Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Een functionele locatie kiezen voor Olansi Air Purifier

Een functionele locatie kiezen voor Olansi Air Purifier

Aantal Bladeren:2     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-12-30      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Een functionele locatie kiezen voor Olansi Air Purifier

Een functionele locatie kiezen voor Olansi Air Purifier

Luchtzuivererskan een groot verschil maken in het verbeteren van de luchtkwaliteit binnen een kamer. Door het in een geschikte positie te plaatsen, haalt men het meeste uit de machine. Het helpt om de instructie van luchtreinigerfabrikanten te volgen, omdat ze hun machines het beste begrijpen. Het kiezen van het beste product kan aan het eind van de dag grote efficiëntie en functionaliteit betekenen.


Een van de dingen om te overwegen is de grootte van de kamer en wat de fabrikant aanbeveelt. Door de kamer aan de machine bij te passen, betekent dit dat de beste zuivering aan het einde van de dag wordt bereikt.

Olansi China Air Purifier Factory (4)

Vermijd hoeken en krappe ruimtes.

In de meeste gevallen biedt een luchtreiniger gratis luchtstroom in alle richtingen. Het is belangrijk om de machine te plaatsen, zodat het vrij vanuit alle richtingen lucht kan trekken. Dit leidt tot betere prestaties.


Wanneer er beperkte ruimte is. Als een olansi-luchtreiniger in een strakke ruimte of spot wordt geplaatst, kan het erg zwak zijn en mogelijk niet in staat zijn om elke lucht uit alle hoeken binnen de kamer te trekken. Dit betekent dat de lucht vervuild blijft. Sommige luchtreinigers zijn ontworpen om aan de muur te zijn gemonteerd. Het helpt om een ​​model te kiezen dat op de muur kan worden gemonteerd.


Luchtreinigers mogen niet onder of achter meubels worden geplaatst.

De meeste luchtreinigerfabrikanten kunnen kopers adviseren om de machines te plaatsen waar geen obstakels zijn. Het is niet ideaal voor de luchtreiniger die achter of onder meubels moet worden geplaatst. Dit komt omdat het zal worden belemmerd en niet in staat om de lucht efficiënt te reinigen vanwege beperkte luchtstroom. Overweeg de beschikbare ruimte en kies de beste positie voor de zuiveringsinstallatie om goed te werken.


Vermijd het koppelen

Er zijn veel gadgets die vandaag in Smart Homes worden gevonden. Ze omvatten ontvochtigers en luchtbevochtigers. Er zijn ook airconditioning-eenheden. De reden waarom het gebruik van meer dan één machine tegelijkertijd moet worden vermeden, is dat de luchtstroom nodig is voor een goede reiniging om te gebeuren. Wanneer de lucht echter wordt ingedrukt en in alle richtingen getrokken, mogen de luchtdeeltjes niet effectief worden verwijderd. In een dergelijke situatie helpt het om de machine te bepalen die het meest verstandig is voor het huis.


Wanneer de zuiveringsmachine werkt, moet Windows gesloten blijven voor een betere uitkomst. Met buitenlucht die in een kamer komt, betekent dit dat er stuifmeel, stof en andere buitendeeltjes zijn die hun weg naar huis vinden. Dit kan het moeilijk maken voor hepa-luchtzuiveraars, of deUVC Luchtzuiveraarsom goed te werken. De ramen moeten worden gesloten wanneer de machine werkt.


Plaatsen in de buurt van deuropeningen

Het plaatsen van de zuiveringsinstallatie in de buurt van de deuropening kan een leuke ding zijn, vooral voor het vangen van de deeltjes van de lucht die mogelijk door de ingang in huis kan worden gebracht. Dit betekent dat verontreinigende stoffen worden verwijderd, zelfs voordat ze het in het huis halen. Dit is een geweldige plek om de zuiverder te plaatsen, vooral in een huis met huisdieren en mensen die het huis binnenkomen en uit.

Olansi China Air Purifier Factory (1)

Olansi Air Purifiers zijn gemaakt om allerlei verontreinigende stoffen aan te pakken. De populariteit van China Air Purifiers is te wijten aan hoe effectief ze kunnen zijn. Het kiezen van machines van Olansi garandeert echter efficiëntie en betrouwbaarheid. Voor meer informatie over het kiezen van een functionele locatie voorOlansi Air Purifier, je kunt een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansichina.com/voor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid