Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » China luchtreiniger » Het gebruik van de beste China Air Purifier om tweedehands rook en sigarettenrook te verwijderen

Het gebruik van de beste China Air Purifier om tweedehands rook en sigarettenrook te verwijderen

Aantal Bladeren:1     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-12-09      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Het gebruik van de beste China Air Purifier om tweedehands rook en sigarettenrook te verwijderen

Het gebruik van de beste China Air Purifier om tweedehands rook en sigarettenrook te verwijderen

Roken is nog nooit gezond geweest en het is geïdentificeerd dat zelfs tweedehands rook ons ​​op veel manieren beïnvloedt. Zelfs met deze kennis zijn er vandaag heel veel rokers in de wereld en de tabaksindustrie presteert nog steeds erg goed. Tabak kan kanker veroorzaken, maar één ding om op te merken is dat tweedehands rook ook behoorlijk gevaarlijk is.

Olansi China Air Purifier Factory (2)

Wat het is

Tweedehands rook verwijst naar mainstream-rook die wordt uitgeademd door rokers van sigaren, sigaretten of leidingen. Er is ook sidestream roken die toevallig gevaarlijker is dan de eerste. Dit komt door de aanwezigheid van kleine deeltjes die zeer gemakkelijk door menselijke cellen kunnen worden geabsorbeerd. De sidestream-rook is carcinogeen en het moet met alle middelen worden vermeden. Daarom moeten mensen vermijden in kamers blijven waar rokers tabaksrook of -ruimtes uitademen, waar tabak is verbrand.


Tweedehands rook is passief roken. Dit is waar een persoon die niet rookt of niet rookt, onvrijwillig wordt blootgesteld aan rook. Dit soort rook is erg gevaarlijk.


Tweedehands rook en gezondheid

Tweedehands rook is gevaarlijk, net als eerste hand rook. Dit soort rook toont het individu aan veel chemicaliën, waarvan sommige kunnen veroorzaken dat kanker. Dit betekent dat niet een roker is, de gevaren die geassocieerd zijn met roken niet elimineren. Er is nog steeds het gevaar van het ontwikkelen van longkanker bij blootstelling aan tweedehands rook. Andere kankers veroorzaakt door roken omvatten basale sinussen, rectum, blaas, farynx, strottenhoofd, borst, maag en hersenkanker. Het gevaar is ook aanwezig bij kinderen, en ze kunnen hersentumoren, leverkanker, lymfoom en leukemie krijgen.


Cardiovasculaire problemen

Er is een groot probleem geassocieerd met inademing van tabaksrook die onvrijwillig is, wat het slechte effect is dat het kan hebben op het cardiovasculaire systeem van een mens. Dit kan leiden tot een beroerte en andere hartziekten.


Wanneer niet-rokers worden blootgesteld aan tweedehands rook, hebben ze een kans op 30 procent om hartgerelateerde ziekten te krijgen. Met dit soort rook is er ook het risico op een beroerte. Meer dan 8000 stroke sterfgevallen zijn geassocieerd met tweedehands rook.


Omgaan met tweedehands rook

Met de huidige technologische vooruitgang is het omgaan met verontreinigende stoffen veel eenvoudiger geworden. Het is belangrijk om kamers te ventileren en helemaal te stoppen met roken. Het is ook belangrijk om weg te blijven van rokers. Als een dergelijke situatie niet in het huis niet kan worden vermeden, investeren in debeste olansi luchtreinigeris een goed idee. Sommige oplossingen kunnen helpen omgaan met tweedehands rook en houden de lucht schoon en veilig.


Olansi is al lang in de markt, en ze creëren een aantal van de beste luchtzuiverers, waaronder UVC-luchtreinigers en HEPA-luchtreinigers. Door de beste fabrikant van luchtreiniger te kiezen, bent u gegarandeerde functionaliteit en kwaliteit.

Olansi Air Purifier Leveranciers (14)

Er zijn vandaag veel luchtzuiveringsleveranciers, maar omgaan met de garanties van bevoegde dealer die u originele apparaten van Oransi krijgt. Niet alle luchtreinigingsfabrieken zijn in staat om het beste te maken. Werken met vertrouwde fabrikanten is de enige manier om tweedehands rook aan te pakken wanneer een dergelijke situatie niet kan worden vermeden. Voor meer informatiebeste China Air Purifierom tweedehands rook- en sigarettenrook te verwijderen, kunt u een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansichina.com/china-air-purifier.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid