Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » Belangrijkere vragen Mensen vragen over China luchtzuiveraars

Belangrijkere vragen Mensen vragen over China luchtzuiveraars

Aantal Bladeren:0     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-07-28      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Belangrijkere vragen Mensen vragen over China luchtzuiveraars

Belangrijkere vragen Mensen vragen over China luchtzuiveraars

BegripluchtzuiverersMensen helpen waarderen het soort voordelen dat in het huis kan worden genoten. Mensen stellen veelvragen bijeen terwijl ze proberen te begrijpen wat er precies een huisluchtzuiveringsvervoerder moet doen en hoe het het doet.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (17)

Wat is een micron?

Micro verwijst naar de meting van deeltjesgrootte in de lucht. Eén micron is ongeveer honderd keer kleiner dan een haarstreng. Het is 1/25.400 inch. Dit betekent dat een micron klein is en niet door het blote oog kan worden gezien. Wanneer de beste olansi-luchtreiniger wordt gekozen, wordt gezegd dat de besten efficiënt luchtvaartverontreinigende stoffen filteren die tot .3 micron in grootte zijn.


Hoeveel kost een luchtreiniger?

Prijs mag nooit worden gebruikt als de enige determinant over welke luchtreiniger te krijgen. Dit komt omdat een hoge prijs niet altijd aangeeft van hoge kwaliteit, en een lage prijs niet altijd duidt op lage kwaliteit. Om producten van hoge kwaliteit te krijgen, is het belangrijk om een ​​duidelijke keuze te maken die alle voordelen en functies bepaalt die bepaalde woningluchtzuiveraar zal geven.


Voordat u een luchtreiniger koopt, moet u ervoor zorgen dat een garantie de investering beveiligt. Dit kan op een bepaalde manier de koper helpen bepalen hoe legitiem en functioneel de genoemde luchtzuiveraar echt is. Het helpt de kosten en het werk binnen uw budget te overwegen. Het is echter belangrijk om andere kosten te overwegen die mogelijk niet onmiddellijk worden opgemerkt, zoals vervangende kosten en elektriciteit die vereist is voor het apparaat om te werken.


Is een luchtreiniger luidruchtig?

Hepa luchtzuiverersKomt meestal met een ventilator, en dit betekent dat ze een beetje luidruchtig zijn, afhankelijk van het model en hoe ze zijn gemaakt. Wanneer een luchtreiniger een ventilator gebruikt, is het geluid onvermijdelijk. Fans worden gebruikt om lucht en dan uit te halen. Olansi Air Purifiers zijn ontwikkeld en getest. Stillere fans zijn gemaakt om het geluid dat bij het proces van zuivering betrokken is te verminderen.


Negatieve ionenluchtzuiveraars hebben meestal geen fans sinds ze elektrostatisch zijn. Dit maakt ze een stille optie. Wanneer ze echter worden gecombineerd met filtratie-opties zoals fans om de circulatie over platen te verhogen, maken ze een geluid. Dit is meestal behoorlijk minimaal. De meeste hebben een optie om de fans uit te schakelen.


Waar moet de luchtreiniger worden geplaatst?

Het is raadzaam om de luchtreinigers van Olansi te hebben in de kamers van het gezin; Er zijn belangrijke kamers in het huis zoals de Den of de woonkamer. Het is verstandig om daar een luchtreiniger te laten, vooral in het geval van huisdieren. De zuiveraars worden ook aanbevolen wanneer iemand in het huishouden allergieën heeft. Ze zijn ook geweldig, wanneer er een roker in huis is. Het andere gebied waar het kon worden geplaatst, is de slaapkamers. Irriterende stoffen en allergieën kunnen slapende problemen veroorzaken. Verse en schone lucht verbetert de slaap en vermindert enkele ademhalingsproblemen.


Het kan ook verstandig zijn om een ​​olansi-luchtreiniger te krijgen voor de badkamer waar geuren, meeldauw en schimmel het meest voorkomen. Het hebben van luchtreinigers in deze gebieden kan lucht aangenaam en vers maken. Wanneer dergelijke dingen worden afgehandeld, zal er geen kans zijn om ziektekiemen te fokken en te groeien.

China olansi luchtreiniger fabrikant (14)

Het kiezen van de beste op de markt moet zorgvuldig worden gedaan door verschillende behoeften en omstandigheden te evalueren. Voor meer overChina luchtzuiveraars, je kunt een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansigr.com/voor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid