Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » China luchtreiniger » China Luchtreiniger fabrikanten en of ze overal moeten worden achtergelaten

China Luchtreiniger fabrikanten en of ze overal moeten worden achtergelaten

Aantal Bladeren:0     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-09-02      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

China Luchtreiniger fabrikanten en of ze overal moeten worden achtergelaten

China Luchtreiniger fabrikanten en of ze overal moeten worden achtergelaten

Levende normen zijn sterk verbeterd, en dit heeft geleid tot de verandering in vereisten die mensen hebben voor wat betreft de leefomgevingen. Dit is de reden waarom zoveel gezinnen zijn begonnen met het gebruik van luchtzuiverers om vandaag de luchtkwaliteit van de binnenkant te verbeteren. Net als andere technologieën kunnen veel vragen zich voordoen in het proces. MetOlansi Air Purifiers, de meest gevraagde vraag is of de luchtreiniger non-stop moet worden uitgevoerd. Mensen willen de best mogelijke uitkomst, en daarom zijn sommige vragen zo kritisch.

Olansi Air Purifier Leverancier (13)

Effectiviteit

Hoewel luchtreinigers vandaag erg populair zijn geworden, is het nog steeds belangrijk om de tijd te nemen en de beste luchtzuiveringsfabrikant te kiezen. Dit garandeert dat het product een van de beste kwaliteit is. Olansi Air Purifiers zijn vandaag een aantal van de beste op de markt. Sommige van de beste zuiveraars worden geleverd met zeer speciale functies zoals sterilisatie. Sommigen zijn specifiek bedoeld om te gaan met zeer specifieke verontreinigende stoffen, die bijdragen aan hun effectiviteit. Binnenlucht kan worden gevuld met allergenen, stof, bacteriën, virussen en PM2.5. Het vinden van een luchtfilter dat het soort verontreinigende stof in de lucht kan aangaan, is een extra voordeel.


Sommigen beweren dat luchtzuiverers de hele dag door moeten zijn om ervoor te zorgen dat de huislucht fris en schoon blijft. Sommigen geloven dat het verlaten van de zuiveringsmachine overal leidt tot verspilde elektriciteit en hoge rekeningen aan het eind van de dag. Volgens hen vertaalt de machine tijdens het overal ook naar filterverbruik en hoge vervangingskosten. De toename van de economische last zorgt ervoor dat de meeste mensen de voorkeur geven aan de gadgets niet de hele tijd.


De feiten

Gebaseerd op feiten, deChina luchtreinigermag niet de hele tijd worden achtergelaten. Ongeacht of het een HEPA-luchtreiniger of UVC-luchtreiniger is, moet het op één punt worden uitgeschakeld.


Olansi-luchtreinigers worden gebruikt binnen gesloten kamers. Het belangrijkste principe omvat interne circulatie die de oorspronkelijke lucht binnenshuis zuivert. De machine zuigt meestal de binnenlucht via een luchtinlaat voor het zuivering en het filteren. De lucht wordt vervolgens door een uitlaat geloosd. Dit elimineert eigenaardige stoffen en geuren uit de kamer. Deze cyclus zorgt ervoor dat lucht effectief wordt gezuiverd. In een dergelijk geval is het pad dat de luchtreiniger gebruikt binnen lucht en terug naar binnenlucht.


De bovenstaande uitleg betekent dat, nadat, nadat de concentratie van gassen zoals koolstofdioxide in het huis in het huis op de hoogte blijft, en zuurstof is uitgeput of onvoldoende is. Dit laat muffe lucht in het huis, wat niet goed is voor mensen.

Hoewel huizen niet volledig luchtdicht zijn en buiten de lucht binnenkomt, is de wisselkoers nogal verwaarloosbaar en voldoet mogelijk niet aan de ademhalingseisen.

China olansi luchtzuiveringsfabrikant (52)

Dit betekent dat het na een bepaalde periode is gebruikt, het nog steeds belangrijk is om ramen te openen om verse buitenlucht in huis te krijgen. Tijdens de ventilatieperiode moeten olansi-luchtzuiverers worden uitgeschakeld voor de perioden van de ventilatie. Het is altijd goed om een ​​goede tijd te kiezen, waardoor de luchtkwaliteit buiten is. Voor meer informatieChina Luchtreiniger fabrikanten, je kunt een bezoek brengenOlansi ChinaBijhttps://www.olansies.com/voor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid