Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Luchtkwaliteit en het effect van de slaap met een negatieve ionenluchtreiniger

Luchtkwaliteit en het effect van de slaap met een negatieve ionenluchtreiniger

Aantal Bladeren:5     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-06-01      Oorsprong:aangedreven

Luchtkwaliteit en het effect van de slaap met een negatieve ionenluchtreiniger

Luchtkwaliteit en het effect van de slaap met een negatieve ionenluchtreiniger

Als er iets is dat de waarde van de mens slaapt. Er zijn zoveel mensen die omgaan met slaapgerelateerde stoornissen, en soms verbeteren de omgeving de symptomen ongelooflijk verminderen.

Een ding om op te merken is dat meer dan 60 procent van de menselijke kwalen en ziekten afkomstig zijn van luchtvervuiling. Wanneer mensen slapen, heeft het immuunsysteem de neiging om de laagste te zijn. Het is gedurende deze tijd dat schadelijke stoffen bacteriën en virussen een kans krijgen om een ​​invasie te maken. Ze kunnen het lichaam op veel manieren schaden.

Olansi Air Purifier Leverancier (8)

Volgens onderzoek, wanneer iemand in een natuurlijke omgeving is, kan het de mensen aanzienlijk beïnvloeden, wat uitlegt waarom mensen zich kalm voelen bij het luisteren naar vogels, water stromende, natuurlijke wind, of zelfs een regenachtige tijd. Dit brengt geluk en ontspanning en hulp bij in slaap te vallen.

Dit is waar deChina luchtreinigerkomt binnen. Een luchtreiniger is vaak in staat om te gaan met verschillende verontreinigende stoffen binnen de binnenlucht. Dit omvat formaldehyde of PM2.5. Dit maakt de PM2.5 luchtreiniger zo populair onder verschillende mensen. Huisluchtzuiveraars kunnen ook omgaan met bacteriën en virussen, waardoor een veilige omgeving wordt gecreëerd. Wanneer verontreinigende stoffen worden geëlimineerd, betekent dit dat een natuurlijke omgeving tot op zekere hoogte wordt gecreëerd. Wanneer lucht binnenshuis wordt gezuiverd, bevorderen de vrijgegeven negatieve ionen de coördinatie tussen de kamer en de mensen. Dit vergemakkelijkt een goede nachtrust in die omgeving.

Slaapomgeving

Negatieve ionenluchtzuiveraarshelpen bij het bereiken van een natuurlijke omgeving. Volgens onderzoek brengt dit een aantal zeer positieve effecten op aan verschillende mensen.

Het is echter belangrijk op te merken dat luchtreinigers niet allemaal gelijk zijn. In zoveel als sommigen kunnen helpen met de slaap, doen sommige dat niet. Sommige mensen klagen over wakker worden met een zere keel na het slapen in een kamer met luchtreiniger.

Wanneer het weer ernstig wazig is, en de zuiverder is, is het mogelijk om wakker te worden met een droge of jeukende keel. Het is echter belangrijk op te merken dat mensen de voorkeur geven aan de huisluchtzuiveraars op de laagste instelling om geluid te beheersen terwijl ze in de meeste gevallen slapen. Dit is de reden waarom men het PM2.5-niveaus misschien hoog is in de ochtend. Dit betekent dat zuiveringsrendement laag blijft.

Het andere om op te merken is dat civiele gebouwen meestal enkele strikte normen hebben voor luchtveranderingen. Met gesloten ramen en deuren zijn de meeste interieurs niet luchtdicht en het is niet mogelijk om de buitenlucht te isoleren. Met behulp van de slaapstand van de China Air Purifier beperkt het gebruik ervan. En dit vermindert het zuiveringseffect vrij aanzienlijk.

CADR voor slaap

Mensen worden gewend aan het draaien van deDesktop Air PurifiersAutomatisch, waardoor automatische aanpassing van versnellingspositie en windsnelheid na de luchtkwaliteit eromheen is. Dit is een zorgeloze en gemakkelijke manier om dingen te verwerken. Wat opgemerkt moet worden, is dat de meeste luchtreinigers meestal worden ingesteld in de slaapmodus. Dit is wanneer het geluid laagst is, maar de CADR-waarde is op dat niveau laag.

Olansi Air Purifier Leverancier (3)

Zorgen voor de Olansi Air Purifier werkt goed zorgt ervoor dat het zich binnen de opgegeven ruimte bevindt, niet groter. Men kan het op de hoogste instelling hebben en draai het naar beneden wanneer het bedtijd is om de kwaliteit van de slaap te verbeteren.


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid