Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Wat is de beste luchtreiniger in de markt van Thailand in 2021 en 2022?

Wat is de beste luchtreiniger in de markt van Thailand in 2021 en 2022?

Aantal Bladeren:3     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-07-01      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Wat is de beste luchtreiniger in de markt van Thailand in 2021 en 2022?

Wat is de beste luchtreiniger in de markt van Thailand in 2021 en 2022?

Statistieken hebben aangetoond dat er verschillende merken zijnluchtzuiveringsinstallatiein Thailand. Hoewel sommigen verwacht dat ze in 2021 veel krantenkoppen maken, zijn velen van hen uw geld en tijd niet waard. Dit komt omdat ze niet goed genoeg zijn om in je ruimte te worden geïnstalleerd. Luchtreinigers evolueren constant. Daarom is het belangrijk om altijd de beste onder meer te kiezen. Als u bijvoorbeeld van plan bent een porseleinzuiveringsvervoerder te kopen, zijn er bepaalde functies waar u altijd op moet zijn. Dit zorgt ervoor dat uw behoeften worden voldaan zoals verwacht.

Olansi Air Purifier Leverancier (11)

Hier is de oplossing voor uw probleem

Worstelen u om de beste luchtzuiveringsfabrikant in Thailand te achterhalen? WEET JE DAT NIET DE REPUTATIE EN PRODUCTEN VAN EEN FABRIEK VAN AIR PUNIFER OF MEER RISICY OOK KAN BEREIKEN? Dit komt omdat je je hard verdiende geld zou kunnen verliezen.


Het belangrijkste doel van deze post is om enkele van de beste luchtreinigers te onthullen die in Thailand zijn. Als u van plan bent om een ​​China-luchtreiniger te kopen, zorg er dan voor om de details grondig te lezen voordat u een definitieve beslissing neemt. Dit komt omdat het u zal helpen de juiste luchtzuiveringsleverancier te vinden om mee om te gaan.


Blast Mini

Blast Mini is een van de meest populaire producten van Guardian Technologies. Dit is inderdaad een slimmeluchtzuiveringsinstallatieDat is een perfecte taak om je ruimte schoon te maken. De meeste mensen hebben dit apparaat vergeleken met een luchtreiniger van Olansi. De waarheid is dat, hoewel beide effectief zijn, ze enigszins anders zijn. Het is de reden waarom u uw behoeften moet identificeren voordat u contact opneemt met de leverancier van luchtreiniger. Er zijn bijvoorbeeld rollen Blast Mini kunnen uitvoeren welke een olansi-luchtreiniger kan worden geschoven. Het is de notitie waardig om erop te wijzen dat beide geweldige opties zijn.


Blast Mini is een betrouwbaar apparaat dat u kan helpen om elke ruimte te reinigen. Dit komt omdat het is ontworpen voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. Ontdekken wat deze kan doen, zal u zeker laten overwegen om het in uw ruimte te laten installeren. Het kan bijvoorbeeld een kamer binnen 7 minuten schoonmaken die behoorlijk indrukwekkend is.


Meer van de kenmerken zijn:

• De CADR is 585 m³ / u

• De maximale ruimte die het kan bedekken is 915SQFT (85m2)

• Het geluidsniveau is 48dB

• Het wordt geleverd met aerodynamisch ontwerp om ervoor te zorgen dat grote ruimtes kunnen worden gereinigd zonder gedoe

• Het gebruikt 3 filtratie om van allergeen, schimmel, stof, virussen, rook, VOC's en andere schadelijke deeltjes te verwijderen.


De SQAIR-luchtreiniger

Dit product is van dezelfde luchtzuiveringsfabrikant die hierboven is vermeld. Het is een combinatie van effectiviteit en betrouwbaarheid. Een van de redenen waarom de meeste mensen meestal luchtzuiveraars in hun huizen installeren, is om van gassen en geuren af ​​te komen. Natuurlijk zijn ze enkele langdurige medische implicaties die ooit worden genegeerd. Met de SQAIR-luchtreiniger zal er geen zorgen zijn om opnieuw zorgen te maken over dergelijke bedreigingen. Dit komt omdat het op de meest effectieve manier voor hen kan zorgen.


Het is niet alleen eenvoudig maar ook kosteneffectief. Ditluchtzuiveringsinstallatiekan een kamer schoonmaken die ongeveer 45m2 binnen 25 minuten meet. Ook lijkt het minimaal geluid (54db) te genereren in vergelijking met andere zuiveraars die u in de markt zult tegenkomen. Sommige van de functies worden hieronder vermeld;


• Minimaal stroomverbruik

• Rook en geuren worden verwijderd door zijn carbonfilter

• Virussen, stof en andere verontreinigende stoffen worden afgehandeld door zijn heapfilter

• De CADR is ongeveer 65-316m3 / uur

• En nog veel meer


Gezien het bovenstaande is er absoluut geen twijfel aan het feit dat deze luchtzuiveringsfabrikant een van de beste is in Thailand. Zorg ervoor dat u echter meer vragen over de fabriek in de luchtvoeder heeft gestuurd voordat u inzet.


Afloia luchtreiniger

Afloia is een populaire luchtzuiveringsleverancier in de wereld. Het is bekend dat het een aantal van de beste luchtreinigingsapparaten produceert. Er is iets bijzonders aan deze. Het is het feit dat het is bewezen zeer effectief te zijn in het verwijderen van slechte en beledigende geur nadat hij in een ruimte was geïnstalleerd. Het heeft veel positieve recensies gekregen van mensen die in Thailand wonen. Net als de hierboven genoemde optie, is deze ook kosteneffectief.


Het kan een ruimte van 500m2 binnen 90 minuten reinigen. Het beste deel is dat het een perfecte baan zal doen door zich te ontdoen van schadelijke verontreinigende stoffen in de lucht. Dit is mogelijk gemaakt via zijn 3Stage filtratieproces. Meer van de kenmerken zijn:


• Het heeft een CADR-rating van ongeveer 250m³ / u

• Het 3-sterrenfiltratieproces omvatten voorfilter, heapfilter en geactiveerd koolstoffilter

• Het heeft geen bladen. Dit maakt het erg veilig voor een kamer met kinderen

• de minimale ruis is 28dB

• het energieverbruik is 35 SWATTS

• De ventilatorsnelheid heeft 3 verstelbare opties


Levoit Air Purifier

Dit is een apparaat dat mensen altijd hebben vergeleken met een luchtreiniger van Olansi. Zoals eerder gezegd hebben beide enkele verschillen met verschillen. Wat het geval ook is, er is geen twijfel aan het feit dat Levoit een betrouwbaar en vertrouwd isLuchtreiniger fabrikantJe kunt betuttelen met de rest van de geest. De luchtzuiverende apparaten zijn perfect als het gaat om het verwijderen van stof, stuifmeel, rook en anderen. Als u lijdt aan PET-allergieën, is dit de meest aanbevolen optie om te verkennen.


Sommige van de functies worden hieronder gemarkeerd:

• De CADR is ongeveer 40 m³ / h

• Het kan een kamer schoonmaken die ongeveer 219SQFT meet

• Het HEPA-filter is van zeer hoogwaardig. Er is ook een voorfilter dat helpt om vaste deeltjes rond uw kamer te vangen

• Het is zeer duurzaam

• 24dB is de minst ruisgeneratie

• En nog veel meer


Olansi Air Purifier

Olansi Air Purifier is een betrouwbaar product dat je nodig hebt om uit te proberen. Het is een China luchtreiniger die in de loop van de jaren de verwachting heeft gehad met een aantal uitstekende uitvoeringen die ooit in huizen zijn geïnstalleerd. Het gaat absoluut een geweldige buy voor je ruimte. Er zijn verschillende modellen van olansi-luchtreiniger die u in de markt kunt profiteren. Er zijn bijvoorbeeld A02, K15 en anderen. Het enige dat u hoeft te doen, is kies degene die is uitgelijnd met uw behoeften van een vertrouwdluchtzuiveringsinstallatieleverancier.


Kenmerken van Olansi Air Purifier

• Compact ontwerp

• Effectief reinigingsproces

• Kan zowel commerciële als residentiële ruimte schoonmaken

• Indicatoren van de luchtkwaliteit

• Generatie met weinig ruis

• Hoge CADR

• En meer

China Olansi Air Purifier Fabrikant (73)

Conclusie

Na het bovenstaande te hebben gezien, is het vrij duidelijk dat er veel luchtzuiveringsapparaten in Thailand zijn. Je moet gewoon de juiste plek weten om ze te zoeken. Het goede gedeelte is dat dit bericht is erin geslaagd om het beste te vermelden. Het enige dat u hoeft te doen is kiezen op basis van uw luchtzuiveringsbehoeften. Voor meer informatie over de luchtreiniger van THAILAND, kunt u een bezoek brengen aanhttps://www.olansith.comvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid