Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » China luchtreiniger » Olansi Whole House Air Purifier met HEPA-filter en UV-licht voor thuisgebruik

Olansi Whole House Air Purifier met HEPA-filter en UV-licht voor thuisgebruik

Aantal Bladeren:0     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2022-01-17      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Olansi Whole House Air Purifier met HEPA-filter en UV-licht voor thuisgebruik

Olansi Whole House Air Purifier met HEPA-filter en UV-licht voor thuisgebruik

Binnenluchtkwaliteit is erg belangrijk en het kan een groot verschil maken wat de gezondheid betreft. Reinigingslucht in huis is belangrijk, vooral in deze dag en leeftijd waar luchtvervuiling ongebreideld is.

Olansi Air Purifier Leverancier (8)

Iedereen die centrale airconditioning of een ander Havc-systeem heeft geïnstalleerd, moet overwegen om in een kanaal te komenluchtreinigersysteem. Degenen moeten een van de toegepaste strategieën behoren om de kwaliteit van de lucht binnenshuis te verbeteren. Wanneer een luchtreiniger van whole-house wordt gekozen, betekent dit dat er twee dingen tevreden zijn. Het is mogelijk om een ​​systeem te hebben dat een volledig huishouden kan reinigen. Het zou niet alleen moeten gaan over conditionering; Luchtreiniging is ook essentieel.


Met een centrale luchtreiniger wordt het huissysteem gebruikt. HVAC-technologie heeft vandaag veel populariteit opgedaan, en het is een van de meest integrale delen van luchtzuiveringssystemen geworden, vooral met slimme huizen.


Waarom kiezen voor heel-huiszuiveraars

Luchtreinigers worden ook gebruikt in industriële instellingen in verschillende toepassingen tot schone kamers. Ze kunnen ook op andere plaatsen worden gebruikt zoals medische instellingen zoals ziekenhuizen. Deze zijn geïnstalleerd in verschillende HVAC-systemen om de lucht effectief en handig schoon te maken.


De reden waarom ze een goede keuze zijn, is het feit dat ze erg handig en kosteneffectief zijn.


Ze krijgen de luchtkwaliteit over het hele huis rustig en automatisch te verbeteren tijdens het gebruik van het reeds bestaande bluwer-systeem en HVAC-ductork.


Stille reinigingsmiddelen

Door te kiezenOlansi luchtzuiverersVoor het hele huis worden dingen gemakkelijker. Wanneer de filters naast de algemene conditioneringseenheid worden gebruikt, zijn er geen extra bewegende onderdelen voor motoren en fans vereist. Het enige dat nodig is, zijn filters en de behuizing waar de lucht doorheen wordt getrokken.


Het resultaat van het gebruik van de twee samen is verminderde kosten voor elke vierkante voet van behandelde lucht. Het kost veel meer om individuele kamerluchtreinigers te gebruiken. Het vinden van een luchtzuiveringsfabrikant die in staat is om de beste whole-house luchtreiniger te creëren, kan een groot ding zijn en veel geld besparen.


HVAC-blowers verplaatsen grote luchtvolumes door middel van kanalen, die gebieden met lage druk creëert, vooral aan de retourzijde. De lucht moet de filters doorlopen telkens wanneer de blazer zich bevindt. Dit betekent dat de gedwongen lucht het verloop van kamers beweegt en kiest het lagedrukgebied dat door de luchtreiniger passeert.


Welke luchtreinigers doen

Bij correct geïnstalleerd, kan Olansi-luchtreinigers sporen, stofmijtfeces, stofmijtverschil, schimmelsporen, stuifmeel, rook, huisdierstander, enzovoort. Met een dergelijk systeem op zijn plaats, worden allergieën sterk verwijderd.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (69)

Wanneer microfilters worden gebruikt, kan de China luchtreiniger de deeltjesfiltratie aan. Dit betekent dat andere dingen zoals geur van koken, huisdieren of een andere geur niet kunnen worden geëlimineerd. Volatiele chemicaliën en giftige gassen hebben een meer geavanceerdere zuiveringsmiddelen nodig. Luchtreinigerfabrikanten hebben stappen gemaakt om enkele van de meest functionele en betrouwbare HEPA-luchtreinigers en UVC-luchtzuiveraars te creëren om verschillende soorten verontreinigende stoffen aan te pakken. Voor meer informatieOlansi Whole House Air Purifier met HEPA-filter en UV-lichtVoor thuisgebruik kunt u een bezoek brengen aan Olansi China bijhttps://www.olansichina.com/uvc-air-purifier.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid