Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Tips en vallen om in gedachten te hebben bij het kopen van China HEPA Luchtzuiveraars

Tips en vallen om in gedachten te hebben bij het kopen van China HEPA Luchtzuiveraars

Aantal Bladeren:0     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-07-02      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Tips en vallen om in gedachten te hebben bij het kopen van China HEPA Luchtzuiveraars

Tips en vallen om in gedachten te hebben bij het kopen van China HEPA Luchtzuiveraars

Het idee om een ​​te kopenChina luchtreinigeris niet een die veel mensen gewillig nemen. Dit komt omdat er zoveel ideeën en problemen in de loop van de jaren aan het licht zijn gebracht. Zelfs met de vele misvattingen rond het gebruik van luchtreinigers, zijn er nog steeds enkele mooie goede operaties beschikbaar op de markt die de neiging hebben om goed te werken. Olansi Air Purifiers zijn enkele van de beste China luchtzuiveraars die men op de markt kan komen. Het merk is een hoog aangeschreven en kan de omgeving in huis positief veranderen.

Olansi Air Purifier Leverancier (16)

Vals

HEPA-luchtzuiverers hebben de hoogste filtertechnologie in termen van normen. Traditionele filters in deze categorie hebben miljoenen vezels die rond 99,7 contaminanten in de lucht kunnen vastleggen. Dit is vooral die ongeveer 0,3 micron en hoger zijn. Dit filtratiesnelheid is vrij hoog en kan worden bereikt wanneer een origineel filter wordt gebruikt.


Bij het kiezen van een HEPA-filter, zorg er dan voor dat deze niet wordt aangegeven als basis HEPA-technologie of HEPA-achtige filters. Pick Purifiers die het daadwerkelijke filter voor het beste zuiveringsniveau gebruiken.


Bij het kiezen van UVC-luchtzuiveraars ofPM2.5 luchtzuiverers, sommige fabrikanten beweren dat ze weinig onderhoud hebben. Er zijn claims dat zodra een aankoop is gedaan, men niet meer hoeft uit te geven voor de zuiveringsinstallatie om te werken zoals het zou moeten. Het is belangrijk op te merken dat veel zuiveraars frequente filterwijzigingen nodig hebben. Gemiddeld moet een meerderheid van de filters na zes maanden worden gewijzigd. Door de vervanging niet te kopen, werkt de luchtreiniger niet zoals het zou moeten. De Desktop Air Purifier helpen bepalen hoe lang het filter kan blijven zonder te worden gewijzigd.


Het andere om op te merken, is de claims die de meeste fabrikanten kunnen maken zonder noodzakelijkerwijs specificaties te maken. Ze kunnen beweren dat een UVC- of negatieve ionenluchtzuiveringsinstallatie sommige dingen kan doen, maar misschien geen details geven. Er kan worden beweren dat een zuiverder een grote kamer kan aangaan zonder op te specificeren hoe groot de kamer zou moeten zijn. Sommigen zullen beweren dat een HEPA-luchtreiniger een laag verbruik is zonder precies op te geven hoe laag. De beste fabrikant zou specifiek wattage van het verbruik moeten geven. Olansi Air Purifier Fabrikanten zorgen ervoor dat alle details beschikbaar zijn voor klanten.


Tips

Bij het aanschaffen van Olansi Air Purifiers, helpt het om te kijken naar certificeringen en prijzen dat verschillende geaccrediteerde organisaties hebben gegeven. Als iemand een energiezuinige luchtreiniger nodig heeft, zou het verstandig zijn om er een te zoeken met een dergelijke beoordeling. De ratings kunnen geweldig zijn in het bepalen hoe snel de machine werkt en hoe effectief het is. Dit kan men helpen bepalen hoe snelle lucht binnen een kamer kan worden gereinigd. Officiële aanbevelingen en accreditaties kunnen een koper zoveel vertellen over de Olansi-luchtreinigers.

Olansi Air Purifier Leverancier (1)

Het andere om te controleren bij het krijgenUVC Luchtzuiveraarsen andere eenheden zijn de garantie van de eenheden. Garanties zijn belangrijk omdat ze tijdens zijn leven bescherming bieden tegen schade. Door een goede bronifier te kiezen, bent u gegarandeerd geweldige resultaten. Olansi Air Purifiers zijn de beste op de markt en er is een breed scala aan producten voor thuisverbetering om uit te kiezen. Voor meer over Olansi Air Purifier kunt u een bezoek brengen aanhttps://www.olansiar.comvoor meer informatie.


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid