Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Dingen om te doen om ervoor te zorgen dat de China HEPA-luchtreiniger zijn rol speelt

Dingen om te doen om ervoor te zorgen dat de China HEPA-luchtreiniger zijn rol speelt

Aantal Bladeren:0     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-06-09      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Dingen om te doen om ervoor te zorgen dat de China HEPA-luchtreiniger zijn rol speelt

Dingen om te doen om ervoor te zorgen dat de China HEPA-luchtreiniger zijn rol speelt

Olansi Air Purifierszijn ontworpen om verontreinigende stoffen in de lucht te doden en te filteren en de netheid van het milieu te verbeteren. Het gebruik van de luchtzuiveraars zorgt correct voor een lange levensduur en de service aan de kant van de luchtreiniger. Het zorgt ook voor het beste zuiveringseffect met betrekking tot de binnenlucht.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (67)

Er zijn dingen die kunnen worden gedaan om ervoor te zorgen dat de Chinese Air Purifier-gekocht zijn rol speelt aan de hoogst mogelijke limieten.

1. De aanwezige milieuvervuiling begrijpen

Het is belangrijk om een ​​zuiveringsmiddel te kopen op basis van het soort luchtvervuiling. De PM2.5 Pair Purifier is bijvoorbeeld een goede keuze wanneer de overdekte milieuvervuiling erg serieus is. Dit helpt ervoor te zorgen dat het beste effect wordt bereikt. Wanneer de atmosferische lucht goed is, is de luchtreiniger mogelijk niet in een tijdje nodig. Soms kunnen China luchtzuiveraars hand in hand worden gebruikt met luchtbevochtigers voor het beste effect.

2. Reiniging en onderhoud

Het is belangrijk om de zuiverder tijdig te behouden en schoon te maken. Dit kan worden gedaan door een elektrostatische absorptiezuiveraar te installeren die een reinigingssignaallicht heeft. Als de schakelaar doorgaat, is het een indicatie dat stofcollectie vol is en moet worden schoongemaakt.

3. Hoog-efficiëntie

Het is altijd raadzaam om te kiezenHepa luchtzuiverersdie een efficiënte filtratie-functie hebben. Toen de China Air Purifier een indicator heeft, dient het het doel beter. De vervangende indicator controleren Hiermee kan iemand weten wanneer het filter moet worden vervangen of gereinigd. Wanneer Olansi Air Purifier geen indicator heeft, kan de machine worden ingeschakeld om de vervuiling van het betreffende element aan te pakken.


Zuiveringseffect van de luchtreiniger is iets dat moet worden bekeken. Het is belangrijk om het soort luchtzuiveringseffect te kennen dat een luchtreiniger heeft. Wanneer het zuiveringseffect aanzienlijk wordt verminderd of een eigenaardige geur wordt vrijgegeven wanneer de zuiveringsinstallatie is ingeschakeld, moet het filter worden gereinigd of vervangen.

1. Veiligheid

Dit is een ander kritisch ding om te overwegen. Bij gebruik van elektrostatische absorptiezuiveraars moet direct contact worden vermeden, vooral met kinderen. Dit komt omdat het een hoge spanning heeft en het vermijden van contact wordt voorkomen dat de schok is. Hoog-efficiëntiefilters en geactiveerde koolstoffilters moeten zo ver mogelijk zijn van brandbronnen. Dit helpt om branden te voorkomen.

2. Locatie

Het is belangrijk dat de huisluchtzuivering op de juiste plaats is geplaatst. Het zou niet tegen meubels of muur moeten zijn. Indien mogelijk moet de negatieve ionenluchtreiniger in het midden van het huis zijn. Het kan op één meter afstand van de muur worden geplaatst. De luchtreiniger mag ook niet in de buurt van het menselijk lichaam zijn. Dit komt omdat het schadelijke gassen eromheen bevat. Als de zuiveringsmachine is voor rookrook, kan het binnen de omgeving van de roker worden geplaatst.

3. Vermijd geventileerde kamers

Het is niet ideaal om deHome Air Purifierin kamers met open ramen of ventilatiedoeleinden. Als de ramen worden geopend voor ventilatie, moet de openluchtvervuiling worden overwogen.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (61)

Olansi Air Purifers kan alle doeleinden dienen waarvoor ze zijn bedoeld en geven de schone lucht.


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid