Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtzuivering » Beste HEVC-luchtreiniger met medische kwaliteit met HEPA-filter en UV-licht en hun effectiviteit bij het reinigen van de overdekte sfeer

Beste HEVC-luchtreiniger met medische kwaliteit met HEPA-filter en UV-licht en hun effectiviteit bij het reinigen van de overdekte sfeer

Aantal Bladeren:1     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-11-03      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Beste HEVC-luchtreiniger met medische kwaliteit met HEPA-filter en UV-licht en hun effectiviteit bij het reinigen van de overdekte sfeer

Beste HEVC-luchtreiniger met medische kwaliteit met HEPA-filter en UV-licht en hun effectiviteit bij het reinigen van de overdekte sfeer

Luchtzuiveringis een belangrijk onderwerp dat vandaag moet worden aangepakt vanwege de mate van vervuiling in verschillende delen van de wereld. UVC Air Purifiers zijn vandaag behoorlijk populair. Ze mogen de lucht echter niet volledig steriliseren en mogelijk niet alle verontreinigende stoffen verwijderen. Er zijn gevallen waarin de UVC-luchtzuiveraars zelfs tot ozonproductie kunnen leiden, wat behoorlijk schadelijk is.


Bij het kiezen van een UVC-luchtreiniger, helpt het om te begrijpen dat sommige nadelen worden geassocieerd met hetzelfde. Hoewel er veel dergelijke producten op de markt zijn, helpt het om een ​​dergelijk product te kiezen uit een fabrikant van een gerenommeerde luchtreiniger. Dit zorgt ervoor dat het goed is getest en de ozongas niet overschrijdt die de aanvaardbare limiet overschrijdt.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (16)

Veel PC China Air Purifier-bedrijven produceren allerlei soorten producten om verschillende soorten vervuiling binnen huizen te verwerken. Deze omvatten ionische zuiveraars, ionisatoren, precipitatoren en elektrostatische zuiveraars. Het maken van een keuze moet goed worden geïnformeerd door onderzoek,olansi luchtzuivererszijn betrouwbaar en een geweldige optie.


Hoe UVC-luchtreinigers werken

Deze zuiveraars proberen ultra-violet licht en zijn steriliserende kracht te gebruiken om van biologische verontreinigende stoffen zoals virussen, bacteriën en schimmel te verwijderen. De UV-lampen zijn vooral populair in centrale systemen voor lucht gesteriliserende en schoonmaakhuizen.


Een van de grootste nadelen van het gebruik van deze methode van luchtzuivering is de dure UV-gloeilampen. Er is ook een aanvaardbare intensiteits- en belichtingstijd vereist voor de UVC-luchtzuiveraars om correct te werken en verschillende biologische verontreinigende stoffen te neutraliseren.


Sommige fabrikanten produceren geen bollen die voldoende kracht hebben om het benodigde effect te hebben. Ook zijn de lichten die in de meeste ontsmettingsmiddelen en luchtreinigers worden gebruikt, geen efficiënte energie-wijze, wat grote kosten aan het einde van de dag betekent.


De andere kwestie is dat biologische verontreinigende stoffen al enige tijd aan het licht moeten worden blootgesteld om te worden gesteriliseerd. Dit betekent dat een goed en effectief systeem de behandeling van lucht die langzaam beweegt. Als een HVAC-systeem lucht heeft die zich snel beweegt, kan de sterilisatie niet worden voltooid omdat de blootstelling voor een zeer korte tijd gebeurt. Korte blootstelling is misschien niet voldoende om de vereiste vorm van schade die micro-organismen kan deactiveren.


Het andere om op te merken is dat wanneer een luchtzuiveringssysteem alleen uit UV-lampen bestaat, fysieke verwijdering van allergenen niet kan gebeuren. Zelfs na de deactivering van de micro-organismen zullen ze nog steeds in de lucht worden opgeschort, wat betekent dat ze nog steeds door de ventilatieopeningen zullen gaan. Dit betekent dat een dergelijke zuiveringsmachine het best kan worden gebruikt naast een goede HEPA-luchtreiniger.


Waarom UVC-luchtzuiveringen moeten worden overwogen

Wanneer gecreëerd door de grootste China-luchtfabrikanten zoals Olansi, kunnen de UVC-luchtreinigers zeer effectief zijn. De UV-lichte ratten kunnen RNA en DNA van moleculen belangrijk zijn voor replicatie- en celdeling.

Olansi China Air Purifier Factory (1)

Dit betekent dat het gebruik van dit soort behandeling kan veroorzaken dat bio-aërosolen minder infectieus zijn, wat betekent dat ze celdivisiemechanismen niet kunnen kaarten. Dergelijke kiemen kunnen echter nog steeds allergieën veroorzaken, zelfs nadat ze niet in staat zijn om te repliceren. Het is belangrijk om de beste manier te overwegen om te gaan met de volledige verwijdering van het gedeactiveerde organismen. For meer overBeste Medical Grade UVC Air Purifier met HEPA-filter en UV-lichtEn hun effectiviteit bij het schoonmaken van de overdekte sfeer, kunt u een bezoek brengen aan Olansi China bijhttps://www.olansichina.com/uvc-air-purifier.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid