Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtzuivering » De beste gidsen om de juiste luchtreiniger te kiezen

De beste gidsen om de juiste luchtreiniger te kiezen

Aantal Bladeren:1     Auteur:Site Editor     Publicatie tijd: 2016-04-20      Oorsprong:aangedreven

De beste gidsen om de juiste luchtreiniger te kiezen

Als u om uw algehele gezondheid geeft, kunt u erom geven om wat er in de lucht is die u ademt. Zelfs onze huizen zijn vol verontreinigende stoffen, die van invloed kunnen zijn op uw gezondheid en geluk. Dagelijkse activiteiten kunnen uw huis vullen met verontreinigende stoffen en allergenen.


Het kiezen van de juiste luchtreiniger kan verwarrend zijn. Er zijn veel grafieken, studies en certificeringen op de luchtreiniger. Het is cruciaal om naar de onderkant van alle gegevens te komen en de juiste beslissingen te nemen. Hier is een stapsgewijze handleiding voor het kiezen van een luchtreiniger.


Olansi-air-purifiers


Bij het overwegen van het gebruik van luchtreiniger, raden we aan dat u de volgende stappen in het gebruiksproces inneemt:


 • Bereken de grootte van de kamer met behulp van de luchtreiniger.

 • Kies een luchtreiniger en een hoog genoeg indoor luchtreiniger.

 • Kies het type filtering waar u speciale aandacht aan moet betalen.

 • Zorg ervoor dat u woont bij de luchtreiniger. Lawaai en lopende kosten zijn factoren die u moet overwegen.

 • Vermijd het gebruik van luchtreinigers die indoor luchtvervuiling veroorzaken. Ozonproducerende luchtreinigers moeten ten koste van alles worden vermeden.


Weet wat je koopt?


Hoewel sommige fabrikanten beweren dat geen luchtreiniger 100% verontreinigende stoffen en allergenen uit de lucht in uw huis zal elimineren. Het probleem is dat de luchtreiniger de lucht alleen doorheen kan reinigen. Allergenen en verontreinigingen hechten aan tapijten, meubels en harde oppervlakken, wachten om terug te worden gestoord in de lucht.


Bij het kopen van luchtreiniger moeten de volgende punten worden beschouwd als de beste prestaties.


 • Waar gebruik je de zuiverder?

 • Heeft u speciale behoeften, zoals het verwijderen van huisdieren of rookresten?

 • Vergelijk CADR-rating.

 • Aankoopapparatuur met hoog rendement luchtfiltertechnologie.

 • Krijg een zuiveraar met het laagste geluidsniveau mogelijk.

 • Overweeg de kosten van filtervervanging en onderhoud.

 • Denk na over of je je telefoonzuivering in en uit moet zetten.


De kamers zijn verschillend in grootte


Voordat je verder gaat, moet je beslissen welke luchtreiniger je doel is. De meeste draagbare onafhankelijke luchtreinigers zullen de lucht in een kamer effectief filteren. Zorg ervoor dat de zuiverder die u koopt groot genoeg is om overeen te komen met de grootte van de kamer die u wilt filteren. Luchtreinigers worden geclassificeerd volgens hun schone luchtbezorgsnelheid (CADR).


Over CADR - Waarom is het zo belangrijk?


Hoe groter het CADR-nummer dat op de luchtreiniger wordt vermeld, hoe meer deeltjes het filter uit de lucht verwijdert. Over het algemeen, hoe groter de kamer, hoe groter het gewenste CADR-nummer. Er is geen industriestandaard voor CADR-nummers met betrekking tot kamergrootte. Meestal vermeldt de fabrikant de aanbevolen ruimtevorming op het pakket.


De EPA in hun \"Gids voor luchtreinigers in het huis, \"maakt deze aanbevelingen over CADR- en kamergrootte

Draagbare luchtreiniger maat voor deeltjesverwijdering:

Kamerruimte in vierkante voet 100 200 300 400 500 600
Minimale CADR in CFM 65 130 195 260 325 390

De CADR's worden berekend op basis van een 8-feet plafond en 5 luchtveranderingen per uur. Als u hogere plafonds heeft, en u hebt aangepaste luchtwijzigingen per uur nodig, bereken dan het minimaal vereiste CADR.


Wat zit er in de lucht? Waar wil je vanaf je af?


Verontreinigingen en allergenen variëren in grootte, vorm en vorm. Over het algemeen zijn er twee soorten verontreinigende stoffen en allergenen.


 • deeltjes

 • Gas


Deze twee soorten verontreinigende stoffen vereisen verschillende soorten filters. Bij het overwegen van welke zuiveringsmachine het beste voor u is, moet u rekening houden met het type filter De purifier gebruikt om verontreinigingen te verwijderen.


Deeltjes - stof, stuifmeel en rook


Deze verontreinigende stoffen omvatten allergenen zoals stuifmeel en huisdierstander, evenals rookresten die in de lucht drijven. Als stof een probleem is in uw regio, kunnen luchtreinigers helpen het probleem ook te verlichten. In het algemeen, hoe hoger het CADR-niveau en hoe sneller de ventilatorsnelheid, hoe beter het effect van het filter bij het verwijderen van deeltjes.


Sommige luchtzuiveringsfabrikanten bieden speciale filters voor specifieke verontreinigingen of allergenen. Controleer het pakket en de instructies die aan de luchtreiniger zijn gekoppeld om te bepalen of er een speciaal filter voor uw behoeften is.


Gas - we ademen de hele tijd


We leven door het inademen van gas. Zuurstof is het hoofdgas waarop we leven. Er zijn echter duizenden andere gassen die de lucht in uw huis kunnen vervuilen, net dagelijkse blootstelling. Deze restgassen kunnen uit meerdere bronnen komen:


 • Nieuwe verf of installeer nieuwe vloerbedekkingen. De lijm die in de verf wordt gebruikt, zal gassen vrijgeven die allergenen of toxisch kunnen zijn.

 • Oudere bouwmaterialen zullen formaldehyde en andere gassen vrijmaken bij veroudering.

 • Plastics gebruikt voor wandbekleding, aanrecht en meubels loslaten schadelijke gassen.


In het algemeen is het beste type filter voor het behandelen van gassen als verontreinigende stoffen geactiveerd koolstoffilter. Actieve kool is een goed materiaal voor het absorberen en behouden van giftige en schadelijke gassen. De beste keuze is een combinatie van geactiveerde koolstof- en hoogrenderende luchtfiltertechnologie luchtreiniger.


Verder begrip van indoor luchtverontreinigende stoffen en hun bronnen.


Geluidsniveau - Wonen met luchtreiniger


Veel fabrikanten zullen het geluidsniveau op het pakket markeren. Als u veel tijd in dezelfde kamer met de luchtreiniger doorbrengt, kan dit belangrijk zijn. Geluidsverontreiniging is net zo vervelend als luchtvervuiling. Op zoek naar een luchtreiniger met het beste geluidsniveau en andere functies die u nodig hebt, is een belangrijke overweging.


Over het algemeen zijn luchtreinigers met een geluidsniveau van 50 dB geschikt voor de meeste woonruimtes. Moderne koelkasten produceren ongeveer 50 decibellen van geluid wanneer ze rennen. Voor de meeste mensen is dit een bijna onopvallend geluidsniveau.


Over de aankoopprijs - Wat is de bedrijfskosten?


Het kopen van een luchtreiniger zal een andere laag toevoegen aan uw budget. Een luchtreiniger 24 uur per dag uitvoeren zal extra nutskosten toevoegen aan uw gezinsbudget. We raden u aan om een ​​luchtreiniger te vinden met Energy Star Label \"Energy Star betekent dat het apparaat voldoet aan strenge EPA-normen voor energie-efficiëntie.


Houd uw luchtreiniger met maximale efficiëntie


Een andere laag kost, samen met uw luchtreiniger, is de kosten van onderhoud. De grootste kosten in verband met het bedienen van de luchtreiniger is om het filter te vervangen. Voordat u een luchtreiniger koopt, winkelt u rond om de kosten van het vervangen van het filter te bepalen. Er zijn veel opties en de prijsbereik van filtervervanging is breed.


Koop niets - kopers zijn voorzichtig


Er zijn enkele soorten luchtzuiveraars die u moet vermijden. Eén type wordt helemaal niet aanbevolen en kan zelfs de luchtkwaliteit van de kamer verminderen.


 • Vermijd ozon produceren luchtreinigers- Sommige luchtreinigers, met name die met behulp van elektrostatische precipitatoren, ionisatoren of ultraviolette lampen, produceren ozon. Ozon is een bekende longirritant. Als iemand in uw gezin longziekte heeft, kunnen dit soort luchtzuiveringen meer problemen veroorzaken dan deze oplossen.

 • Het kiezen van een luchtreiniger is genoteerd- Gebruik van elektrische apparatuur zonder UIL vermeld is gevaarlijk. Niettest en niet-beursgenoteerde producten verhogen de mogelijkheid van elektrische branden.

 • Controleer of er een gecertificeerd CADR-niveau op het pakket is- Een gerenommeerde fabrikant labelt het pakket om het CADR-niveau te geven dat wordt getest door een gecertificeerd laboratorium. Als er geen dergelijk label op het pakket is, kan de kwaliteit van de luchtreiniger in twijfel bestaan.


Een keuze maken - voldoen aan uw behoeften


Het vinden van de juiste luchtreiniger om aan uw behoeften te voldoen, is niet noodzakelijk een overweldigende ervaring. Weten wat u nodig heeft in uw luchtreiniger is de belangrijkste factor bij het bepalen van welke luchtreiniger het beste bij u past. Na ons stapsgewijze advies maakt het proces eenvoudiger en eenvoudiger.


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid