Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Blunders die mensen maken bij het kiezen van beste China HEPA UVC Air Purifiers fabriek

Blunders die mensen maken bij het kiezen van beste China HEPA UVC Air Purifiers fabriek

Aantal Bladeren:1     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-06-10      Oorsprong:https://www.olansichina.com

Blunders die mensen maken bij het kiezen van beste China HEPA UVC Air Purifiers fabriek

Blunders die mensen maken bij het kiezen van China HEPA UVC luchtreinigers fabriek

Debeste China Air Purifiermoet verschillende elementen combineren om in staat te zijn om de perfecte resultaten te leveren. Veel factoren moeten worden overwogen en deze zijn vrij duidelijk gemarkeerd. Gezien verschillende factoren, wordt het mogelijk maken van de juiste beslissing.


Zelfs met dat gezegd hebben, zijn er nog steeds instanties wanneer de keuze van de huisluchtzuiveringskeuze een probleem kan zijn. Stevigheid, kwaliteit en prestaties zijn altijd heel anders. Kosten kunnen wijzen op geschiktheid en uitmuntendheid, maar er zijn ook veel andere dingen die ook kunnen worden overwogen.

China olansi luchtzuiveringsfabrikant (62)

Het feit dat China luchtreinigers vandaag populairder worden, maakt het moeilijk om het beste arrest te doen wat de kosten betreft. Verschillende dingen moeten worden bekeken om ervoor te zorgen dat de juiste keuze is gemaakt. Dit zijn de dingen die over het hoofd kunnen worden gezien, en dit kan op de lange termijn enkele zeer ernstige problemen veroorzaken.


1. Logischerwijs geen welzijn en gezondheidsvereisten aan te pakken

De meeste mensen weten dat ze een zuiveraar nodig hebben, maar nooit lang genoeg zitten om te denken wat ze van een dergelijk apparaat zouden vereisen. De meeste mensen kopenChina luchtzuiveraarsErvan uitgaande dat welzijn en gezondheid automatisch zullen volgen. Opgemerkt moet worden dat verontreinigingen binnen het 2.5 en 10 micronspectrum meestal worden afgezet in de keel en de neusgaten, en dit veroorzaakt sinus ongemak. Het kan ook allergische reacties kosten. Bij het kiezen van de beste olansi-luchtreiniger moet de koper zich afvragen of hun selectie de allergenen in huis kan elimineren.


Meestal worden de verontreinigingen jonger dan 2,5 micron Lung-penetrerend genoemd en kunnen ze een toename veroorzaken in een beroerte, hartaandoeningen en cardiovasculaire ziekten. De beste HEPA-luchtreinigers moeten in staat zijn om de kleinere verontreinigingen aan te kunnen.


2. Niet voor de luchtkwaliteit zorgen.

Veel mensen krijgen luchtreinigers en verwachten onmiddellijke genezing met betrekking tot welzijn en gezondheid. Er is een verwachting dat de luchtkwesties worden opgelost zonder dat andere maatregelen worden toegepast. Het is belangrijk om te overwegen wanneer er in de eerste plaats contaminatie in de lucht is. Hoewel een deel van de contaminatie van nature voorkomt, kunnen sommige dingen worden gedaan om de vervuiling binnen het huis te verminderen. Het is belangrijk om enkele van de beste manieren te overwegen om vervuiling aan te pakken. Als het geur is, is de vuilnis tijdig weggenomen? Zijn de juiste producten die in de badkamer worden gebruikt om elke stank van daaruit voort te komen? Is het huis gestofzuigd en bestrooid regelmatig? Met dergelijke dingen die worden verzorgd, wordt het werk van de negatieve ionenluchtreiniger verminderd en kan het beter functioneren.


3. Niet overwegen ozon

In de meeste gevallen geeft Ozon een verfrissende geur, zoals na een regenstorm geur. Cyanide geeft een amandelachtig aroma. Arseen, aan de andere kant, heeft een lekkere knoflook-soort aroma. Dit zou echter nooit kopers moeten misleiden. Er zijn veel mensen die luchtreinigers kopen, maar uiteindelijk serieuze problemen hebben. Ozon veroorzaakt ernstige problemen.

Ozon veroorzaakt bronchiale astma en vele andere ademhalingscomplicaties. Het veroorzaakt ook gevoeligheid voor andere verontreinigingen. Dit betekent dat iedereen kan lijden aan blootstelling.

China olansi luchtreiniger fabrikant (14)

Het helpt om te overwegenOlansi Air PurifiersOmdat ze technisch geluidsopties zijn. Dit bedrijf is al een decennium in het veld en biedt verschillende opties als het gaat om China luchtzuiveraars.


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid