Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Wat is de beste HEPA UVC-luchtreiniger in India voor Covid-19 in 2021 en 2022?

Wat is de beste HEPA UVC-luchtreiniger in India voor Covid-19 in 2021 en 2022?

Aantal Bladeren:0     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-08-07      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Wat is de beste HEPA UVC-luchtreiniger in India voor Covid-19 in 2021 en 2022?

Wat is de beste HEPA UVC-luchtreiniger in India voor Covid-19 in 2021 en 2022?

Gezien de stijgende gevallen van Covid-19-infectie in India, beginnen veel mensen na te denken over de mogelijkheid om de lucht in hun huizen en kantoren te reinigen. Dit is een van de redenen waarom de vraag naar luchtzuiveraars de afgelopen maanden erg hoog is gestegen. Hoewel eenChina luchtreinigeris niet het antwoord op Coven-19, het zal helpen ervoor te zorgen dat u gezond leeft. Stel je de mogelijkheid of de realiteit voor om niet te hoeven omgaan met stof of rook in een ruimte. Dit is wat een China Air Purifier u vandaag kan aanbieden.


Na de voordelen van een luchtreiniger te hebben gezien, is er geen twijfel over dat u haast hebt om er vandaag een te kopen. De waarheid is dat velen van hen niet aan uw behoeften voldoen. U moet te maken hebben met een betrouwbare en vertrouwde luchtzuiveringsfabrikant voordat dit kan gebeuren. Een veronderstelling hebben dat er iets voor kan werken, zal alleen maar leiden tot verspilling van geld en tijd.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (48)

Hier is het beste om te doen

Vraag je je af wat de beste luchtzuiveringsfabrikant in India is? Er is geen behoefte aan zoals dit artikel streeft ernaar om u vandaag te helpen. Het doel is om een ​​aantal van de beste luchtzuiveringsapparaten in India in 2021 te vermelden. Zorg er voor om de details van begin tot het einde te lezen om degene te kiezen die perfect is voor uw ruimte.


Coway AP-1009

Coway is een bedrijf met eenLuchtzuiveringsfabriek in Korea. Het is altijd bekend om de productie van enkele van de beste luchtreinigers. Zijn coway AP-1009 is een typisch voorbeeld van dat. Denkt u aan hoe u van gevaarlijke en schadelijke deeltjes uit uw ruimte kunt verwijderen? In dat geval is er geen twijfel aan het feit dat dit luchtzuiveringsapparaat de beste zal blijken te zijn.


Deze luchtreiniger leverancier overdelen als het gaat om het voldoen aan de verwachtingen. De luchtreiniger heeft bijvoorbeeld 3-dichten van zuivering - voorfilter, geactiveerd koolstof- en HEPA-filter. Het heeft 4Speed-instellingen waarmee u kunt bepalen hoe uw ruimte kan worden gereinigd. Hieronder zijn enkele van de specificaties:


• 38Watts is de capaciteit van de stroomverbruik

• De ruisgeneratie is tussen 22 - 49dB

• Het koolstoffilter heeft een levensduur van 8500 uur

• Het HEPA-filter heeft een levensduur van 8500 uur

• Schone luchtbezorgsnelheid van 305m2

• En anderen

MI luchtreiniger 2s

MI Air Purifier 2S is een betrouwbare China luchtreiniger die ervoor kan zorgen dat uw lucht schoon is. Met dit apparaat hoeft u niet te raden over de kwaliteit van de lucht in uw ruimte. Dit komt door zijn sensor die detecteert of uw lucht schoon is of niet. Het wordt geleverd met enkele slimme functies die het leven comfortabeler voor je maken. Het kan bijvoorbeeld naast uw smartphone worden gebruikt. Het heeft ook gesproken assistent-technologie ingeschakeld. Een van de meest indrukwekkende aspecten over dit apparaat is het vermogen om PM-deeltjes (0,3) te hebben gefilterd.


Dit is apparaat is zeer economisch en perfect wanneer u een zeer lage budget heeft. Het is niet nodig om ongerust te zijn omdat het de klus kan krijgen zonder een compromis. Sommige van de specificaties zijn:


• 29 SWATTS-stroomverbruik

• HEPA-filter kan 6 maanden duren

• Het heeft 3Stages van filtratie

• Het heeft een CADR of ongeveer 310m2

• Het kan een ruimte van 398SQFT schoonmaken

• En meer

Honeywell Air Touch I8

Dit is een andere betrouwbare en vertrouwdeLuchtreiniger leverancierdat je kunt betuttelen in India. De luchtzuiverende apparaten zijn erin geslaagd veel populariteit in India in de loop der jaren te winnen. Het is een zeer effectief apparaat bij het verwijderen van virussen en bacteriën. Houd er rekening mee dat het ook van VOC, Formaldehyde en slechte geur kan verwijderen. Dit is mogelijk gemaakt via zijn HISIV-filter. Het controleert niet alleen de kwaliteit van de lucht in uw ruimte. Ook kan het helpen om dergelijke weer te geven. Hierdoor weet u wanneer het reinigen vereist is. Met zijn 3D-ontwerp stroomt lucht naar alle delen van uw kamer.


Hieronder staan ​​enkele van de specificaties / functies

• Het HEPA-filter kan tot 3000 uur duren

• Het stroomverbruiksnelheid is ongeveer 42 SWATTS

• De filters zijn HEIV-filter, HEPA-filter en pre-filter

• De ruisgeneratie is 38dB en 63dB (minimum en maximum)

• En meer


Atlanta Healthcare 350

Dit is geen bedrijf in China luchtreiniger. In plaats daarvan is het een bedrijf dat een luchtzuiveringsfabriek in India heeft. De meeste apparaten voor het reinigen van de lucht die u tegenkomt, hebben meestal 3sstages van luchtzuivering. Deze luchtzuiveringsleverancier heeft echter ongeveer 7Stages geïntegreerd in zijn product. Deze zijn prefilter, antibacterieel filter, HEPA-filter, geactiveerde koolstof, fotokatalysatorfilter, ultraviolet, ionisator.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (15)

Gegeven al deze, kun je dat gemakkelijk vertellenLuchtreiniger fabrikantis echt en betrouwbaar. Met hen bent u gegarandeerd dat elk schadelijk deeltje vandaag van uw ruimte wordt ontdoen. Sommige van de andere functies worden hieronder weergegeven:


• Het is vervaardigd in India

• CADR-tarieven van 170m2

• De ruisgeneratie is 35dB en 45dB

• De capaciteit van de stroomverbruik is 43Watt

• 7Stages van filtratieprocessen

• En meer


Olansi Air Purifier

Het maakt niet echt uit het model van Olansi Air Purifier die u hebt besloten om te kopen. Dit komt omdat ze allemaal worden geleverd met geavanceerde functies om je ruimte perfect schoon te maken. Met eenOlansi Air Purifier, je zult voordelen ervaren dat andere reguliere luchtreinigers nauwelijks zullen aanbieden. Deze apparaten kunnen veel buiten de verwachtingen leveren wanneer ze in elke ruimte worden gepositioneerd. Met hen in de buurt hoef je niet te drukken over rook, pollens, stof, allergenen en bacteriën. Dit komt omdat ze hier zeker van zijn. K06 wordt bijvoorbeeld geleverd met functies zoals:


• Afstandsbediening en touchscreen-functies

• Het kan tot 50 miljoen negatieve ionen vrijgeven

• Lichtsensor en stofsensor

• 17dB-55DB-ruisopwekkingscapaciteit

• Kan tot 99,97% schadelijke deeltjes verwijderen

• 5 fasen van filtratieprocessen - voorfilter, koude katalysator, koolstoffilter, antibacterieel filter en HEPA-filter

Olansi Air Purifier Leverancier (11)

Gevolgtrekking

De bovenstaande zuiveraars zijn de beste in India. Van hen wordt verwacht dat zij de markt al jaren domineren om te komen vanwege hun geavanceerde kenmerken. Daarom wordt het aanbevolen om uw behoeften te bekijken voordat u er een kiest. Hiermee kunt u een goede prijs-kwaliteitverhouding krijgen. Voor meer informatie over de beste HEPA UVCluchtzuiveringsinstallatieIn India voor Covid-19 in 2021 en 2022, kunt u een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansichina.com/oem-odm.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid