5 tot 7 ft.

De radio-ionisator is het tweede type ionisator. Dit is een technologie die nieuwe technologieën gebruikt, maar gebruik maakt van de principes die vergelijkbaar zijn met NeedlePoint Ionisatie. Radio-ionisator's veilige en gespecialiseerde radiogolf. Dit ioniseert ongeveer 50 ft. Door muren in verschillende richtingen. Radio-ionisatie druppelt deeltjes van de lucht in de omliggende gebieden en kamers. Het is mogelijk voor een enkele eenheid om huizen te dekken.


Het selecteren van de beste huisluchtzuiveraars is altijd een geweldig idee. Met de beste wordt het mogelijk om te gaan met geuren en rook. Ze kunnen ook helpen omgaan met voedselgeuren, lichaamsgeuren en huisdiergeuren.


Bij het plukken van de beste olansi-luchtzuiverers zijn er verschillende dingen die men in gedachten zou moeten slagen. Een ozonoptie is bijvoorbeeld geen goede keuze voor iedereen die zich bezighoudt met ademhalingsproblemen zoals astma. Ozon kan de mucusmembranen en longen irriteren, vooral wanneer het ozonniveau niet goed is aangepast en hoog blijft. Het kiezen van hoogwaardige negatieve ionenluchtzuiveraars kunnen grote voordelen bieden aan het huis.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (11)

Hepa Air Purifier is het beste bij het zoeken naar de beste luchtreiniger voor stof, astma en allergieën. Dit kan een lange weg gaan bij het beheersen van verschillende elementen in het huis. Voor meer informatie over negatieve ionenluchtzuiveringsfunctie en negatieve bijwerkingen vanluchtzuiverers, je kunt een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansimy.com/voor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid