Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Groente Fruit Sterilisator Reiniger Wasmachine » Best Household Small Scale Mini Ultrasonic Ozone groente- en schonere machine en groenten en fruit desinfectie Machine In het Verenigd Koninkrijk

Best Household Small Scale Mini Ultrasonic Ozone groente- en schonere machine en groenten en fruit desinfectie Machine In het Verenigd Koninkrijk

Aantal Bladeren:23     Auteur:China Air Purifier Fabrikant     Publicatie tijd: 2021-10-25      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Best Household Small Scale Mini Ultrasonic Ozone groente- en schonere machine en groenten en fruit desinfectie Machine In het Verenigd Koninkrijk

Best Household Small Scale Mini Ultrasonic Ozone groente- en schonere machine en groenten en fruit desinfectie Machine In het Verenigd Koninkrijk

Er zijn tal van voordelen die eengroenten en fruit schonerkan u helpen ervaring. Dit is de reden waarom het wordt steeds zeer populair in het Verenigd Koninkrijk in de afgelopen jaren. Zo zal je niet te maken hebben met bacteriën in je groenten en fruit. In het verleden, de meeste mensen verspillen tijd wassen en koken hun groenten in om zich te ontdoen van bacteriën. Hoewel er is niets mis met deze praktijk, kan het beste groente- en Cleaner helpen om dergelijke doen zonder gedoe. De taak is een stuk eenvoudiger geworden gegeven deze technologie.

Olansi china luchtreiniger fabriek (8)

Hoe je de beste groenten en fruit Cleaner

De aanschaf van een groente- en schoner dat een dergelijk proces gemakkelijker kan maken is niet eenvoudig. Dit komt omdat je zult struikelen over tal van mogelijkheden in de markt. Het eindresultaat is dat je zou kunnen komen, iets van lage kwaliteit kopen. Er is geen zorgen te maken als je echter zeker aan het juiste adres.


Het belangrijkste doel van deze post is om een ​​aantal van de hoogst gewaardeerde en vertrouwde groente en fruit schoonmakers in het Verenigd Koninkrijk te onthullen. Net lees hieronder om erachter te komen het beste fruit en groente reiniger die kan aansluiten bij uw behoeften.


FENGCLOCK Ultrasone Fruit & Vegetable Cleaner

Dit is inderdaad een revolutionair product dat is een echte aanrader voor iedereen die wil om een ​​gezond leven te leiden. FENGCLOCK ultrasone groente & fruit schoner kan lijken duur te zijn, maar het kan een groot werk te doen als het gaat om het verwijderen van bacteriën, pesticiden en andere schadelijke organismen uit uw groenten en fruit. Het beste deel over dit apparaat is dat ondanks zijn diepe ontsmetting proces, het object niet beschadigd worden. Het is de perfecte ontgifting machine / apparaat voor uw groenten en fruit. De ultrasone technologie is zeker ongeëvenaard.


Afgezien van de mogelijkheid om schone vruchten, dit apparaat heeft een breed scala van gebruik of toepassing. Bijvoorbeeld, het is effectief bij het schoonmaken sieraden. Er is geen noodzaak te worden bezorgd omdat het niet zo'n items zal schaden. Bovendien kan het reinigen van elk onderdeel van een sieraden om vuil te garanderen wordt verwijderd. Het reinigingsproces is vrij geavanceerd en diep om verontreinigingen worden weggedaan te waarborgen.

Enkele van de functies zijn hieronder opgesomd:

• De nominale capaciteit is 9Litres

• Het kan fruit, groenten, flessen, gerechten, vlees, vis, brillen, sieraden en vele anderen schoon te maken

• Het is heel gemakkelijk om gebruik te maken

• Het energieverbruik is minimaal

• Het werkt op basis van ultrasone technologie

• Het reinigingsproces is diep en effectief


Aneyfy Fruit & Groente Cleaner

Veel mensen in het VK voerden eens aan dat dit de beste fruit- en fruitreiniger is. Als u onder zulke personen behoort, kunt u worden vergeven op basis van de grote kenmerken waarmee deze machine meegaat. Er is iets dat je niet weet over groenten en fruit die mensen consumeren. Dit is het feit dat ze soms gevaarlijke chemicaliën kunnen bevatten. Deze kunnen meer schade toebrengen dan ingebeeld voor uw systeem ooit verbruikt zonder enige reiniging. Proberen dit handmatig te doen, zal de meeste chemicaliën niet verwijderen.


Het beste deel is dat met een technologie zoals AneyfyFruit- en fruitreiniger, het is niet nodig om je zorgen te maken of chemicaliën nog steeds in je fruit of groenten zullen blijven. Dit komt omdat het allemaal op de meest perfecte manier behandelt. Net als de bovenstaande machine, werkt deze ook met ultrasone ozon. Met dergelijke, residuen van bestrijdingsmiddelen en andere chemicaliën worden verwijderd. In feite kan deze machine tot 98% van de chemicaliën uit dergelijke items verwijderen.


Hier zijn enkele van de kenmerken:

• Efficiënte reiniging om bacteriën en residuen van pesticiden te verwijderen

• De capaciteit ervan is 10litres

• Het is gebouwd met zeer duurzame materialen (Premium ABS & Titanium-legering materiaal)

• Het kan fruit, babyspeelgoed, groenten, keukengerei en meer items schoonmaken

• het trillingsgeluid tijdens het werken is matig


Tiens Fruit & Groente Cleaner

Tiens Fruit & Groente Cleaner is een ander verbazingwekkend product dat mensen in het VK niet op dit moment genoeg kunnen krijgen. Als het gaat om het verwijderen van pesticiden, meststof, bacteriën en andere stoffen die schadelijk zijn, kan dit apparaat op de best mogelijke manier helpen. Of het nu gaat om vlees, rijst, groente, fruit of zeevruchten, deze machine kan het grondig vrijmaken zonder een compromis. Het eerste dat u opmerkt over dit apparaat is de modieuze uiterlijk.


Je hoeft niet meer angst te vermaken over het eten van groenten en fruit die schadelijk kunnen zijn voor je systeem. Dit komt omdat dat wordt geëlimineerd met tiens-fruit- en fruitreiniger. Het werkt op basis van ozontechnologie om een ​​goed en grondig reinigingsproces te garanderen. Ook genereert het niet veel geluid tijdens het werken. Dit product is mogelijk niet populair als anderen waarmee je in het verleden altijd gewend bent. Het doet echter een perfecte taak om die schadelijke stoffen te doden.


Olansi Smart plantaardige wasmachine machine (OLS-C1)

Olansi heeft een solide reputatie opgebouwd als het gaat om het maken van slimme en hoogwaardige producten die beschikbaar zijn voor leden van het publiek in de loop van de jaren. Dit is waarschijnlijk deBeste fruit- en fruitreinigereenmaal vergeleken met anderen in dit bericht. De reden is omdat de functies zijn geavanceerd en indrukwekkend. Het biedt bijvoorbeeld verschillende opties voor elektrolyse-tijd - 15 minuten, 18 minuten en 30 minuten.


Met OLS-C1 is het reinigen van groenten en fruit een complete wandeling in het park. Het komt ook met sommige buffers om ervoor te zorgen dat het niet glijdt terwijl hij wordt gebruikt. Het beste deel is dat het een transparant apparaat is. Dit betekent dat u gemakkelijk kunt zien hoe residuen van bacteriën en pesticiden worden verwijderd.


Sommige van zijn voordelen zijn

• Het is een gecertificeerd en goedgekeurd product

• Het is heel gemakkelijk om gebruik te maken van

• Het kan worden gebruikt bij het reinigen van verschillende items zoals zeevruchten, vlees, keukengerei, groenten, fruit en meer. Er zijn verschillende knoppen voor het wassen van dergelijke items

• De capaciteit is 12L

• En meer

H2F59AA9A455C43359E3B57B82751063FS

Conclusie

Gezien alle opties die in dit bericht hebben onthuld, lijdt er geen twijfel aan dat u nu goed uitgerust bent om de beste fruit- en fruitreiniger in het VK te identificeren. Het wordt aanbevolen om zorgvuldig naar hun kenmerken en voordelen te bekijken voordat u een definitieve beslissing bereikt. Voor meer informatie over de beste huishoudelijke kleine schaal Mini ultrasone ozon-fruit- en fruitreiniger machine en fruit- en fruit-desinfectiemachine in het VK, kunt u een bezoek brengen aanOlansi ChinaBijhttps://www.olansichina.com/vegetable-fruit-sterilizer-cleaner-washer.htmlvoor meer informatie.


gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid