Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtzuivering » Beste Hepa stilste luchtreiniger voor het omgaan met industrialisatie en stedelijke luchtvervuiling

Beste Hepa stilste luchtreiniger voor het omgaan met industrialisatie en stedelijke luchtvervuiling

Aantal Bladeren:2     Auteur:China Luchtreiniger Fabrikant:     Publicatie tijd: 2021-10-11      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Beste Hepa stilste luchtreiniger voor het omgaan met industrialisatie en stedelijke luchtvervuiling

Beste Hepa stilste luchtreiniger voor het omgaan met industrialisatie en stedelijke luchtvervuiling

Luchtvervuiling kan niet langer worden genegeerd, vooral vanwege de vele nadelige effecten die het over de hele wereld heeft.In huizen zijn zoveel gifstoffen aanwezig en er zijn gassen en giftige chemicaliën die kunnen ontstaan ​​als gevolg van omstandigheden, materialen en voorwerpen in het huis.De locatie kan grote invloed hebben op het niveau en het type luchtvervuiling dat beschikbaar is in een bepaalde ruimte.


In drukbezochte en stedelijke gebieden kunnen snog en uitlaatgassen van voertuigen de kwaliteit van de binnenlucht verslechteren, wat kan leiden tot tal van aandoeningen van de luchtwegen.Ook de concentratie van verschillende soorten verontreinigende stoffen kan sterk verschillen.De meest voorkomende soorten gevaren zijn verbrandingsdeeltjes en ozon op leefniveau.

Olansi china luchtreiniger fabriek (3)

Veel voorkomende verontreinigende stoffen

In stedelijke omgevingen komen sommige verontreinigende stoffen vaker voor dan andere.Enkele van de verontreinigende stoffen die in dergelijke gebieden worden aangetroffen, zijn lood, koolmonoxide, zwaveldioxide en stikstofoxiden.


Stedelijke verontreinigende stoffen van industriële activiteiten en verbrandingsmotoren verhogen het aantal gevallen van afwijkingen tijdens de normale ontwikkeling.Gevallen van ademhalingsproblemen zijn in dergelijke gevallen ook erg hoog.Het is duidelijk dat wanneer men in gebieden met veel verkeer woont, de kans bestaat dat de gezondheid negatief wordt beïnvloed.Dit gebeurt bij mensen van alle leeftijden en vooral bij ouderen en kinderen.


Gezondheidseffecten die mensen kunnen krijgen

Enkele veelvoorkomende mogelijke gezondheidseffecten kunnen optreden als gevolg van luchtverontreiniging.Ze omvatten een hoger risico op hartaandoeningen, verminderde longgrootte, longfunctie, vooral bij kinderen, een laag geboortecijfer en vroeggeboorte, en vroegtijdige sterfgevallen als gevolg van aandoeningen van de bloedsomloop.


Er kunnen zich nog vele andere problemen voordoen, waaruit blijkt hoe belangrijk het is om de zuiverheid van de binnenlucht in stand te houden.


Wie is het meest kwetsbaar?

Olansi luchtreinigerszijn ontworpen om de gezondheid en het leven te beschermen.Baby's en kinderen zijn zeer kwetsbaar als het gaat om verontreinigende stoffen.Ze zijn kwetsbaar voor verontreinigende stoffen binnen en buiten.


Kinderen en zuigelingen hebben een grotere celdelingssnelheid en hun immuunsysteem is niet goed ontwikkeld.Dit betekent dat eventuele celschade door vervuiling niet goed kan worden voorkomen of hersteld.Dit is de oorzaak van een abnormale ontwikkeling.


Het immuunsysteem, de ademhalingssystemen en het neurologische systeem zijn nog in ontwikkeling bij jonge kinderen en baby's.Dit betekent dat ze vatbaar zijn voor levenslange schade door het inademen van vervuilde lucht.


Kinderen hebben een hogere ademhalingsfrequentie en een kleine lichaamsmassa.Dit maakt het inademen van toxines een serieuze zaak met ernstige gevolgen.

Olansi luchtreiniger leveranciers (17)

Om het leven van kinderen en alle anderen in een huishouden te beschermen, is het noodzakelijk om de beste HEPA-luchtreiniger of UVC-luchtreiniger te vinden.Dit zou afkomstig moeten zijn van enkele van de grootste marktspelers zoals Olansi.Dit bedrijf bestaat al heel lang en de aangeboden producten zijn betrouwbaar en duurzaam.

De luchtzuiveringsfabriek volgt een aantal strikte voorschriften en beschikt over de beste apparatuur en knowhow om de beste luchtreinigers te maken.Als je baby's of kinderen in huis hebt, is het belangrijk om de bron te verwijderen, zodat verontreinigende stoffen worden verwijderd door adequate zuivering. Voor meer informatie over de beste Hepa stilsteluchtreinigerdoel voor het omgaan met industrialisatie en stedelijke luchtvervuiling, kunt u een bezoek brengen aan:Olansi China https://www.olansichina.com/air-purification.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid