Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Luchtzuiveringsmethoden die in China luchtreinigingsmachines worden gebruikt

Luchtzuiveringsmethoden die in China luchtreinigingsmachines worden gebruikt

Aantal Bladeren:0     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-07-30      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Luchtzuiveringsmethoden die in China luchtreinigingsmachines worden gebruikt

Luchtzuiveringsmethoden die in China luchtreinigingsmachines worden gebruikt

Luchtzuivererszijn niet gelijk gemaakt. Vanwege de populariteit van deze gadgets vandaag helpt het om de verschillende modi van zuivering te begrijpen die aanwezig is om te helpen bij het besluitvormingsproces. China luchtzuiveraars kunnen worden gekozen op basis van de kenmerken en hoe goed ze op verschillende verontreinigende stoffen in het huis kunnen werken.


Olansi-luchtreinigers kunnen deeltjes zoals stuifmeel en stof aangaan en zijn mogelijk niet het beste voor gasvormige verontreinigende stoffen zoals koolmonoxide. Er zijn nog anderen die perfect zijn voor bacteriën en virussen. Nog anderen hebben de titelluchtreiniger, maar ze werken niet aan alle verontreinigende stof.

Olansi Air Purifier Leverancier (13)

Olansi Air Purifiers zijn gemaakt met de grootste technologie en dragen enkele geweldige functies die luchtzuivering maken een mogelijkheid. Daarom kan het kiezen van dit bedrijf een groot ding is.


HEPA-filters

Hepa luchtzuiverersworden vaak gemaakt met HEPA-filters. Deze zijn perfect voor het ophalen van deeltjes met behulp van fysieke filters. De meeste systemen omvatten media-filtertechnologie binnen het systeem. De high-efficiënt deeltjesabsorptiefilters of HEPA zijn zeer effectief in het reinigen van de lucht en kunnen worden gebruikt in ziekenhuizen waar steriele lucht nodig is.

Voorspellen

• De effectiviteit van deze filters blijft doorgaan met het gebruik

• Ze hebben heel weinig onderhoud nodig

• Ze worden vaak gebruikt in de beste zuiveraars in de markt

• Ze zijn geweldig om te zorgen voor deeltjesverontreinigende stoffen

Nadelen

• Misschien kunnen ze een hosting bacteriën

• Filtervervanging kan duur zijn

• Ze kunnen de efficiëntie van HVAC-systemen beïnvloeden, omdat ze de luchtstroom kunnen blokkeren

• Wanneer filters een elektrostatische lading hebben, verliezen ze de efficiëntie erg snel


Ionizers

In dit geval pompen de zuiveringsapparaten ionen in de lucht. De negatieve ionenzuiveraars brengen kosten over naar de deeltjes in de lucht, waardoor ze zich hechten aan oppervlakken en muren, die ze uit de lucht verwijderen. Dit proces werkt. Zonder zorg kan de zuiveringsmachine oxide creëren, wat astma slechter maakt.

Voorspellen

• Ze zijn betaalbaar omdat er geen filters nodig zijn

• ze zijn effectief

• zijn stil

Nadelen

• Ionisatie veroorzaakt verontreinigende stoffen op oppervlakken. Het kan nodig zijn om de oppervlakken vaker schoon te maken om zwarting te voorkomen

• Het kan leiden tot de productie van ozon


UV-lampen

Dit zijn systemen met UV-lampen. DeUVC LuchtzuiveraarsWerk door bestraling van ziektekiemen te veroorzaken met behulp van dodelijke doses UV-straling. Ze zijn gemaakt voor het doden van ziektekiemen, maar werken beter wanneer er een filtersysteem op zijn plaats is. Het is belangrijk op te merken dat ze ozon als bijproduct konden genereren.

Voorspellen

• Ze zijn vrij betaalbaar en hebben weinig onderhoud nodig

• Ze zijn geweldig in het omgaan met biologische verontreinigingen

Nadelen

• Wanneer nodig is voor het hele huis, is professionele installatie vereist.

• Ze produceren ozon die bacteriën en virus vernietigt, maar kunnen mensen schaden

• Ze hebben alleen met ziektekiemen


Gasfilters

Dit zijn filters die stoffen gebruiken, zoals geactiveerde koolstof om organische verbindingen te vangen die vluchtige en andere soorten gasvormige verontreinigende stoffen zijn. Dit kan effectief zijn wanneer ze samen met deeltjesfilters worden gebruikt. Ze worden vaak gebruikt in commerciële en industriële toepassingen, maar niet vaak in huizen.

Voorspellen

• Ze zijn geweldig bij het filteren van gasvormige verontreinigende stoffen

Nadelen

• De goedkopere modellen die worden gebruikt in woningen zijn niet effectief

• Ze kunnen alleen betrekking hebben op specifieke gassen

China Olansi Air Purifier Fabrikant (61)

Olansi Air Purifiers zijn enkele van de beste op de markt. Er zijn verschillende opties beschikbaar en men kan de juiste keuze maken op basis van hun specifieke behoeften.

Voor meer informatie over luchtzuiveringsmethoden die worden gebruikt inChina luchtreinigerMachines, u kunt een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansigr.com/voor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid