Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtzuivering » Beste draagbare schoolklaslokalen hepa-luchtreiniger voor COVID-virussen en beoordeling van consumentenrapporten in de VS 2021

Beste draagbare schoolklaslokalen hepa-luchtreiniger voor COVID-virussen en beoordeling van consumentenrapporten in de VS 2021

Aantal Bladeren:6     Auteur:China Luchtreiniger Fabrikant:     Publicatie tijd: 2021-09-16      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

Beste draagbare schoolklaslokalen hepa-luchtreiniger voor COVID-virussen en beoordeling van consumentenrapporten in de VS 2021

Beste draagbare schoolklaslokalen hepa-luchtreiniger voor COVID-virussen en beoordeling van consumentenrapporten in de VS 2021

De gezondheidsimplicaties voor schimmel zijn behoorlijk angstaanjagend.Dit kunnen jeukende huid of ogen, piepende ademhaling, rode huid, rode ogen en vulling zijn.Als u het slachtoffer wordt van dit probleem, is de kans groot dat u meer kunt uitgeven dan nodig is.Studies hebben aangetoond dat als u astmatisch bent, u gemakkelijk op schimmel kunt reageren.Waar het op neerkomt, is dat schimmel het potentieel heeft om schade aan te richten in je lichaam.Op dit moment is het cruciaal om op zoek te gaan naar een bewezen oplossing waarmee u deze kunt elimineren.

Olansi A4 Pro Desktop Luchtreiniger (13)

Hoe een luchtreiniger kan helpen

Als het gaat om het verwijderen van schimmel, is er geen betere oplossing dan het gebruik van een luchtreiniger.U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van eenChinese luchtreinigerof zelfs een andere leverancier van luchtreinigers betuttelen.Zolang u te maken heeft met een beproefde fabrikant van luchtreinigers, kan schimmel gemakkelijk in uw ruimte worden verholpen.


Dit bericht onthult enkele van de beste luchtreinigers voor het elimineren van schimmel.Als je een kleine of grote ruimte hebt, lees dan de details van begin tot eind.Er zit namelijk altijd iets voor jou tussen.


Vornado PCO575DC

Als er één ding is dat Vornado in de loop der jaren heeft bewezen, is het wel dat het begrijpt hoe het echte en betrouwbare apparaten kan maken.Deze fabrikant van luchtreinigers is de echte deal en heeft veel bewijzen om te laten zien.Het laatste dat u wilt doen, is een aardappel-luchtreiniger gebruiken in de strijd tegen schimmel.Het zal nooit werken zoals verwacht.Vornado is een bedrijf met een luchtzuiveringsfabriek in de Verenigde Staten.


Vornado PCO575DC wordt geleverd met 3 belangrijke filters: actief koolfilter, HEPA-filter en UV-lichtfilter.Of je nu schimmel of andere deeltjes zoals stof, huidschilfers, vacht of rook wilt opvangen, deze luchtreiniger is zeer effectief.Het is ook geweldig in het afbreken van VOS (vluchtige organische stoffen) in moleculen die onschadelijk zijn, zoals CO2 en H2O.Het is eerlijk om te zeggen dat de filtratielaag stevig is gebouwd.Dit betekent dat het een zeer lange tijd kan duren voordat vervanging nodig is.


Enkele van de voordelen zijn:

• Het wordt geleverd met een zeer krachtige ventilator die de lucht grondig reinigt

• Zijn beoordeling in termen van veranderingen per uur is zeer hoog.Het kan bijvoorbeeld uw ruimte meer dan 10 keer binnen 60 minuten schoonmaken

• De CADR voor stof, rook en pollen is respectievelijk 175cfm, 166cfm en 192cfm

• Het heeft een indicator voor filtervervanging


Germguardian AC9200WCA

Als het gaat om het doden van schimmel in een ruimte, wordt Germguardian AC9200WCA beschouwd als een van de oudste en meest effectieve luchtreinigers.Net als het apparaat dat hierboven werd genoemd, bevindt zich in de VS de luchtzuiveringsfabriek.Daarom is het niet eenChinese luchtreiniger.Een van de redenen waardoor het onder andere opvalt in de markt, is de filtratietechnologie.Dit is niet alleen gebaseerd op UV-C-licht, maar veel gebruikers hebben ontdekt dat het superieur is aan andere apparaten.Deze luchtreiniger leverancier is zeker het proberen waard.

Als het gaat om het elimineren van chemicaliën en schimmel, krijgt u zeker waar voor uw geld van deze vertrouwde fabrikant van luchtreinigers.De filtratiestappen/fasen zijn gebaseerd op 3 processen.Dit zijn UV-C-licht, actieve kool en HEPA-filter.Deze maken het effectief voor het vangen van meeldauw, virussen en schimmels.


Enkele van de voordelen zijn:

• Het wordt geleverd met 3 snelheidsinstellingen voor uw gemak

• Het UV-C-licht is zeer effectief

• Dankzij het handvat kan hij gemakkelijk van de ene plek naar de andere worden gedragen

• Het kan worden gebruikt in zowel middelgrote als grote ruimtes

• Het ontwerp is zeer compact


Zilveronyx

De meeste mensen geloven dat Silveronyx een Chinese luchtreiniger is, wat niet waar is.Dit komt omdat de luchtzuiveringsfabriek in de VS te vinden is.Deze fabrikant van luchtreinigers is erin geslaagd een reputatie op te bouwen voor het leveren van producten van hoge kwaliteit tegen lage prijzen.Dit apparaat is een typisch voorbeeld van hoe het op de meest effectieve manier aan de behoeften kan voldoen.Als het gaat om het opvangen van schimmels en virussen, kunnen maar weinig bedrijven tippen aan wat dit merk te bieden heeft.


Het is vermeldenswaard dat de functies zeer indrukwekkend zijn.Het heeft ongeveer 5 reinigingsfasen om ervoor te zorgen dat uw lucht wordt gereinigd van gevaarlijke en schadelijke deeltjes in de lucht.Dit zijn mesh-voorfilter, filterpatroon, H13 HEPA-filter, UV-licht en actief koolfilter.Met al deze combinaties kunt u er zeker van zijn dat ongeveer 99,97% van de schadelijke deeltjes wordt verwijderd.Het kan schimmel, rook, stof, allergenen, pollen, keukengeuren en vele andere verwijderen.


Enkele van de voordelen zijn:

• Het is perfect voor grote kamers (500 m⊃2;)

• Het wordt geleverd met een sensor voor het aanpassen van de luchtstroom

• Premium zuiveringstechnologie

• Gebruiksvriendelijke functies en functies

• Indicator voor filterwissel

Olansi luchtreiniger (K15)

Olansi luchtreinigerwordt gemaakt in China.Het is waarschijnlijk een van de meest betrouwbare apparaten die je kunt krijgen voor het doden van schimmels en virussen.Tegenwoordig zijn de meeste luchtreinigers gespecialiseerd in een of ander gebied.Sommige kunnen bacteriën en virussen doden.Ze zullen echter niet effectief zijn in de strijd tegen rook en stof.Hoewel er niets mis is met het gebruik van dergelijke luchtreinigers, ben je op bepaalde manieren beperkt.


Daarom heb je een zeer flexibel apparaat nodig zoals de Olansi luchtreiniger.Het kan bijvoorbeeld schimmel, geur van huisdieren, VOS, benzeen, stof, rook, bacteriën, virussen, allergenen, pollen en vele andere verwijderen.Je kunt zien dat het de complete Chinese luchtreiniger is.


Enkele van de voordelen zijn:

• Laag geluidsniveau tijdens het werken

• Stijlvol ontwerp om uw ruimte er aantrekkelijk uit te laten zien

• Gemakkelijke operatie

• Effectieve filtratietechnologie

• Slimme functies voor uw comfort

• En meer

Olansi Luchtzuiveringsinstallatie Leverancier (7)

Conclusie

Op basis van de verschillende luchtreinigers die hierboven zijn onthuld, is er alle reden om aan te nemen dat u slechts een paar stappen verwijderd bent van het betuttelen van een betrouwbare leverancier van luchtreinigers.Als je een luchtreiniger in China nodig hebt, zal de luchtreiniger van Olansi geweldig zijn. Voor meer informatie over de beste draagbare schoolklaslokalenhepa luchtreinigervoor COVID-virussen en schimmelbeoordeling van consumentenrapporten in de VS 2021, kunt u een bezoek brengen aan Olansi China op:https://www.olansichina.com/air-purifier.htmlvoor meer informatie.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid