Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Olansi China Hepa Air Purifiers op de juiste manier gebruiken

Olansi China Hepa Air Purifiers op de juiste manier gebruiken

Aantal Bladeren:0     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-07-07      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Olansi China Hepa Air Purifiers op de juiste manier gebruiken

Olansi China Hepa Air Purifiers op de juiste manier gebruiken

Luchtkwaliteit is vandaag kritisch dan ooit tevoren vanwege luchtziekten die de wereld onder ogen zien, inclusief Coronavirus. De meeste regeringen pleiten voor effectieve en grondige hand wassen na contact met oppervlakken, het dragen van maskers, ontsmetting en vermijden van drukke ruimtes.


Wanneer in een afgesloten ruimte wordt geadviseerd dat lucht vrij wordt gehouden om kruisbesmetting te voorkomen. In gevallen waarin men niet in staat is om kamers te ventileren, kan het wijs zijn om te installerenChina luchtzuiveraarsom de luchtkwaliteit binnen een kamer te verbeteren.

China olansi luchtzuiveringsfabrikant (65)

Olansi Air Purifiers moeten binnen kamers met het meeste verkeer worden geplaatst. Dit is waar de meeste contaminatiegevallen zeker zijn. Ze moeten ook in ruimtes worden geplaatst waar mensen het grootste deel van hun tijd doorbrengen, zoals de woonruimtes en slaapkamers. Verbetering van de luchtkwaliteit helpt de kans op infectie te verminderen en de gezondheid te verbeteren, omdat vele andere verontreinigingen worden geëlimineerd.


Verse airconditioners zijn al lang gebruikt, maar luchtreinigers hebben de neiging om een ​​nieuwe revolutie te brengen die handig en gemakkelijk te gebruiken is. Het is belangrijk om te begrijpen hoe een luchtreiniger correct kan worden gebruikt om de luchtkwaliteit te verbeteren en het leven op de best mogelijke manier te beschermen.


Op de markt zijn de meeste China luchtreinigers in de meeste China filterzuivering. Het principe achter de machines is om lucht in de machine te ventileren en vervolgens door een luchtfilter te plaatsen en laat het los. Meestal hebben HEPA-luchtzuiverers filteropeningen die kleiner zijn dan de diameter van microbieel. Dit is wat absorptie faciliteert. Dit is wat HEPA-filters van hoge kwaliteit zo populair maakt omdat ze de neiging hebben om een ​​hogere filtercapaciteit te hebben. Ze hebben ook de neiging om een ​​hogere windweerstand te hebben.


Er zijn verschillende soortenHepa luchtzuiverers, met het grootste verschil zijn de kwaliteit van de luchtfilters. Er zijn enkele cijfers van filters die zijn geverifieerd om virussen te behandelen, zoals H1N1, die bijna hetzelfde is als de coronavirus. Dit betekent dat er een hoge kans is op de huisreiniger die omgaan met het nieuwe virus.


Er zijn ook PM2.5-zuiveraars die PM2.5 verontreinigende stoffen aanpakken. Welke luchtreiniger ook wordt gekozen, het helpt ervoor te zorgen dat het in de beste positie wordt geplaatst. Waar mogelijk zou de machine in het midden van de kamer moeten zijn. Het is niet verstandig om de zuiveringsinstallatie te hebben tegen muren en andere objecten. Dit vergemakkelijkt gladde luchtstroom in en uit de machine.


Vermijd objecten met water of luchtbevochtigers. Dit elimineert de kans dat lucht in de luchtreiniger komt. Damp kan schade aan de negatieve ionenluchtreiniger veroorzaken, wat geen goede zaak is. Elektrische schok zou ook kunnen gebeuren.


Tijdens normale operaties van de woningluchtreiniger is het het beste om de ruimte omsloten te hebben. Goede ventilatie maakt de luchtcirculatie mogelijk. Wanneer vensters en deuren open zijn, is het niet altijd raadzaam om de zuiveringsinstallatie te verlaten, omdat het zuiveringseffect op een dergelijke tijd wordt verminderd.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (27)

Wanneer u niet in gebruik bent, moet u ervoor zorgen dat uw UVC-luchtreiniger is losgekoppeld, vooral wanneer er in de nabije toekomst geen plan is. Kies hoge kwaliteitDesktop Air Purifiersen huisluchtzuiveraars uit Olansi.


Er is een reeks producten om meer te weten te komen en uit te kiezen. Voor meer informatie over Olansi China Hepa Air Purifiers, kunt u een bezoek brengen aan Olansi China bijhttps://www.olansifr.comvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid