Olansi Air Purifier, Air Cleaner, Verbeter uw indoor-luchtkwaliteit
U bevindt zich hier: Huis » Blog » Luchtreiniger fabriek » China Luchtzuiveraars en het helpen tijdens de Pandemische periode met antivirusluchtreiniger

China Luchtzuiveraars en het helpen tijdens de Pandemische periode met antivirusluchtreiniger

Aantal Bladeren:0     Auteur:China Luchtreiniger fabrikant     Publicatie tijd: 2021-06-03      Oorsprong:https://www.olansichina.com/

China Luchtzuiveraars en het helpen tijdens de Pandemische periode met antivirusluchtreiniger

China Luchtzuiveraars en het helpen tijdens de Pandemische periode met antivirusluchtreiniger

Iedereen kan het ermee eens zijn dat binnenlucht erg belangrijk is en het kan bepalen hoe gezond of ongezond een persoon is. Om veilig te zijn, helpt het om de binnenomgeving zo puur en schoon mogelijk te houden.


Eenrichtings- en binnenlucht kan worden gereguleerd en schoon wordt gehouden, is door te gebruikenChina luchtzuiveraarsom schadelijke elementen te neutraliseren en om fysieke verontreinigende stoffen te vullen. Eén ding om op te merken met de moderne olansi-luchtzuiveraars is hoe effectief ze kunnen zijn tegen bacteriën en virussen. Zoals iedereen weet, is een manier om het CoviT-19-virus te verzenden via de lucht. Gemeenschappelijke ruimtes zijn vooral erg gevaarlijk.

China olansi luchtreiniger fabrikant (80)

Een deel van de bevolking voelt ventilatiekamers aan, kan helpen de verspreiding van het virus thuis te steken. Het hebben van een olansi-luchtreiniger kan echter de truc doen.


Het is belangrijk om dat het meest op te merkenHome luchtzuiveraarskan een bepaald volume van vervuiling van de lucht door de motor in hen verwijderen. Meestal wordt de lucht laag gefilterde laag en vervolgens vrijgegeven bij het opruimen, waardoor de binnenverontreinigende stoffen in grote mate wordt verminderd en de kwaliteit van de lucht verbetert, wordt deodorisatie ook mogelijk gemaakt. Wanneer iemand een kamer versiert en het formaldehyde wil verwijderen, of ze willen absorberen van bacteriën en smog vanuit een kamer, kan een luchtreiniger een goede keuze zijn om dit aan te pakken.


Hoewel er geen bewijs laat zien dat luchtreinigers het COVID-19-virus kunnen doden of absorberen, het feit dat thuisluchtreinigers de luchtkwaliteit binnenshuis verbeteren, niet kunnen worden genegeerd. Het feit dat gezondheid ook wordt opgeheven in individuen die in gezuiverde omgevingen leven, kan niet worden genegeerd. Het hebben van de lucht gezuiverd betekent een verminderd infectierisico. De luchtreinigers mogen het virus niet volledig doden en absorberen, maar ze zijn instrumenteel in het reinigen van de lucht tot aanvaardbare niveaus.


Het maken van de luchtreinigers een betere baan doen

Sommige studies tonen schadelijke stoffen zoals virussen en bacteriën in de lucht bestaan ​​niet alleen. In de meeste gevallen blijven ze gesuspendeerd in deeltjes in de lucht in de vorm van aerosolen en druppels. Het zijn deze onzuiverheden die de luchtreinigers gericht zijn op het verwijderen. De deeltjes zijn geblokkeerd om de lucht rond de kamer te zuiveren.

China Olansi Air Purifier Fabrikant (16)

Iedereen die Binnenlucht wil verbeteren met behulp van een woningluchtzuiveraar moet drie punten overwegen:

1.Juiste positie:Zorg ervoor dat denegatieve ionenluchtreinigerwordt in de beste positie binnen de kamer geplaatst. Zorg indien mogelijk of het in het midden van de kamer blijft en obstructies vermijdt. Laat een afstand tussen de luchtreiniger van Olansi en de muur. Zorg ervoor dat het gebied niet rommelig is als het gebruik van de desktopluchtreiniger.

2.Open Windows voor ventilatie:HEPA-luchtzuiverers kunnen het best worden gebruikt in afgesloten ruimtes voor normale werking. Op een dergelijke tijd verhoogt het openen van ramen en deuren de werkdruk van de PM2.5-luchtreiniger, en dit betekent een verminderd zuiveringsniveau. Windows kan worden geopend wanneer de luchtreiniger is uitgeschakeld. Dit zou alleen moeten worden gedaan wanneer buitenlucht goed is.

3.Verwijdering van stuifmeel, deeltjes, virussen, bacteriën en andere stoffen:Wanneer deze stoffen moeten worden verwijderd, moet worden opgemerkt datOlansi Air Purifiersgrote effecten hebben. Wanneer mogelijk, helpt het om te investeren in de hoogste kwaliteit China Air Purifier in het huis.

gerelateerde producten

Over Olansi
Olansi HealthCare Co., Ltd is een professionele fabrikant van luchtreiniger, waterstofwater, waterzuiveraar enz. Gezondheidszorgproducten, meer dan 12 jaar ervaring sinds 2009 in Guangzhou, China. 60.000 m2 eigen spuitgietfabriek, eigen filterfabriek, eigen vormfabriek, eigen montagefabriek! 600 vierkante meter professioneel laboratorium, 30 ingenieurs R & D-team. Wij zijn PRFessional in ODM, OEM Services! 3.000 stuks per dag van productiecapaciteit! 100% verouderingstest voor massaproductie! CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC-goedkeuring en ISO 9001: 2008 Certificaat!
Neem contact op met Olansi
BBuidling 1, No.1 van Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.Privacybeleid