Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Moet Olansi HEPA-filter Slaapkamer Luchtreinigers overal blijven?

Moet Olansi HEPA-filter Slaapkamer Luchtreinigers overal blijven?

Aantal Bladeren:0     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-06-04      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Moet Olansi HEPA-filter Slaapkamer Luchtreinigers overal blijven?

Moet Olansi HEPA-filter Slaapkamer Luchtreinigers overal blijven?

Iedereen wordt zich meer bewust van wat een gezonde leefomgeving met zich meebrengt. Er is ook een grote verbetering verbonden aan levensstandaard en de dingen zijn veranderd van wat ze vroeger eerder waren. Dit heeft de toename vanluchtzuiverersgebruikt bij binneninstellingen. Gezinnen nemen steeds meer het gebruik van luchtreinigers voor binnenruimtes.


De populariteit van China luchtzuiveraars heeft geleid tot veel vragen over hoe ze worden gebruikt en of ze de hele tijd voor hen moeten blijven om te werken zoals ze zouden moeten.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (78)

PM2.5 Air Purifiers Deal met stof en allergenen gevonden binnen. Er zijnHome luchtzuiveraarsDat geleverd met speciale functies voor sterilisatie, en er zijn sommigen die specifiek zijn gericht op het bestrijden van enkele specifieke verontreinigende stoffen in het huis. Er zijn enkele mensen die geloven dat de luchtzuiverers van China overal de hele dag door de dag en nacht moeten worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de lucht in zijn beste staat is.


In dezelfde adem zijn degenen die voelen, zijn de HEPA-luchtzuiveringen op allen door afvalstoffen energie en consumptie van het filter te snel. Dit leidt tot hoge vervangingskosten en creëert een economische last die mensen mogelijk niet bereid zijn om mee om te gaan.


De luchtreiniger wordt mogelijk niet de hele tijd achtergelaten omdat:

1.Luchtreinigers worden gebruikt binnen gesloten ruimtes.Het hoofdprincipe verbetert de interne verzadiging en reinigt de lucht binnen.Olansi Air PurifiersZuig de lucht, filter en zuiver en laat de gezuiverde lucht eruit. Dit vermindert schadelijke stoffen en deals met eigenaardige geuren. Dit verbetert de lucht. De luchtstroom is binnen naar binnen. Wanneer zuivering voor een lange tijd wordt gedaan, is de concentratie van kooldioxide binnen een kamer gebonden om te stijgen, en de muffe lucht is niet goed voor de gezondheid. Op een gegeven moment is het belangrijk om te ventileren en buitenlucht in te laten. Hoe lang de deuren en ramen open blijven, is afhankelijk van de omringende luchtkwaliteit.


2.Wanneer u een kamer ventileert, werkt de negatieve ionenluchtzuiveraar niet tot het maximum, en het is beter om het uit te schakelen.Op een dergelijke tijd is luchtuitwisseling buiten, binnen, en dan buiten. Door te ventileren wanneer de buitenlucht vers is, wordt een positieve druk van het milieu in het huis gecreëerd. De vuile lucht en de lucht verzadigd met koolstofdioxide zijn uit de kamer en de frisse lucht wordt geïntroduceerd. Nadat de deuren en ramen gesloten zijn, kan de bureaubladluchtzuiveringsinstallatie of een ander soort zuiveringsinstallatie die door het huis wordt gebruikt, opnieuw worden opgestart en het volledige effect wordt genoten.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (39)

Olansi Air Purifiers zijn erg populair vanwege hun hoge kwaliteit en de uitkomsten die ze helpen bij het bereiken van huis. Olansi is een geweldige fabrikant van China luchtzuiveringen. Het bedrijf gaat overDesktop Air Purifiers, PM2.5, UVC en HEPA-luchtreinigers. Het bedrijf heeft de expertise en de technologische capaciteit om enkele van de beste luchtzuiverers van huis te creëren om de gezondheid van de mens te verbeteren op manieren die in het verleden onmogelijk leek.


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid