Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » China luchtreiniger » Onaangename gezondheidseffecten van stofmijt en hoe Olansi Group Air Purifier Machine voor thuis kan helpen

Onaangename gezondheidseffecten van stofmijt en hoe Olansi Group Air Purifier Machine voor thuis kan helpen

Aantal Bladeren:1     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-11-10      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Onaangename gezondheidseffecten van stofmijt en hoe Olansi Group Air Purifier Machine voor thuis kan helpen

Onaangename gezondheidseffecten van stofmijt en hoe Olansi Group Air Purifier Machine voor thuis kan helpen

Wanneer allergieën worden genoemd, springen de meeste mensen snel naar problemen zoals schimmel, stof, huisdierstander, honden, katten en stuifmeel. Er zijn echter gevallen waarin stofmijt verantwoordelijk zijn voor allergische reacties. Het is gebruikelijk om mensen te horen zeggen dat ze allergisch zijn voor stof. In de meeste gevallen zijn stofmijt, onzichtbaar voor het blote oog, de boosdoeners achter de allergische reacties.


Er zijn verschillende soorten stofmijt. De organismen zijn weinig en voeden zich met de dode huid die we elke dag werpen. Huid blijft vallen, en een nieuwe groeit op zijn plaats. De dode huid is voedsel voor stofmijt.

Olansi Air Purifier Leverancier (8)

Wat zijn precies stofmijt?

Deze organismen zijn geclassificeerd als geleedpotigen, en ze leven heel dicht bij de mens omdat ze de voedselbron zijn. Elk huis heeft miljoenen van deze stofmijt, en er is harmonie tussen mensen en de organismen; Wanneer allergische problemen zich voordoen vanwege de mijten, ontstaat een probleem. Dit vraagt ​​om de eliminatie van hetzelfde.


Stofmijt zijn in het hele huis. Ze zijn in matrassen, beddings onder tapijten, meubels en gordijnen. De organismen zijn microscopisch en kunnen niet worden gezien, en ze zien eruit als zeer kleine spinnen. Het is gemakkelijk voor deze organismen om van de ene kamer naar de volgende te gaan, en ze kunnen zich overal verspreiden. Een besmetting kan alleen worden geconcludeerd door het huis te testen. De tests kunnen worden uitgevoerd in een laboratorium of thuis met behulp van vergrotingsmicroscopen.


Stofmijten kunnen onvoldoende effecten hebben op de gezondheid in de zin dat ze verschillende allergische reacties veroorzaken. Sommige mensen zijn meer vatbaar voor het verkrijgen van gezondheidsproblemen dan andere. Het soort effect dat stofmijt kan verschillen van het ene individu tot de volgende. De potentiële effecten van stofmijten kunnen niet over het hoofd worden gezien of genegeerd en moeten zo snel mogelijk worden behandeld.


Schoonmaak

Een van de kritische manieren om stofmijten te verdrijven is om dingen zoals kleding, gordijnen en beddingen schoon te maken. Alle wasjes moeten regelmatig worden gereinigd. Wanneer de stofmijten verspreid worden, worden de dingen nog erger voor mensen met reacties. Kleding, tapijten en gordijnen die vies verlaten helpt alleen de mijten om nog verder te gedijen. Ze maken uiteindelijk heel snel reproduceren.


Reinigingsbedden is erg belangrijk. Dit is waar ongeveer een derde van een dag wordt besteed, en er wordt veel de dode huid achtergelaten. Wasbedden zorgt regelmatig voor dit. Speciale vellen die bestand zijn tegen stofmijt kunnen een extra voordeel zijn.


Stofmijtuitwerpselen zijn ook microscopisch en kunnen in de lucht worden opgeschort. Dit kan meer gezondheidsproblemen veroorzaken. Regelmatig stofzuigen en schoonmaken kan helpen omgaan met stofmijt. Het testen van huizen kunnen echter helpen bepalen hoe slecht de vervuiling is om mee te beginnen.


De beste manier is om een ​​te kopenOlansi Air Purifierom stofmijten en de fecale stof achter te laten. Deze luchtzuiveringsinstallatie met China kan een grote invloed hebben op huizen en kan de gevaren met stofmijt worden geassocieerd.

Olansi Air Purifier Leverancier (5)

De juiste luchtzuiveringsfabrikant is een geweldige oplossing voor alle problemen met betrekking tot luchtkwaliteit, inclusief eliminatie van stofmijt. Olansi creëert enkele van de beste apparaten, waaronder UVC-luchtreinigers en HEPA-luchtreinigers. De Air Purifier Factory heeft de nieuwste technologie en technische expertise om verschillende niveaus van vervuiling aan te pakken. Voor meer informatie over onaangename gezondheidseffecten van stofmijt en hoe olansi-groepLuchtzuiveringsmachine voor thuiskan helpen, je kunt een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansichina.com/air-purifiers.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid