Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Wat is het beste merk van de UVC Air Purifier in de markt van Frankrijk in 2021 en 2022?

Wat is het beste merk van de UVC Air Purifier in de markt van Frankrijk in 2021 en 2022?

Aantal Bladeren:3     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-07-08      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Wat is het beste merk van de UVC Air Purifier in de markt van Frankrijk in 2021 en 2022?

Wat is het beste merk van de UVC Air Purifier in de markt van Frankrijk in 2021 en 2022?

Wil je het beste wetenluchtzuiveringsinstallatieIn Frankrijk? Wist u dat er veel van deze apparaten in de Franse markt zijn? Hierdoor kunt u uiteindelijk in de war raken over welke van hen om gebruik van te maken. Het vinden van de juiste luchtzuiveringsfabrikant is mogelijk geen eenvoudige en eenvoudige taak. Dit betekent dat u uiteindelijk iets kunt krijgen dat niet eens aan uw behoeften voldoet. Een van de problemen met de meeste mensen in Frankrijk maakt de verkeerde aannames over luchtreinigers. Ze zijn bijvoorbeeld van mening dat luchtzuiverers in het algemeen de lucht op een effectieve manier kunnen reinigen.


Hoewel er enige waarheid is aan een dergelijke aanname, is het niet helemaal correct. Dit komt omdat luchtreinigers meestal anders zijn in hun functionaliteiten en functies. Het niet begrijpen van dit feit kan ervoor zorgen dat u het verkeerde apparaat koopt. Zelfs als u op zoek bent naar een luchtzuiveringsverzuiverder van China om te weten dat de meeste van deze apparaten op verschillende manieren niet aan uw behoeften voldoen.

Olansi Air Purifier Leverancier (7)

Hier is de perfecte oplossing

Na het bespreken van het bovenstaande is er alle reden om te geloven dat u op de juiste plaats bent. Dit bericht onthult enkele van de hooggestuurde luchtreinigers in Frankrijk. Vraag altijd de leverancier van uw beste luchtreiniger over deze voordat u andere opties overweegt. Bekijk de verschillende luchtzuiveringsapparaten hieronder om een ​​goede koopbeslissing te nemen.


Coway AP-1512HH

Coway AP-1512HH is een van de beste luchtzuiveraars, niet alleen in Frankrijk, maar ook andere delen van de wereld. Het heeft veel positieve recensies verdiend met populaire platforms zoals Amazon, Ebay en anderen. Het goede deel is dat je de zeldzame kans hebt op het ontdekken van enkele van zijn geweldige functies vandaag. DitLuchtreiniger fabrikantHeeft ervoor gezorgd dat er geen steen onbedoeld blijft in een bod om u echt comfort te laten ervaren. Het is bijvoorbeeld perfect voor commerciële en residentiële ruimtes. Dit komt omdat de maximale ruimte het kan schoonmaken 200m2 is.


Een van de redenen waarom het erg populair is, is het feit dat zijn geluidsopwekking vrij minimaal is. Als u op zoek bent naar een apparaat dat van rook, stof en stuifmeel kwijt kan, vinkt deze alle vakken zonder enige vorm van compromis.


Sommige van de andere functies zijn

• Verschillende CADR-rating voor verschillende verontreinigende stoffen: pollen - 240, stof - 246 en rook - 243

• Het heeft een compact ontwerp om ruimte te besparen

• het wordt geleverd met een drievoudig filtratiesysteem

• Het kan de kwaliteit van uw lucht automatisch controleren

• geuren, rook en stof worden effectief afgedaan

• het stroomverbruik is erg laag


IKEA FORNUFTIG

Het eerste dat je aandacht krijgt over deze luchtzuiveringsapparaat is het esthetische ontwerp. Het goede deel is dat het verkrijgbaar is als China luchtreiniger. Dit betekent dat u verwend bent met tal van opties om uit te kiezen. Afgezien van zijn schoonheid heeft deze luchtzuiveringsfabrikant ervoor gezorgd dat de kenmerken van dit apparaat volledig intact zijn. Het zal u zeker een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden, eenmaal geïnstalleerd. Met zijn CADR van ongeveer 140m3 kunt u altijd een grondige baan verwachten als het gaat om het reinigen van de lucht in kleine ruimtes.


Er zijn twee filters die kunnen worden gebruikt voor deze luchtreiniger. Dit zijn carbonfilter en HEPA 12-filter. Met deze twee functies op hun best, wees er zeker van dat ongewenste deeltjes zoals rook, stof, stuifmeel en anderen uit uw huis zullen worden verwijderd. Het is inderdaad een vertrouwdLuchtreiniger fabriek.


De functies zijn hieronder vermeld:

• het wordt geleverd met een compact en stijlvol ontwerp

• Het heeft een app om een ​​soepele bediening te garanderen

• Het kan aan de muur worden opgehangen om de ruimte te maximaliseren

• De CADR is ongeveer 140m3

• En meer


Blueair 411

In het geval dat u op zoek bent naar een China Air Purifier die uw kleine kamer grondig kan reinigen, is het niet nodig. Dit komt omdat BlueAir 411 kan helpen om een ​​dergelijk proces te waarborgen, effectief wordt afgehandeld. Een van de meest indrukwekkende functies is het 3600-ontwerp geweest. Dit zorgt ervoor dat lucht uit elke hoek kan worden vrijgegeven. Aldus hoeft u niet te drukken over het laten draaien nadat u al een tijdje van de lucht op een bepaalde richting vrijgeeft.


Het is perfect voor kamers die maximaal 161sqft meten. Maak je nooit zorgen over het doorgaan van het gedoe van het dragen van het van de ene ruimte of ruimte naar de andere. Dit komt omdat het slechts ongeveer 3pounds weegt. Meer van de functies die u zult ervaren zijn:


• Zeer duurzaam HEPA-filter dat lang kan duren

• Het wordt geleverd met een esthetisch ontwerp dat in uw woninginrichting past

• Het is energiezuinig

• Waar het ook is geplaatst, wordt lucht gefilterd vanwege het 3600-ontwerp

• En meer


Probeer de volgende keer dat u contact opneemt met een luchtreinigerfabriek, probeer dan te vragen naar de beschikbaarheid van dit apparaat.


Mila Smart Air Purifier

Veel mensen in Frankrijk hebben de kenmerken van dit apparaat eens vergeleken met die van een luchtreiniger van Olansi. De waarheid is dat net als Olansi Air Purifier, Mila Smart Air Purifier is bewezen zeer goed te zijn als het gaat om het verwijderen van veel gevaarlijke en schadelijke verontreinigende stoffen uit spaties. Net zoals de naam klinkt, wordt het geleverd met enkele slimme functies die schoonmakende residentiële en commerciële ruimtes een wandeling in het park maken.


Stel je voor dat je kunt ruimen van ongeveer 1000sqtft. Dit is wat de fabrikant van deze luchtreiniger heeft kunnen samenstellen. Het betekent dat uw maximale comfort is gegarandeerd. Meer van de kenmerken zijn:


• CADR-rating van ongeveer 447m3

• Het kan de vochtigheid en temperatuur van uw ruimte controleren

• Het heeft verschillende filters op basis van specifieke behoeften van gebruikers

• Laag stroomverbruik voor optimale prestaties

• Het genereert niet te veel geluid tijdens het werken


Olansi Air Purifier

De meeste mensen geloven datOlansi Air Purifieris een luchtreiniger van China. De waarheid is dat het ook erg populair is in andere landen over de hele wereld, waaronder Vietnam. Het is waarschijnlijk een van de beste rond met een adembenemende en indrukwekkende functies om ervoor te zorgen dat u echt comfort ervaart. Het is zeker de moeite waard zijn van een van de beste in Vietnam.

Een van de beste dingen over Olansi Air Purifier is zijn uniciteit. De dubbele HEPA-filtratietechnologie helpt bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat uw huis grondig wordt gereinigd. Het wordt ook geleverd met geactiveerde koolstof. Het is de moeite waard om erop te wijzen dat dit apparaat uw ruimte kan reinigen zonder geluid te genereren.


Andere van de kenmerken omvatten

• WiFi-controle voor meer comfort

• Low Noise High CADR (18dB ~ 55dB)

• Extreem krachtig proces van zuivering

• Schone luchtindicatoren van zijn dashboard (uitstekend, goed, eerlijk en erg slecht)

• Filter van hoge kwaliteit

• En anderen

China Olansi Air Purifier Fabrikant (57)

Conclusie

De hierboven vermelde opties zijn beschouwd als de beste luchtreinigers in Frankrijk. Deze beoordelingen zijn gebaseerd op de populaire vraag en behoeften van gebruikers die worden gehaald. Daarom wordt het aanbevolen om te kiezen tussen hen om elk probleem te voorkomen. Voor meer informatie over best verkopende luchtreiniger in Frankrijk, kunt u een bezoek brengen aan Olansi France ophttps://www.olansifr.comvoor meer informatie.


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid