Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Het verschillende werkende principe van luchtzuiveraars die op de markt verkrijgbaar zijn

Het verschillende werkende principe van luchtzuiveraars die op de markt verkrijgbaar zijn

Aantal Bladeren:2     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-05-26      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Het verschillende werkende principe van luchtzuiveraars die op de markt verkrijgbaar zijn

Het verschillende werkende principe van luchtzuiveraars die op de markt verkrijgbaar zijn

Luchtzuivering is iets dat vandaag enorm nodig is in de samenleving. De constante vervuiling heeft hun behoefte in verschillende instellingen, inclusief huizen gebracht. Verontreiniging is geassocieerd met verschillende kwalen en ziekten, en daarom moet het behoorlijk serieus worden genomen.

Olansi Air Purifier Leverancier (19)

Sommige modellen worden geleverd met verschillende filters, sommige hebben koolstoffilters terwijl anderen HEPA-filters hebben. Alle filters worden geleverd met hun reeks voordelen en dus het maken van een selectie zou niet zo moeilijk moeten zijn. Er zijn verschillende filters die worden gebruikt bij het maken vanChina luchtzuiveraars, en ze omvatten:

• mechanische filters

In dit geval heeft de luchtreiniger geplooide filters en gebruik fans om de lucht in de vezels te dwingen waar deeltjes vastzitten. Onder deze categorie zijn er mensen met fijne gaas. Dit zijn de HEPA-filters. Ze verzamelen een groot aantal deeltjes, waaronder verfpigmenten en rook

HEPA-filters kunnen grotere deeltjes uit de lucht verwijderen, inclusief schimmelsporen, stuifmeel en stof terwijl stil in de lucht. Mechanische filters zijn niet de beste met deuren en gassen en zijn duur wanneer het onderhoud betreft.

• Geactiveerde koolstoffilters

In dit geval wordt de woningluchtreiniger geleverd met sorberende filters. Deze gebruiken actieve kool, die moleculen absorbeert die geur uit de lucht veroorzaken. Ze zijn ook in staat om verschillende gassen te hanteren. Ze zijn echter niet het beste voor stikstofoxide, ammoniak en formaldehyde. Ze verwerken geen deeltjes, en dat is de reden waarom de meeste luchtzuiveringen in deze categorie koolstof- en geplooide filters voor de deeltjes hebben geactiveerd. Geactiveerde koolstof wordt meestal met een zeer snel tempo verzadigd en heeft mogelijk vaker vervanging nodig.

• Ozongeneratoren

In dit geval produceert de machine ozon. Dit is een molecuul dat reageert met sommige verontreinigende stoffen die hun algemene chemische samenstelling veranderen. Dit kan leiden tot een slechte sfeer.

• Elektronische luchtreinigers

Elektrostatische ionisatoren en precipitatoren brengen de deeltjes gewoonlijk in rekening, terwijl ze nog in de lucht zijn. Ze houden zich aan de machineplaten of de oppervlakken in de buurt van hen met behulp van een attractie die magnetisch is. Sommige van deze luchtreinigers worden niet sterk aanbevolen, omdat ze kunnen leiden tot de productie van ozon.

• Ultraviolette kiemdodende bestraling

UV-luchtzuiverers zijn ook verkrijgbaar in de markt. Deze luchtreinigers doden eventuele schimmelsporen, bacteriën en virussen in de lucht. Het is echter belangrijk op te merken dat sommige sporen en bacteriën mogelijk bestand zijn tegen UV-straling. SommigeOlansi Air PurifiersKom met UVC Air Purifier-technologie. Blootstelling aan UV-straling moet worden uitgebreid voor de machines om te werken zoals bedoeld.

• fotokatalytische oxidatie

Deze machines gebruiken fotokatalysatoren en ultraviolette straling om hydroxyldeeltjes te produceren die gasvormige verontreinigende stoffen oxideren. Het is belangrijk om de effectiviteit van een machine te controleren voordat u de aankoop doet.

Olansi Air Purifier Leverancier (20)

Olansi Air Purifiers zijn enkele van de beste beschikbare op de markt. Ze behandelen met HEPA-luchtreinigers, UVC-luchtreinigers, PM2.5 luchtreinigers, enNegatieve ionenluchtzuiveraars.


Olansi-luchtreinigers worden door krachtige tests gesteld om hun effectiviteit, veiligheid en geschiktheid in verschillende instellingen te bepalen.


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid